Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - Rework - Wiele zmian [DEDYK] Start 28.07.2015 18:00

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie, nie jest zwiększone, ale postać dobrze radzi sobie podczas pojedynków :)

A co z prywatnym dt?

Przemyślicie dodanie go? Ponieważ nie widzę w prezentacji, takiej opcji u npc.

Opublikowano

Takie coś mi wyskakuje po skanowaniu clienta.

o032wl.png

Wypakuj mimo tego, a w patcherze zaraz będzie znajdował się poprawiony config.

A co z prywatnym dt?

Przemyślicie dodanie go? Ponieważ nie widzę w prezentacji, takiej opcji u npc.

Jeszcze nad tym nie myślałem, zawsze można by było z jakąś aktualizacją to dodać :)

wrzuc tego clienta na mega ....

Wrzuca się spokojnie, pokazuje, że jeszcze niby 15 minut.

Opublikowano

Komus tez nie dziala plik config?

bo mi sie nie chce otworzyc, a standardowa rozdzielczosc to 800x600 tak sie grac nie da.

Mam win 8,1 jak cos

Mi też nie działa na win 7 :/ co robić ? 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Dodacie? dungi solo...Znowu robić 2 postać albo szukać kogoś...A ten ktoś jeszcze nie zawsze będzie mieć czas...A tak zawsze będzie można chodzić kiedy się będzie chciało...

Opublikowano

Pewnie połowa ulepek jest z dungów,a tak jak mówiłem szukać ludzi czy robić 2 postać to troche słabo...

Opublikowano

Takie coś mi wyskakuje po skanowaniu clienta.

o032wl.png

No masakra ja wlasnie musialem zrobic przywracanie systemu...

Virus Nashta infekuje pliki systemowe a antymelware je usuwa w calosci od razu i potem tylko przywracanie pomaga:D

To taki gratis do klienta?

Opublikowano

Mogl bym poprosic od kogos kto juz pobral clienta i ma szybkiego neta aby zrobil reupa na mega.co.nz?

Opublikowano

No masakra ja wlasnie musialem zrobic przywracanie systemu...

Virus Nashta infekuje pliki systemowe a antymelware je usuwa w calosci od razu i potem tylko przywracanie pomaga:D

To taki gratis do klienta?

Tak, przywracanie systemu, od razu reinstall :x

k***a kolejny blad co zrobic

http://scr.hu/3tal/6ycq1

Pobierz najnowszego winrara, albo poczekaj na .zip (94% na megaupload)

sss
Opublikowano

Tak, przywracanie systemu, od razu reinstall :x

No nie zartuje. Probowalem odpalic ten plik config z roznymi zgodnosciami az w pewnym momencie nie moglem otworzyc zadnego pliku .exe bo antywirus mi wyjebal polowe sys32 przez tego nashta

Edit:

Jak ktos ma anti malware to niech sobie sam sprawdzi:D

Opublikowano

No nie zartuje. Probowalem odpalic ten plik config z roznymi zgodnosciami az w pewnym momencie nie moglem otworzyc zadnego pliku .exe bo antywirusarrow-10x10.png mi wyjebal polowe sys32 przez tego nashta

Edit:

Jak ktos ma anti malwarearrow-10x10.png to niech sobie sam sprawdzi:D

Tylko, że to jest "wirus" taki, że aż nie wirus.. kolega wrzuca już bez tego "wiursa" + będzie każdemu działało wypakowanie.

Opublikowano

Tylko, że to jest "wirus" taki, że aż nie wirus.. kolega wrzuca już bez tego "wiursa" + będzie każdemu działało wypakowanie.

Ja nie wiem co ten virus robi. Moze nawet nic nie robic ale pisze tylko jak moj antywirus na niego zareagowal

Opublikowano

Gdybym poprosił znajomego, mógłbym podrzucić tutaj wszystkie rozkodowane hasła, ale nie jestem chujem, więc.. szkoda że nie mam już dostępu do tamtego vps'a to pokazałbym Ci tabelkę o której sam dobrze wiesz, nadal chcesz brnąć w swoje?

Zresztą.. sprawdź sobie login konta który podałem, zapewne masz kopie z serwera gdzie udawałeś wielkiego hakera.

Dobra idź z Nykeyem na ten Tantical bo z dnia na dzień macie co raz mniej ludzi, a dlaczego? Bo jesteś jebnietym downem tak samo jak Nukey który banuje konta na forum za pisanie prawdy o nim zj,EB totalny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...