Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - Rework - Wiele zmian [DEDYK] Start 28.07.2015 18:00

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Administracja widać że ogarnięta i można jej zaufać,ale nie zagram ze względu na słabo rozbudowany system ulepszeń :/

Lubię jak jest max 250 i dużo ulepszeń,jest wtedy co robić.

Opublikowano

Pobrałem klienta  , włączam  pliki  exe ( dopalajacy gre ) wyskakuje komunikat D3DX9_42  , po pobraniu tego pliku z www i wrzuceniu go do klienta wyskakuje taki błąd  :

wJmRkzm.png

Proszę o pomoc , z góry dziekuje ;)

Opublikowano

Pobrałem klienta  , włączam  pliki  exe ( dopalajacy gre ) wyskakuje komunikat D3DX9_42  , po pobraniu tego pliku z www i wrzuceniu go do klienta wyskakuje taki błąd  :

wJmRkzm.png

Proszę o pomoc , z góry dziekuje ;)

Posiadasz zainstalowanego NET Frameworka 4.2? Bo błąd ten pokazuje, że nie masz dllów od tego programu.

Opublikowano

Ciekawe czy dacie rade wystartować o tej 18 ^^ Jak wiadomo gówna, których serwery są gorsze od nostale będą miały nadzieję, że jak wam zepsują start to na ich imitacje serwera zawita część osób. W co ku*** wątpię :D Jak wystartuje o 18 zagram z ziomkami. Powodzenia.

Opublikowano

Posiadasz zainstalowanego NET Frameworka 4.2? Bo błąd ten pokazuje, że nie masz dllów od tego program.

Zaktualizuje bo nie pamietam jaką wersje mam

PS . spr : Hd5H7SH.png

Opublikowano

po przeczytaniu prezentacji troche się zaciekawiłem serwerem pod każdym względem, a czytając posty tutaj niektórych osób to wcale nie byłem zdziwiony a czemu? bo od dawana wiem że na tym forum jest pewna "elita" która razem się trzyma i gdy coś im nie pasuje to próbują hejtować serwer, psuć, włamywać się... Powiem tak im więcej hejtujecie tym więcej osób wchodzi do tematu i jest zachęcona do gry na tym serwerze...  + te wszystkie osoby hejtujące serio są jakimiś dziecmi ze względu takiego że czyjeś hejtują a nie patrzą na swoje, to tak jak bym się śmiał z sąsiada domu że ma kolor pomarańczowy a mój taki sam ma... taka jest wasza logika... serwer nawet jak upadanie to chociaż widać starania administracji.. chyba nie muszę wspominać ile waszych projektów upadło...  Serwera polecam jak najbardziej ;)

tak tak teraz będziecie mieli b"U"l dupy  <3 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Znowu padnie po nie całym tygodniu?

Znowu bez reklamy i będzie ze 100 osób, a po 2-3 dniach z 50?

Znowu masa ulepek który dropią jakby nie chciały?

Nadal bronie po 75lv dają niewiele więcej niż te na 75?

Jak masz zamiar zwracać sm?

Odpowiesz?

up@ w poprzedniej też niby wszystko ładnie pięknie, odpowiadał pod tematem i wyszło jak wyszło. Grałem, wiem.

Opublikowano

po przeczytaniu prezentacji troche się zaciekawiłem serwerem pod każdym względem, a czytając posty tutaj niektórych osób to wcale nie byłem zdziwiony a czemu? bo od dawana wiem że na tym forum jest pewna "elita" która razem się trzyma i gdy coś im nie pasuje to próbują hejtować serwer, psuć, włamywać się... Powiem tak im więcej hejtujecie tym więcej osób wchodzi do tematu i jest zachęcona do gry na tym serwerze...  + te wszystkie osoby hejtujące serio są jakimiś dziecmi ze względu takiego że czyjeś hejtują a nie patrzą na swoje, to tak jak bym że śmiał z sąsiada domu że ma kolor pomarańczowy a mój taki sam ma... taka jest wasza logika... serwer nawet jak upadanie to chociaż widać starania administracji.. chyba nie muszę wspominać ile waszych projektów upadło...  Serwera polecam jak najbardziej ;)

Mądre słowa, pozdrawiam.  Serwer godny polecenia, zapraszam na START <3

x

Opublikowano

po przeczytaniu prezentacji troche się zaciekawiłem serwerem pod każdym względem, a czytając posty tutaj niektórych osób to wcale nie byłem zdziwiony a czemu? bo od dawana wiem że na tym forum jest pewna "elita" która razem się trzyma i gdy coś im nie pasuje to próbują hejtować serwer, psuć, włamywać się... Powiem tak im więcej hejtujecie tym więcej osób wchodzi do tematu i jest zachęcona do gry na tym serwerze...  + te wszystkie osoby hejtujące serio są jakimiś dziecmi ze względu takiego że czyjeś hejtują a nie patrzą na swoje, to tak jak bym się śmiał z sąsiada domu że ma kolor pomarańczowy a mój taki sam ma... taka jest wasza logika... serwer nawet jak upadanie to chociaż widać starania administracji.. chyba nie muszę wspominać ile waszych projektów upadło...  Serwera polecam jak najbardziej ;)

Dokładnie pseudo "Elita" liżąca sobie nawzajem dupę, chejtująca konkurencję, co do tej "Elity" tak jak napisałeś obrażają kogoś, udzielają negatywnych opinii a nie patrzą na to co oni sami mają za uszami, przebolałbym negatywne opinie udzielane w słusznym przysłowiu "prawda w oczy kole" ale cóż tutaj tak nie jest, gdyż w 3/4 tematu to spam chejtem ze strony nędznych "techników", których projekty padały po tygodniu, bo miały więcej bugów niż graczy.

A co do servera prezentacja miła dla oka, administracja wydaje się być aktywna i udziela pomocy graczom ,wiec ich w sumie też można polecić, ogólny raport co do servera zdam tuż po starcie.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Ilu oczekujecie online?

A co oni wrozkami sa? Oby bylo jak najwiecej.

Nie bedzie problemow to ludzie beda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...