Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris S2 [Dedyk] [Easy/PvP]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po update nie widze tej nowej misji oraz skili u konia na m1... i popraw te dredy bo sa za drogie a za malo daje i nie oplaca sie ich miec...

JurexGCW

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać dużo ludzi? 

Jaka klasa najlepsza do pvp na serwie? 

Dużo jest ludzi, balans w zasadzie cały czas nad nim pracujemy ale już jest dużo lepiej ;)

Ile średnio gra osób?

Opłaca się zaczynać ?

Balans w pvp jest?

1200-1500, tak opłaca się zaczynać cały czas pracujemy nad serwerem chociaż mineły już 2miesiące co większość nie dawała nam nawet tygodnia :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Każda klasa jest zbalansowana? to ciekawe na starcie zrobiłem sobie bodego... taki syf w pvp że szkoda gadać... a jak z mentalem?  czy tu nie warto grać wgl wojem? może standart do pvp czyli bm xD

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Każda klasa jest zbalansowana? to ciekawe na starcie zrobiłem sobie bodego... taki syf w pvp że szkoda gadać... a jak z mentalem?  czy tu nie warto grać wgl wojem? może standart do pvp czyli bm xD

NA STARCIE! O czym Ty kolego mówisz? Zacznij grać teraz, to się dowiesz a nie głupoty gadasz z przeszłości. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

NA STARCIE! O czym Ty kolego mówisz? Zacznij grać teraz, to się dowiesz a nie głupoty gadasz z przeszłości. 

a żebyś wiedział wbije sobie zrobię sobie mentala i zobaczę co tam poprawiłeś a co zjebałeś ;)

a tak wgl to dalej jest tyle czitów? pamiętam jak grałem to na każdej mapie był jakiś bot do tego na wh xD i nikt z tym nic nie robił hehe

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Gdzie niby ta nowa misja z zabijaniem ludzi?

Metinologia mi się zbugowała i nie mam tej nowej.

graphic.png

Opublikowano

polecam wgl usunąć drop kd i tych innych syfów od mapy 134+

No i w  końcu się z tobą zgadzam :) 

Co do balansu to musicie popracować zwłaszcza nad healerem bo to troche kapa leczenie 17k  przy 600k hp to skil zbędny totalnie  dodatkowo skilami  nawet nie ma co bic bo nikogo się nie ubije  jedynie hity ale tylko gdy ktoś nie ma absa bo jak masz absa to też nikogo nie ubijesz. Bm tez powinien mieć słabszą ochronke bo w pojedynkę nie da rady tego ubic ( oczywiscie z autopotą ) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...