Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NosVIP Hack - najlepszy multihack pod słońcem!

karer2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MarekPL1

Po prostu zamroź wartość kamery w CE na ciebie

Możesz troszeczkę jaśniej? Nie korzystam z CE. xP

Nie brałem udziału w tym rajdzie, mógłbyś rozwinąć wypowiedź? :D

0:23

­

• Odpowiedzi 282
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ach, lock camery - jasne, dodam w next wersji.

Tak jak ktoś wspomniał wyżej, teraz możesz zrobić to za pomocą CE.

CameraTarget = *(DWORD*)(BaseAddy + 0x04029BC) + 0x2C    <-----int (4 bytes)

BaseAddy to nic innego, jak "NostaleX.dat" - dodajesz w CE podany wyżej pointer i zamrażasz go. (freeze)

Opublikowano

@karer2 Taki tip, base adress w nostale to zawsze 0x400000 :P

Czyli poprostu 8029BC + 0x2C

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<CheatTable>
  <CheatEntries>
    <CheatEntry>
      <ID>1117</ID>
      <Description>"No description"</Description>
      <Color>80000008</Color>
      <VariableType>4 Bytes</VariableType>
      <Address>8029BC</Address>
      <Offsets>
        <Offset>2C</Offset>
      </Offsets>
    </CheatEntry>
  </CheatEntries>
</CheatTable>

Dla leniwych, kopiujecie i wklejacie do CE. :)

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Dodaj przyciski toggle na klawiaturze do niektórych funkcji bo np, sh bym sie pobawił jak nikogo dookoła nie ma a tak to muszę szukać w hacku gdzie jest sh.

Opublikowano

A co jeśli się Twoja paczka hacków również zawiera w swojej treści keyloggera ? W takim wypadku wszyscy tracimy konta prawdopodobnie. Nie ma żadnej gwarancji że jesteś w pełni uczciwy, tworząc sam ten program wykazałeś się brakiem uczciwości wobec zasady żeby nie czitować więc jak przekonasz mnie do używania go i tego że nie masz złych zamiarów ? Możesz mnie zlać i może Ci nie zależeć na jednej osobie korzystającej z tego, w końcu jedna w te czy we wte nie robi różnicy ale jednak jestem osobą myślącą i jeśli mnie chcesz przekonać to odpowiedz.

Opublikowano

A co jeśli się Twoja paczka hacków również zawiera w swojej treści keyloggera ? W takim wypadku wszyscy tracimy konta prawdopodobnie. Nie ma żadnej gwarancji że jesteś w pełni uczciwy, tworząc sam ten program wykazałeś się brakiem uczciwości wobec zasady żeby nie czitować więc jak przekonasz mnie do używania go i tego że nie masz złych zamiarów ? Możesz mnie zlać i może Ci nie zależeć na jednej osobie korzystającej z tego, w końcu jedna w te czy we wte nie robi różnicy ale jednak jestem osobą myślącą i jeśli mnie chcesz przekonać to odpowiedz.

Nikogo nie będę przekonywał, bo nie na tym to polega. Kto chce, ten używa, kto nie chce - ten nie używa, banalna zasada. To samo tyczy się całego oprogramowania, które jest w grze niedozwolone - czyli każdy bot, każdy najmniejszy wspomagacz. W internecie nigdy nie masz na nic gwarancji.

Opublikowano

W internecie nigdy nie masz na nic gwarancji.

Zle dobrane slowa do sytacji... Ale co ja tam wiem, w sumie nawet nie zaprzeczyles wiec wnoski moga nasunac sie same.

Tymczasem będę traktować twój hack jako potencjalne zagrożenie. ^^

Opublikowano

Zle dobrane slowa do sytacji... Ale co ja tam wiem, w sumie nawet nie zaprzeczyles wiec wnoski moga nasunac sie same.

Tymczasem będę traktować twój hack jako potencjalne zagrożenie. ^^

Po prostu nie mam zamiaru bawić się w żadne durne tłumaczenia, jeżeli bym zaprzeczył, to zaraz były spam "DOWODY~!!111ONEONE". Wynikłaby z tego jedna wielka gównoburza, bo część ludzi nagle zaczęłaby wiedzieć więcej o moim hacku niż sam ja xD.

Opublikowano

Napisałeś, że nawet twojemu hackowi nie można ufać.

Niestety nie chce mi się zagłębiać dokładniej w pakiety na Wiresharku, ale spam TCP i ciagłe podpięcie do neta mi wystarczy...

Opublikowano

Napisałeś, że nawet twojemu hackowi nie można ufać.

Niestety nie chce mi się zagłębiać dokładniej w pakiety na Wiresharku, ale spam TCP i ciagłe podpięcie do neta mi wystarczy..

Gdybym powiedział, że można ufać, to skłamałbym. Jednak nie oznacza  to, że hack NIE jest czysty (a jest). W internecie nikomu i niczemu nie można ufać, od tego zacznijmy. Na chwilę obecną próbuję wypromować hacka, bo w przyszłości będzie on płatny - w taki sposób mam zamiar na nim zarabiać, nie na okradaniu.

Spam TCP? Błagam cie, od czasu do czasu wysyłany jest pakiet, który informuje serwer, że cilent jest nadal podpięty. W ten sposób mam proste statystki (mogę zobaczyć ile ludzi korzysta w danym momencie). Uprzedzając pytanie, jest to zabezpieczenie przeciwko leecherom, którzy chętnie podwaliliby fragmenty zmian w ASM.

Uczeń
Opublikowano

Bardzo jestem zadowolony z działania Twojego programu, mam jeszcze pytanie do Ciebie Karer. Czy możliwe jest skanowanie sklepów w poszukiwaniu okazji tak samo jak przy bazar toolu?

18706.png
Opublikowano

Pomyślę przy następnej wersji, jednocześnie mam do was pytanko - mam zamiar reversować funkcję pisania na czacie, co sądzicie o spatchowaniu blokady anty-spamowej? Ktoś by z tego korzystał? (spamowanie na czacie bez limitu, bez aktualnej blokady clientside) :)

Opublikowano

Pomyślę przy następnej wersji.

Spędziłem w nocy kilka godzin na rozwijanie hacka, w wyniku czego większość funkcji w pierwszej zakładce została przepisana praktycznie od zera, co zapewnia o wiele lepszą prędkość i wydajność działania.

Dodatkowo mogę się pochwalić, że znalazłem VMT większości "stworzeń" na mapie - przedmiotów, graczy, potworów. Zreversowałem też ich struktury, ale co to znaczy dla zwykłego użytkownika? Już tłumaczę - bot będzie czytał dane bezpośrednio z pamięci, co również poprawi jego szybkość działania i zmniejszy prawdopodobieństwo zablokowania bugiem przy biciu. Jednocześnie mam zamiar stworzyć inteligentnego auto-pota, a aktualne wspomagacze przepisać, używając znalezionych właśnie tablic.

https://gyazo.com/48078309f6331a00593a06bcab19ccb1

Opublikowano

Auto-Buff to jeden wielki bug, w v2 będę pisał go na nowo.

Co to auto-heala, to musisz go dobrze skonfigurować :P

PS. 8e92c8dc3ada7c33672f6acafca9fa92.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...