Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przestańcie robić syf w temacie i czytajcie poprzednie posty, nikogo nie okradłem (ba, sam zostałem), więc darujcie sobie te zbędne oskarżenia.

Co dziwne, okradziono mi tylko konto, na którym używałem RoNa - przypadeg?

Opublikowano

Przestańcie robić syf w temacie i czytajcie poprzednie posty, nikogo nie okradłem (ba, sam zostałem), więc darujcie sobie te zbędne oskarżenia.

Co dziwne, okradziono mi tylko konto, na którym używałem RoNa - przypadeg?

Dziwnym trafem jak zaczęliśmy używać twojego bota zaczęła się fala ojebanych kont.

Opublikowano

Dziwnym trafem jak zaczęliśmy używać twojego bota zaczęła się fala ojebanych kont.

Nigdy nie lubiłem się z RowLegendem, może jakaś teoria spiskowa? xD

Nie mam zamiaru nikogo oskarżać, bo nie mam nawet konkretnych dowodów. Jeśli ktoś się boi, to niech po prostu nie używa hacków/używa dopiero po zalogowaniu.

Opublikowano

wyślij mi source na pw ;) a Tobie Endziu proponuję skontaktować się z autorami postów rzekomo okradzionych aby administracja sprawdziła ich prywatne wiadomości. Obstawiam, że to spisek aby zniszczyć tego bota, który swoją drogą jest świetnym pomysłem na rozjebanie gospodarki serwera ;)

r9n9FM7.jpg

Opublikowano

wyślij mi source na pw ;) a Tobie Endziu proponuję skontaktować się z autorami postów rzekomo okradzionych aby administracja sprawdziła ich prywatne wiadomości. Obstawiam, że to spisek aby zniszczyć tego bota, który swoją drogą jest świetnym pomysłem na rozjebanie gospodarki serwera ;)

Dlatego karer pisze, ze go tez ojebali. ^^

Opublikowano

To wszystko jest mało prawdopodobne, poza tym do tych których rzekomo okradli: odpalaliście jakiś cheaty przed logowaniem? Poza tym z tego co patrzę to RON w ogóle nie łączy się z internetem więc jak miałby wysyłać hasła?

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Ci którzy piszą, że zostali okradzeni zapewne mają rację, bo sam też zostałem okradziony ostatnio z kilku przedmiotów. Jednak powtarzam po raz 3 już w tym temacie, proszę o spokój, bo ten bot był sprawdzany i nikt nic w nim niczego szkodliwego nie zauważył.

Opublikowano

@Endziu

Bugi/dziury/backdoory w programach open source często są niedostrzegane przez lata, a co dopiero w programie z zamkniętym źródłem. Nie wszystko da się zobaczyć na pierwszy rzut oka.

Oczywiście nic nie sugeruje, tylko mówię że takie sprawdzanie jest nic nie warte :P

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@karer2

Czy jest możliwość dodania opcji wyłączenia kamerki? W przypadku rajdu Loli, gdzie patrzymy na marchewki... strasznie irytujące. :angry: 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...