Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukasz hacków do gier, które są w sumie nielegalne, a martwisz się antywirusem? Coś mi tu nie pasuje xD

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

uPRrS2u.png

Ło kurdełe. A ja nie chciałem. Antywirus znajduje tylko hacka.

Probujesz mnie udupic na sile, bo chcesz sie dowartosciowac? E-maila zmienic umie kazdy, jezeli cos na mnie masz, to daj konkretne dowody ;d
Opublikowano

@karer2 Gratuluję umiejętności i czekam na więcej, narazie upvote, może kiedyś jakiś donate? Kappa

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

@karer2 

dałeś mi linka do zainstalowania tego C++ for visual studio 2013, lecz ja mam to zainstalowane. Tak samo próbowałem z tym plikiem DLL do folderu nostale/hacka/windowsa i dalej nie działa...

Uczeń
Opublikowano

@karer2 Proponuje dodanie do wersji v2 jakiegoś loga do bazar toola, w którym bedzie zapisane co kupił i za ile, bo czasem trzeba się nagłowić co zostało kupione a co miałem już w eq ;d

18706.png
Opublikowano

Nie polecam używać. Zostało zbanowane konto na którym dropiłem kwiatki na glacy. To jeszcze bym zrozumiał ale do tego doszedł ban na maina mimo że to inne konto na którym używałem co nie raz teleportów i informacji o przeciwnikach na glaceronie. A chmara ludzi wystawiających 8x99more na NB nadal stoi. No cóż widać sprawiedliwość ponad wszystko. Życzę powodzenia innym w grze na danym cheacie i polecam uważać. Mi żadne środki ostrożności niestety nie pomogły.

8029814539102191282137.jpeg

Opublikowano

Nie polecam używać. Zostało zbanowane konto na którym dropiłem kwiatki na glacy. To jeszcze bym zrozumiał ale do tego doszedł ban na maina mimo że to inne konto na którym używałem co nie raz teleportów i informacji o przeciwnikach na glaceronie. A chmara ludzi wystawiających 8x99more na NB nadal stoi. No cóż widać sprawiedliwość ponad wszystko. Życzę powodzenia innym w grze na danym cheacie i polecam uważać. Mi żadne środki ostrożności niestety nie pomogły.

jak banują - nie patrzą czy to Twoje konto, brata czy dziwki z tym samym IP. po prostu lecą z banem na all konta na IP

środki ostrożności ? tak...nie sprawdzają tylko i wyłącznie nb. czasami zachce im się również sprawdzić logi randomów

no cóż. Mimo, iż ja sam tego nie używam to innym polecam. Miły i raczej bezpieczny programik :3 oczywiście wymagany jest plik jakim jest Brain.exe.  Bez tej aplikacji nie dziwię się, że Cię banują...

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

@Kyosha głupoty piszesz. Jak banują to konto na którym używałeś niedozwolonego oprogramowania a nie wszystkie z tego ip. Ja dostałem bana tylko na nupa, a mam dwa konta na tym samym mailu i adresie ip.

Opublikowano

@Kyosha głupoty piszesz. Jak banują to konto na którym używałeś niedozwolonego oprogramowania a nie wszystkie z tego ip. Ja dostałem bana tylko na nupa, a mam dwa konta na tym samym mailu i adresie ip.

rzecz jasna....zapomniałem, jak bardzo słabi GM'i występują na PL'u. Jeśli kolega dostał bana właśnie na Polskim serwerze to skupiałbym się ku temu, że został zbanowany za coś innego aniżeli używanie tego programu. Jedyne co robią Polscy GM'i to czerpanie fejmu z bycia zerem

na DE, UK, IT, FR i na każdym innym serwerze, gdzie występują GM'i banowany jest ciąg IP, trade'ów itd ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

rzecz jasna....zapomniałem, jak bardzo słabi GM'i występują na PL'u. Jeśli kolega dostał bana właśnie na Polskim serwerze to skupiałbym się ku temu, że został zbanowany za coś innego aniżeli używanie tego programu. Jedyne co robią Polscy GM'i to czerpanie fejmu z bycia zerem

na DE, UK, IT, FR i na każdym innym serwerze, gdzie występują GM'i banowany jest ciąg IP, trade'ów itd ;)

Jak to sobie wyobrażasz? podchodzi nupek 1 lv daje ci 800 kwiatków i dostajesz bana bo miałeś z nim trejda? nie przyjąbyś 800 kwiatków??

Opublikowano

może było pytanie może nie ^^

Jest jakaś szansa na bana za tego basar tool który łapie okazje i kupuje? ^^

Prawdopodobnie żadna, gdyż to jest po prostu znalezienie oferty i jej kupna.

­

Opublikowano

Ja mam błąd :

Uruchamiam nostale

Uruchamiam hacka

Wybieram proces - NosVip_PL

Klikam Uruchom : Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem.

Proszę o szybką odpowiedź  :(

Opublikowano

Prawdopodobnie żadna, gdyż to jest po prostu znalezienie oferty i jej kupna.

­

O ile się nie mylę to basar tool polega na pakietach (ja tlumacze sobie to tak, że kiedy wykrywa pakiet informujący o wystawieniu przedmiotu to on analizuje cenę i jeśli jest ona mniejsza od maja to ten przedmiot kupuje). Nie wiem ile w tym prawdy ale ja to widzę właśnie tak :) a jeśli tak jest to szansa na Bana jakaś jest.

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Ja mam błąd :

Uruchamiam nostale

Uruchamiam hacka

Wybieram proces - NosVip_PL

Klikam Uruchom : Nie można uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program, aby naprawić ten problem.

Proszę o szybką odpowiedź :(

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=40784

32 bity i 64 bity.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...