Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogółem hack fajny, aczkolwiek wolę RON'a :) 

I ten basartool, wg. mnie to zły pomysł coś takiego wprowadzać. Tak jak już wspomniał Kyosha, gospodarka upadnie..

lucyfergif.gif

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

9ab9ad26b681b665495f683f20d9340f.png

Coś zmienili w ostatniej wersji NT, poprawiłem to i już dziala. (przy okazji nie powinno już niektórych crashować gry, zaktualizowałem jeden adres).

Wyłącz i włącz grę, NosVIP_PL (injector) sam pobierze najnowszą wersję z serwera - daj znać, jak poszło :)

Ahaaa, to jest w NB, ja myślałem, że bazar. So close.

Na liście ID itemów nie ma Piór anioła o.O

Nie używaj polskich znaków, wpisz "pioro aniola".

Ogółem hack fajny, aczkolwiek wolę RON'a :)

I ten basartool, wg. mnie to zły pomysł coś takiego wprowadzać. Tak jak już wspomniał Kyosha, gospodarka upadnie..

Tyle, że RON to keylogger xD

Opublikowano

@karer2

Ładnie. :P

Tak zapytam, też miałeś problemy ze znalezieniem struktury mobów/lootu? Tzn wiem jak daleko jest oddalony typ/pozycja danego moba/lootu(id) ale nie mam pojęcia gdzie ona się zaczyna, a są oddalone czasem o tysiące bajtów(nie wiem czy to możliwe w ogóle) :D

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

@karer2

Ładnie. :P

Tak zapytam, też miałeś problemy ze znalezieniem struktury mobów/lootu? Tzn wiem jak daleko jest oddalony typ/pozycja danego moba/lootu(id) ale nie mam pojęcia gdzie ona się zaczyna, a są oddalone czasem o tysiące bajtów(nie wiem czy to możliwe w ogóle) :D

Ja to robię troszeczkę w inny sposób, również bardzo efektywny :P

Opublikowano

@karer2 Czyli w ogóle nie używasz struktur? :P

Używam, ale nie do mobków i lootu (tzn. mam własne struktury, ale pobieram te dane do nich w inny sposób, niż poprzez odczytywanie bezpośrednio tablicy z adresu).

Opublikowano

Jakieś potwierdzenie tezy?

To nie temat na taką dyskusję, ale niedługo mogę wrzucić kilka screenów z assemblera. (robiłem "przegląd" ponad 1 miesiąc temu)

Opublikowano

działa na DE ? 

Prawdopodobnie nie, dodam obsługę w przyszłej wersji. (za około pół miesiąca)

Opublikowano

Adresy nie powinny być zmienione w końcu każda wersja NT ma ten sam NostaleX.dat więc powinno działać.

Z tego co pamiętam, to w DE było coś inaczej, ale zawsze warto sprawdzić.

Opublikowano

Super hack! :# Tylko czekam na wersję DE.

Co do BasarTool - trochę fajna sprawa. Tylko jak sprawdzi, ile ma się $$ w eq? Czy po prostu wyskoczy komunikat o braku hajsu?­

Opublikowano

Super hack! :# Tylko czekam na wersję DE.

Co do BasarTool - trochę fajna sprawa. Tylko jak sprawdzi, ile ma się $$ w eq? Czy po prostu wyskoczy komunikat o braku hajsu?­

Sprawdź, czy działa na DE - bardzo możliwe, że tak.

Kasy niestety nie sprawdza, po prostu wyskoczy info, że nie masz kasy. (dodam to w następnej wersji).

Opublikowano

Windows 10 64 bit, odpalam grę, loguję się, odpalam bota, wybieram proces, naciskam uruchom i nic się nie dzieje. Okienko z launcherem znika i nic się nie pojawia, żaden komunikat o błędzie czy coś. Framework itp. najnowsze

Opublikowano

Uruchamiasz Launchera jako admin?

Jeżeli się nie pojawia, to prawdopodobnie nie może pobrać MOTD z mojej strony. Launcher mógł pytać o pozwolenie na korzystanie z sieci przy pierwszym uruchomieniu (w celu auto-update i pobieraniu MOTD) - nie kliknąłeś czasem anuluj?

Spróbuj dodać mnie na skypie - live:karer_8 (nie chcę robić tutaj zbędnego spamu).

Opublikowano

Te okienka Listy ID są z jakiegoś powodu puste i nie ma co tam szukać. Zawartość w  monstersmeta.txt i itemsmeta.txt jest.

edit: W autopomocniku autoloot chyba też pusty, chociaż nie wiem czy domyślnie są tam ustawione jakieś itemy.

Opublikowano

Nie pytał, nie ma różnicy czy admin czy nie.

Pokaż mi swoje aktualnie używane porty. (może być zablokowany)

Te okienka Listy ID są z jakiegoś powodu puste i nie ma co tam szukać. Zawartość w  monstersmeta.txt i itemsmeta.txt jest.

edit: W autopomocniku autoloot chyba też pusty, chociaż nie wiem czy domyślnie są tam ustawione jakieś itemy.

Okienka w liście nie powinny być puste, używasz windowsa xp?

Autoloot jest domyślnie pusty, trzeba go samemu ustawiać.

Opublikowano

Okienka w liście nie powinny być puste, używasz windowsa xp?

Autoloot jest domyślnie pusty, trzeba go samemu ustawiać.

Przecież mi pomagałeś to na xp odpalić xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...