Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, po wybraniu procesu, kliknięciu uruchom, bot znika, nie pokazuje sie zadne okno, nic co robic, jak zyc? :(

Mam tak samo oco chodzi? co zle robie jaki proces otworzyć daj flim;) ps jak sie zalogować? jak spie odpala czita pisze Zaloguj się. mam tam białe pole nie moge kliknąc zalogować ani nic Prosze o szybką odpowiedz

Opublikowano

Ten cheat jeszcze działa w ogóle? Odpalam nostale, loguje się na konto, odpadam NosVIP_PL, Login i Hasło jest na szaro (nie da się zaznaczyć/nic wpisać), wybieram proces nostale.dat po czym proces przestaje odpowiadać i się zamyka.

Opublikowano

@karer2 Jak jak mam odpalić tego hacka? W sensie w jakiej kolejnośi? Zalogowałem się na nostale, odpaliłem NosVIP_PL jako administrator, wybrałem Nostale.dat i nostale przestało odpowiadać i okno się zamknęło. Próbowałem wyłączać antywirusa i dzieje się to samo.

Opublikowano

Jesteś w nieszczęśliwej grupie, której hack nie działa. 90% problemów rozwiąże wersja v2, która wyjdzie może jeszcze w tym tygodniu.

Uczeń
Opublikowano

Z expbotem mam problem ponieważ postać tylko chodzi miedzy waypointami ale nie atakuje niczego co wpisałem na listę

18706.png
Opublikowano

Z expbotem mam problem ponieważ postać tylko chodzi miedzy waypointami ale nie atakuje niczego co wpisałem na listę

Jeśli wchodzisz na mapę, to odczekaj 1minute, gdyż moby i waypointy muszą się wczytać. 

­

Opublikowano

Kiedy jestem już na NT I włączam NosVip'a zamiast wyskoczyć "Zyczymy młej gry" czy coś takiego Zamyka sięrazem z NT 

POomocy  :unsure:  :unsure:

Opublikowano

@karer2 Jeśli masz zamiar robić PetbagHack to możesz też zrobić "MagazynAnywhere" czyli otwieranie okna magazynu gdzie tylko chcesz. Jest coś takiego w Multitoolu o nazwie Liderluigi Multitool, który injectuje się np. przez Cheat Engine, tyle że po odpaleniu Petbaga czy magazynu jak wrzucisz coś do niego, zamkniesz i otworzysz ponownie to item znika :/ Jeśli wiedziałbyś jak to naprawić to mogło by to zaoszczędzić trochę czasu w pisaniu tego :P

Dodatkowo, jeśli już nie masz w planie wprowadzić tego w v2 to fajnie by było jakbyś zrobił tabelke MapViewer tak jak to jest w RevolutionOfNos czy NavanBethrax'ie i wygląda to tak:

1xf16z.jpg    s2f233.jpg

Opublikowano

Najdziwniejsze jest to, że dostałem bana na głównej postaci która nie miała nic wspólnego z botem, nie handlowałem, nie używałem na niej bota a i tak dostałem banana :v

Odwołałem się do bana, ponieważ wiem, że nie używałem na głównej postaci tego programu, a to, że bot i główna postka logowała się z jednego ip to raczej nic nie tłumaczy.

4566511400.png

Opublikowano

@karer2 Jeśli masz zamiar robić PetbagHack to możesz też zrobić "MagazynAnywhere" czyli otwieranie okna magazynu gdzie tylko chcesz. Jest coś takiego w Multitoolu o nazwie Liderluigi Multitool, który injectuje się np. przez Cheat Engine, tyle że po odpaleniu Petbaga czy magazynu jak wrzucisz coś do niego, zamkniesz i otworzysz ponownie to item znika :/ Jeśli wiedziałbyś jak to naprawić to mogło by to zaoszczędzić trochę czasu w pisaniu tego :P

Dodatkowo, jeśli już nie masz w planie wprowadzić tego w v2 to fajnie by było jakbyś zrobił tabelke MapViewer tak jak to jest w RevolutionOfNos czy NavanBethrax'ie i wygląda to tak:

1xf16z.jpg    s2f233.jpg

wystarczy jedynie odświeżyć oba te okna...np pakietami :)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

Mógłby ktoś wytłumaczyć mi jak uruchomić tego bota ? Włączam nosvip.exe i musze wybrać "proces". Próbowałem wielu opcji lecz za każdym razem wyskakuje jeden i ten sam błąd nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem. Reinstall bota nie pomógł.

Opublikowano

Serio sam to robiłeś? Bardzo dobra robota. Jest to połączenie najbardziej potrzebnych botów w jednym programie. Powinieneś być z siebie dumny... Jednakże obawiam się jednej rzeczy. Teleport Hack. Czy przypadkiem Admin nie dostaje powiadomień/raportów o tym iż gracz znalazł się na mapie? No bo to troche podejrzane że np. 15lvl znalazł się na Glacy albo przy CP4. Reszty się nie boje bo już zostały one sprawdzone przez ze mnie (trzeba poprostu umiejętnie je używać :D) No ale tylko tego teleportu się boję. A i jeszcze jedno. Ten cały wykrywacz GM. Można mieć go włączonego nawet jak się nie farmi?

Opublikowano

Mógłby ktoś wytłumaczyć mi jak uruchomić tego bota ? Włączam nosvip.exe i musze wybrać "proces". Próbowałem wielu opcji lecz za każdym razem wyskakuje jeden i ten sam błąd nie można uruchomić programu ponieważ na komputerze nie znaleziono MSVCR120.dll. Spróbuj ponownie zainstalować program aby naprawić ten problem. Reinstall bota nie pomógł.

Ile trzeba razy to wałkować , żebyście wreszcie przeczytali wcześniejsze posty ? <_<.

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...