Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy strona bedzie dzialac ?

4uc581.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kiedy strona bedzie dzialac ?

kolega aktualnie robi zabezpieczenie przed logowaniami na stronie żeby wam kont nie kradli jak macie takie same hasła co na innych serwerach bo zaczynają już zabawę frajerki ale szybko wyłapaliśmy ;)

1. miejsce tablet 

2. klawiatura bezprzewodowa. 

3 i 4 miejsce gracze chcieli SM.

Dziś w nocy konserwacja lista już na pc część zrobiona ale w nocy dopiero skończę ;)

Nagrody już są !! 

DSC_0215.JPG

Opublikowano

Koledzy się ucieszą z nagród :) Koledzy nie zostało użyte przypadkowo ^^

nom przyjaciele zadowoleni będą ;) ale już niedługo kolejny konkurs z nagrodami. 

Opublikowano

No Cycu browarki to dla mnie hehe :P . Spoko serwer ja tam sobie caly czas robie dungi bo przepy zamiast sie konczyc to sie mnnozą ;p

Opublikowano

No Cycu browarki to dla mnie hehe :P . Spoko serwer ja tam sobie caly czas robie dungi bo przepy zamiast sie konczyc to sie mnnozą ;p

he he browki już poszły musiałem przed dentystą wypić :D Cieszę się że się przyjemnie gra 

// Biorę się za "apdejt" przyjaciele w nocy 5 do 10 minut konserwacja ;) (obstawiał bym tą 2 część nocy 4/5/6 rano)

Opublikowano

1. Konserwacja czego ? 

2. Ulepki powinny dropic na kazdym levelu np zeby na 180 lvl lecialy z mapki 90 lvl itd.

3. Biolog niby dropi na kazdym levelu ale strasznie slabo ( np na 180 levelu 1 zab orka leci na 2/3 spoty)

4. Na mapie 180 lvl nie dropi nic z metinow , od 180 do 187 nic mi z nich nie polecialo , a z bosow tylko przepustka na dungeon i kamienie duchowe , gdzie na innych mapach przykladowo na 160 lvl normalnie juz od 160 levela lecial drop z metinow i bossow.

MC KONDUKTOR 

Opublikowano

1. Konserwacja czego ? 

2. Ulepki powinny dropic na kazdym levelu np zeby na 180 lvl lecialy z mapki 90 lvl itd.

3. Biolog niby dropi na kazdym levelu ale strasznie slabo ( np na 180 levelu 1 zab orka leci na 2/3 spoty)

4. Na mapie 180 lvl nie dropi nic z metinow , od 180 do 187 nic mi z nich nie polecialo , a z bosow tylko przepustka na dungeon i kamienie duchowe , gdzie na innych mapach przykladowo na 160 lvl normalnie juz od 160 levela lecial drop z metinow i bossow.

1. To co mam na liście po konserwacji wszystko pojawi się tu i na stronie. 

2. jak uważasz że na medium ma być drop na 180 z bossów na 90 to odsyła na 4funmt2.pl

3. no to nie wiem czy nie za duży drop ?

4. wiem mam zgłoszone dziś będzie sprawdzone. 

Opublikowano

Drop pereł/ziół z bossów jak i metkow jest taki sam nie myśleliście nad zwiększeniem dropu z bossa? Tak samo jak i z dungow zwiększeniem dropu względem metkow?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Przed updatem przeyjrzyj prosze dział "propozycje" na forum. Zrób ukłon w stronę graczy :)

tak zrobię przyjacielu ale nad ranem ;) bo większość pewnie będzie zrobiona i do archiwum ;)

Drop pereł/ziół z bossów jak i metkow jest taki sam nie myśleliście nad zwiększeniem dropu z bossa? Tak samo jak i z dungow zwiększeniem dropu względem metkow?

na dungi chodzi się po inne ulepszacze nie może być za dobrze :D 

Opublikowano

Pytając z ciekawości, to serwer Mortyriusz był  @ Kamil IT ? :D

tak był mój ;) ale ten serwer nie ma nic wspólnego po za silnikiem w którym zaszło dużo zmian więc śmiało zapraszam przyjacielu na serwer tysiące graczy codziennie online ;)

Opublikowano

tak zrobię przyjacielu ale nad ranem ;) bo większość pewnie będzie zrobiona i do archiwum ;)

na dungi chodzi się po inne ulepszacze nie może być za dobrze :D

Czyli drop z bossow zwiększycie :D?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

tak był mój ;) ale ten serwer nie ma nic wspólnego po za silnikiem w którym zaszło dużo zmian więc śmiało zapraszam przyjacielu na serwer tysiące graczy codziennie online ;)

Nie stanie się tak samo jak z Mortyriuszem, że Ci się nie BD chciało robić, bd kończyć z metinem itd jak to było na Mortku ? :)
Opublikowano

Czyli drop z bossow zwiększycie :D?

nie powiedziałem tego i raczej nie bo jest dobry dziś rozmawiałem z przyjaciółmi na TS3 i wyrazili jednogłośną opinię. 

Nie stanie się tak samo jak z Mortyriuszem, że Ci się nie BD chciało robić, bd kończyć z metinem itd jak to było na Mortku ? :)

na mortku było to po ponad pół raku więc dość długo ale nie nie będzie mi się chciało a mortyriusz został zamknięty prawie po roku jak już nikt nie grał ;)

Opublikowano

ja się żegnam z tym serwerem, bo siedzie kilka dni na metinach, nie moge zrobić nawet 3 setu... za mało ich, a za dużo ludzi.

to może dodamy jeszcze raspy metinów zobaczę co będzie po sobotnim zuo ;)

Opublikowano

nie powiedziałem tego i raczej nie bo jest dobry dziś rozmawiałem z przyjaciółmi na TS3 i wyrazili jednogłośną opinię. 

na mortku było to po ponad pół raku więc dość długo ale nie nie będzie mi się chciało a mortyriusz został zamknięty prawie po roku jak już nikt nie grał ;)

No z tym pierwszym mnie zawiodłeś. Na forum w temacie o zwiększenie dropu lub zmniejszenie ulepszaczy potrzebnych na sety i zwiekszenie procentu było 5 stron graczy, którzy byli jak najbardziej za zmianą. Ty na tsie spytałeś się paru znajomych czy chcą takie coś czy nie i już decyzja postanowiona? Przez pare osób, które były z Tobą na tsie? A setki graczy chcą zmiany? Nie podoba mi się to. Odwalasz zajebistą robotę a takie coś walisz... szkoda

Edit :Chyba mocne ddosy lecą w server, bo lagi niemiłosierne

Edit2 : I server poszedł spać :(

UggNk9.gif

Opublikowano

No z tym pierwszym mnie zawiodłeś. Na forum w temacie o zwiększenie dropu lub zmniejszenie ulepszaczy potrzebnych na sety i zwiekszenie procentu było 5 stron graczy, którzy byli jak najbardziej za zmianą. Ty na tsie spytałeś się paru znajomych czy chcą takie coś czy nie i już decyzja postanowiona? Przez pare osób, które były z Tobą na tsie? A setki graczy chcą zmiany? Nie podoba mi się to. Odwalasz zajebistą robotę a takie coś walisz... szkoda

Edit :Chyba mocne ddosy lecą w server, bo lagi niemiłosierne

Edit2 : I server poszedł spać :(

serwer działa jak zmiejszę ilość ulepszaczy to max o 2 szt. a na forum zaraz zaglądnę bo jeszcze nie miałem czasu wejść. 

// No jeszcze z 1h i pewnie konserwacji koniec :D 

Opublikowano

Kiedy będzie oficjalna rozpiska co było zmieniane 

jak będę wprowadzać zmiany na serwer oficjalny gdzieś ok 10:00/11:00

Opublikowano

jak będę wprowadzać zmiany na serwer oficjalny gdzieś ok 10:00/11:00

Czyli zmian w grze jeszcze nie było ? To poco była przerwa techniczna około 3 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Czyli zmian w grze jeszcze nie było ? To poco była przerwa techniczna około 3 

nie było jeszcze tej przerwy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...