Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl - Rework - Wiele zmian [DEDYK] Start 28.07.2015 18:00

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 397
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodajcie duże zielone/fioletowe poty do handlary, dodajcie metal do handlary(zamiast tego craftowania)...Dungi solo? Ucieszyłbym się odpowiedzą od admina..

Opublikowano

jakiś ts jest ?

Ps. beda jacys tutorzy do wymian, legalne wymienianie jest za skiny w cs , inny serwer mt2

Opublikowano

Miło nam, że jednak ta edycja przypadła Wam do gustu.

Wrzucam jeszcze raz klienta, tym razem z rozszerzeniem .zip jakby ktoś nie mógł wypakować .rar

jakiś ts jest ?

Ps. beda jacys tutorzy do wymian, legalne wymienianie jest za skiny w cs , inny serwer mt2

Opublikowano

Dodajcie duże zielone/fioletowe poty do handlary, dodajcie metal do handlary(zamiast tego craftowania)...Dungi solo? Ucieszyłbym się odpowiedzą od admina..

Małe potki dają +60 więc po co w takim razie duże, magiczny metal dropi z bossów oraz kamieni. Dugenony nie są solo

jakiś ts jest ?

Myślę, że będą tutorzy :)

Opublikowano

Co masz na myśli o skillach?

Jak sie sie rozwija, czy trzeba ku czytac czy odrazu na P?

Opublikowano

Komus tez nie dziala plik config?

bo mi sie nie chce otworzyc, a standardowa rozdzielczosc to 800x600 tak sie grac nie da.

Mam win 8,1 jak cos

Opublikowano

Up, działa.

PPM -> rozwiąż problem ze zgodnością.

Opublikowano

Jak już chcecie umieścić stronę w ramce (domyślam się, że tylko po to aby zabezpieczyć serwer) to zróbcie to jakimś dobrym sposobem (nie wiem, curlem na przykład), bo takie coś Wam nic nie da. Słaba konfiguracja, mimo wszystko, powodzenia.

1977114309277781373321.png

Protected by system-dev

GG: 28952858

Opublikowano

Jak już chcecie umieścić stronę w ramce (domyślam się, że tylko po to aby zabezpieczyć serwer) to zróbcie to jakimś dobrym sposobem (nie wiem, curlem na przykład), bo takie coś Wam nic nie da. Słaba konfiguracja, mimo wszystko, powodzenia.

To jest tylko dla testu, spokojnie :)

Jest jakieś forum serverowe ? Powąznie bez Is'a będzie się tak długo expić ? 

Bez żadnego PD tak, a w grze możesz zdobyć:

Pierścień Doświadczenia - 1 godzina

Pierścień Doświadczenia - 30 minut

Pierścień Radości - 1 godzina

Opublikowano

Dajcie dungi solo...Znowu robić 2 postać albo szukać kogoś...A ten ktoś jeszcze nie zawsze będzie mieć czas...A tak zawsze będzie można chodzić kiedy się będzie chciało...

Opublikowano

wrzuc na inny hosting

bo na google nie da sie pobrac .. jakies ostrzezenie wyskakuje

u mnie wszystko działa, problem jest u Ciebie

Spróbuj na innej przeglądarce. 

dddtly.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...