Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biolog 80 nie dropi w red lesie.

dropi tylko rzadko możliwe że podniesiemy % na drop

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gorąco Polecam :) administracja się interesuje , 0 lagów mam gra się przyjemnie. Dzieci z teriosa zaczną hejtować bo graczy ubywa :D

Opublikowano

Kamil, jak możesz to popraw te metiny 20 lvl, bo znów ich nie ma.... Na każdym ch przed chwilą sprawdzałem, dupa. 

Tak to wszystko jest ok, bo jeszcze nie wbijałem lvla, tylko misje robie ;3

Opublikowano

Serwer stabilny 0 lagów administracja widać że sie interesuję serwer zobaczymy jak (Długo) :) oby jak najwięcej d

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

serwer jak najbardziej moge polecic :) gra sie przyjemnie troszke ciezko ze zrobieniem eq przez duza ilosc zioł alei  tak spoko przynajmniej duze lvl'e nie lataja z eq na 260 :) Zapraszam bo na prawde warto 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

dropi tylko rzadko możliwe że podniesiemy % na drop

Zrobcie to chociaz o malutki % taki tyci bo to jest masakra .. nie dosc ze przez kilka h droplem z 4 moze 5 to jeszcze mi k***s 1 przyjął .... ;/ 

Mój PC 

Opublikowano

Drogi Kamilku - proszę o poprawienie również dropu na dungeonach, aby na każdym LvLu był drop z kazdego dungeona :P

Opublikowano

Nie wiem czemu ale strona mi nie działa :(

@ edit

Już działa.

Serwer bardzo fajny już nie mogę się doczekać, aż mi się pobierze.

Opublikowano

Drogi Kamilku - proszę o poprawienie również dropu na dungeonach, aby na każdym LvLu był drop z kazdego dungeona :P

Info z ts: nie będzie tak zrobione ponieważ ! Albo nastawiasz sie na TOPKE i robisz potem dropa albo lecisz all po kolei !! Musi byc fair 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Info z ts: nie będzie tak zrobione ponieważ ! Albo nastawiasz sie na TOPKE i robisz potem dropa albo lecisz all po kolei !! Musi byc fair 

Jakie ip ts'a ? 

Mój PC 

Opublikowano

Od piątku ruszą większe poprawki !!

Koniec wakacji ^^ 

Co do czasem lagów czy problemów z logowaniem konkurencja nie śpi 

i do tego spam na e-mail z ovh z ich śmieszną ochroną jak by to taki ddos były to co innego a nie jakiś śmieszny flood na aplikacje 

"Szanowni Państwo,

System monitoringu wykrył atak na adres IP xxx.xxx.xxx.xxx. Jesteśmy
zobowiązani do ochrony infrastruktury, do której jest podłączona
usługa. Dlatego włączyliśmy opcję ochrony.

Ochrona Państwa infrastruktury polega na przekierowaniu
ruchu przechodzącego przez adresację IP, do dodatkowych
urządzeń sieciowych. Następnie ruch zostanie przefiltrowany,
akceptując wyłącznie poprawne pakiety.

Po zakończeniu ataku opcja ochrony zostanie wyłączona."

@top Graczy ciągle przybywa w reklamę dalej będziemy inwestować jeżeli macie jakieś propozycje piszcie jesteśmy zainteresowani. 
Opublikowano

Od piątku ruszą większe poprawki !!

Koniec wakacji ^^ 

Co do czasem lagów czy problemów z logowaniem konkurencja nie śpi 

i do tego spam na e-mail z ovh z ich śmieszną ochroną jak by to taki ddos były to co innego a nie jakiś śmieszny flood na aplikacje 

"Szanowni Państwo,

System monitoringu wykrył atak na adres IP xxx.xxx.xxx.xxx. Jesteśmy
zobowiązani do ochrony infrastruktury, do której jest podłączona
usługa. Dlatego włączyliśmy opcję ochrony.

Ochrona Państwa infrastruktury polega na przekierowaniu
ruchu przechodzącego przez adresację IP, do dodatkowych
urządzeń sieciowych. Następnie ruch zostanie przefiltrowany,
akceptując wyłącznie poprawne pakiety.

Po zakończeniu ataku opcja ochrony zostanie wyłączona."

@top Graczy ciągle przybywa w reklamę dalej będziemy inwestować jeżeli macie jakieś propozycje piszcie jesteśmy zainteresowani. 

Najważniejszą propozycją jakoś nie byłeś zainteresowany(reset). Top 1 wbity na cheatach, albo z pomocą teamu. Myślicie, że ludzie są ślepi, głupi i nie wiedzą po co to zrobiliście? Żeby Wasze śmieszne nagrody trafiły do odpowiednich osób ;)

Opublikowano

Zrobcie to chociaz o malutki % taki tyci bo to jest masakra .. nie dosc ze przez kilka h droplem z 4 moze 5 to jeszcze mi k***s 1 przyjął .... ;/ 

TheRAV666 nikt Ci nie karze dropić w red lesie. Ja wczoraj robiłem biologa od początku na 260, a liście dropiłem przy okazji jak rozwalałem metki i zrobiłem ta misję w 1h. A jak ty potrzebujesz tylko liście, to wystarczy, że staniesz na końcu lasu i będziesz ciągle bił (ale nie używaj rękawicy), może na początku nic ci lepiej nie będzie, ale po kilku minutach zaczną ci dropić i pooddajesz na spokojnie :) Więc pamiętaj Las, a nie Red Las ;)

Podpinam się, jestem za :D

Kamil, jak możesz to popraw te metiny 20 lvl, bo znów ich nie ma.... Na każdym ch przed chwilą sprawdzałem, dupa. 

Tak to wszystko jest ok, bo jeszcze nie wbijałem lvla, tylko misje robie ;3

xDawidjj metiny są, ja je wczoraj ubijałem w jinno, po lewej stronie mapy, tak mniej więcej od połowy do dołu. Tak sprawdzaj i je niszcz :) Powodzenia

Najważniejszą propozycją jakoś nie byłeś zainteresowany(reset). Top 1 wbity na cheatach, albo z pomocą teamu. Myślicie, że ludzie są ślepi, głupi i nie wiedzą po co to zrobiliście? Żeby Wasze śmieszne nagrody trafiły do odpowiednich osób ;)

A po co reset? Boooom123 przeczytaj proszę moją wypowiedź kilka stron wcześniej, bo tak na prawdę nie wbił tego lvl na cheatach ... nw co wam się porobiło, ale ja z nim rywalizowałem i ciągle się na wzajem przeganialiśmy. Tylko dopiero pod koniec mnie wyprzedził bo zdążył kupić od kogoś więcej SM niż ja i kupił PD i expił :D Więc ja grając normalnie mogę stwierdzić, że on ich nie używał, patrząc na szybkość wbijania lvl'i.

PS. Ty chcesz reset w tym momencie? Tyle osób powbijało lvl, zrobiło eq i jakby Kamil zrobił reset to może 300 graczy na serwerze byście zobaczyli, jak nie gorzej :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...