Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dałoby się dodać do tego D3D opcje która pokazuje ilość punktów zdrowia graczy i mobów na pasku zdrowia u góry?

Yup, w wolnym czasie szukam ciągle funkcji W2S (World to screen) znajdującej się gdzieś w pamięci gry, dzięki której mogę uzyskać coordy na ekranie, posiadając coordy gracza/potwora. To dosyć trudna rzecz i nie przewiduję jej nawet na v2 (v3 może, jak dobrze pójdzie).

Opublikowano

Dodajesz do exp bota strączki i groszki, ustawiasz dwa waypointy od razu obok siebie (dwa w jednym miejscu crashują ;o) i włączasz :P

Opublikowano

a nie może stać w miejscu i strzelać zamiast latać tym łucznikiem jak pojebany? chyba że znasz jakiegoś dobrego groch bota coś mi się kojaryz ze kiedyś takowego miałeś

Opublikowano

a nie może stać w miejscu i strzelać zamiast latać tym łucznikiem jak pojebany? chyba że znasz jakiegoś dobrego groch bota coś mi się kojaryz ze kiedyś takowego miałeś

Nie będzie latał, dopóki będzie miał ciągle w zasięgu jakieś mobki. W v2 to poprawię.

Opublikowano

Wybieram proces NostaleX i wyskakuje błąd "Nie mozna uruchomić programu, ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program.

PS:

Win7 64bit

Jako administrator

Net 4.5 jest 

(Próbowałem sciągać wszystko z linków ktore wysyłane były innym nadal nic )

Opublikowano

Ten hack jest przepiękny :D

Mam tylko takie pytanie:

Jak właściwie używać wolnej kamery? Mi tylko wszystkie postacie znikają i kamera stoi w miejscu jak gdzieś idę. Jak nią sterować?

Opublikowano

Freecam w tej wersji czasem jest zbugowany, w v2 juz to jest naprawione.

//Edit 19:19

Miałem małą awarię serwera, hack powinien już działać.

Opublikowano

Sprobuj wylaczyc zapore i antywira, o ile posiadasz. Kilku ludziom pomoglo zle wzgledu na blokowane polaczenie z serwerem aktualizacji. Jezeli nadal nie bedzie dzialac, to musisz zaczekaj do wersji 2.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...