Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A po co reset? Boooom123 przeczytaj proszę moją wypowiedź kilka stron wcześniej, bo tak na prawdę nie wbił tego lvl na cheatach ... nw co wam się porobiło, ale ja z nim rywalizowałem i ciągle się na wzajem przeganialiśmy. Tylko dopiero pod koniec mnie wyprzedził bo zdążył kupić od kogoś więcej SM niż ja i kupił PD i expił :D Więc ja grając normalnie mogę stwierdzić, że on ich nie używał, patrząc na szybkość wbijania lvl'i.

PS. Ty chcesz reset w tym momencie? Tyle osób powbijało lvl, zrobiło eq i jakby Kamil zrobił reset to może 300 graczy na serwerze byście zobaczyli, jak nie gorzej :D

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że ma zrobić teraz reset? Napisałem tylko, że teraz Kamil otwarty na propozycje, a wcześniej jak ludzie prosili o reset, to siedział na mpc i się nie odzywał.

Tak, pamiętam Twoje tłumaczenia kilka stron wcześniej i musisz wiedzieć jedno- tylko winny się tłumaczy.

Na serwerze legalnie nie da się wbić max lvla w 24h. Dlaczego tak myślę? Bo walka była między 2 graczami, trzeci 140lvl( w pewnym momencie 100lvli mniej), a kolejne koło 100, przy ilości graczy online 500.

Wszyscy mieli lagi, wszystkim przeszkadzały,a  tylko całej top3 nie. Temat nie jest wart dyskusji, oszustwo i  tyle ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem, że ma zrobić teraz reset? Napisałem tylko, że teraz Kamil otwarty na propozycje, a wcześniej jak ludzie prosili o reset, to siedział na mpc i się nie odzywał.

Tak, pamiętam Twoje tłumaczenia kilka stron wcześniej i musisz wiedzieć jedno- tylko winny się tłumaczy.

Na serwerze legalnie nie da się wbić max lvla w 24h. Dlaczego tak myślę? Bo walka była między 2 graczami, trzeci 140lvl( w pewnym momencie 100lvli mniej), a kolejne koło 100, przy ilości graczy online 500.

Wszyscy mieli lagi, wszystkim przeszkadzały,a  tylko całej top3 nie. Temat nie jest wart dyskusji, oszustwo i  tyle ;)

Gdybyś ogarniał to byś wiedział że lagów na wyższych mapkach nie było. Więc expić mogli lajtowo. Rywalizacja była pomiędzy 2 graczami bo reszcie się nie chciało expić albo mieli dość. Jak tak nie wierzysz to było expić razem z Jarexsem ;p

IDcncno.png

Opublikowano

Gdybyś ogarniał to byś wiedział że lagów na wyższych mapkach nie było. Więc expić mogli lajtowo. Rywalizacja była pomiędzy 2 graczami bo reszcie się nie chciało expić albo mieli dość. Jak tak nie wierzysz to było expić razem z Jarexsem ;p

Chcesz mi powiedzieć, że z 500 osób, które grały, tylko 3 zainteresowane były szybkim wbijaniem lvli, w celu zgarnięcia nagród? No nie ośmieszaj się człowieku. Expiło dużo osób, a tylko ta trójka się wybiła.

Piąty dzień serwera leci, a ludzie dopiero 260 wbijają. Koleś miał po 24h. No przecież to wszystko widać jak na tacy, że adresy, pod które wysyłają nagrody, mieli wypisane, zanim serwer ruszył. Takie układy odpychają

Opublikowano

Chcesz mi powiedzieć, że z 500 osób, które grały, tylko 3 zainteresowane były szybkim wbijaniem lvli, w celu zgarnięcia nagród? No nie ośmieszaj się człowieku. Expiło dużo osób, a tylko ta trójka się wybiła.

Piąty dzień serwera leci, a ludzie dopiero 260 wbijają. Koleś miał po 24h. No przecież to wszystko widać jak na tacy, że adresy, pod które wysyłają nagrody, mieli wypisane, zanim serwer ruszył. Takie układy odpychają

To wypierdalaj jak ci nie pasuje, twoje wypociny są śmieszne. Maść na ból dupy polecam.
Opublikowano

Bola poslady ze nie udało Ci się cos? Bo nie rozumiem twojego płaczu, tak marudzisz jakby to było twoje życie. Masz dowody ze oszukiwqli poza twoimi chorymi fantazjami? Nie sadze, wiec spertalaj.

Opublikowano

Szczerze mówiąc exp na tym servie, jest easy, najbardziej bolesnym aspektem na tym servie nie jest exp tlecz robienie EQ,a dokładniej to, że potrzeba masę ulepek, a te ulepki dropią tylko na danym przedziale lvl, więc gracz, który dopierdzielił z expem i ma teraz NP 150lv, to nie ma szans wydropienia ulepek na pierwszy set, jedynym wyjściem dla niego jest robienie dropa bądź kupowanie ulepek(Nie polecam), oczywiście ma to swoje +/- 

Małe lvl mogą sobie ładnie zarobić na ulepkach na 1/2 set, dlaczego na pierwszy i drugi ? Dlatego, że w pierwszym secie potrzeba białe perełki i białe zioła, a te ulepy dropią tylko do 90/95lv, drugi set to cholerne niebieskie perełki, które dropią na mapie 90lv, a na tej mapie siedzimy do 100lv, oczywiście są jeszcze dungii, z których dropią owe ulepki no ale cóż na tych dungach też obowiązuje przedział dropu lvl, czyli mając 100lv z dunga na 80 niestety nie dropniemy ulepek.

Więc apeluje, żeby administracja coś z tym zrobiła np, niech doda drop z dungów na każdym lvl, już nie proszę oto aby dodali drop na każdym lvl z każdej mapy do expa, bo to skreśli niskie lvl'e z zarobku.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

­

Serio jest 1500 onlie?

No nie przesadzał bym z tą ilością osób z 800 w góre jest :).

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Czemu kiedy ide na WW i na Beranie używam marmura to zadaje taki sam DMG jak bym bił z konia.... Lecz gdy byłem na WO to marmur działal normalnie i zadawałem ponad 3x wiecej DMG? ... Ktoś wie czemu? :v

Nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Czy tylko mi tak strona się tnie? 504 gateway time out ;x

Mi już nie tnie, ale jednak jakieś 15-30minut temu długo się ładowała :P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

To wypierdalaj jak ci nie pasuje, twoje wypociny są śmieszne. Maść na ból dupy polecam.

Bola poslady ze nie udało Ci się cos? Bo nie rozumiem twojego płaczu, tak marudzisz jakby to było twoje życie. Masz dowody ze oszukiwqli poza twoimi chorymi fantazjami? Nie sadze, wiec spertalaj.

Macie strasznie ograniczone umysły, jeśli myślicie, że to ból dupy.

Polecam trochę przerwy od komputera, może zmniejszą w was poziom agresji.

Dalej nadstawiajcie dupy i portfele dla Kamila, to wasza sprawa. Ja wyraziłem tylko swoją opinię o serwerze, to chyba jeszcze żadna zbrodnia, co dzieciaki?

Opublikowano

Macie strasznie ograniczone umysły, jeśli myślicie, że to ból dupy.

Polecam trochę przerwy od komputera, może zmniejszą w was poziom agresji.

Dalej nadstawiajcie dupy i portfele dla Kamila, to wasza sprawa. Ja wyraziłem tylko swoją opinię o serwerze, to chyba jeszcze żadna zbrodnia, co dzieciaki?

To nie było wyrażanie opinii, przez kilka postów lub nawet stron płaczesz że jest ustawiona topka, Spierdalaj juz
Opublikowano

ss z teraz po prawej stronie pod radarem masz pokazaną liczbę osób:3

­

Nie wydaje mi się aby gralo tutaj 1.5k osob. Na czacie dużego spamu nie ma a expowiska nie są aż tak oblegane. Ponizej screeny z m1 i warp center.

392071437590823922706.png

564161437590823922706.png

500431437590823922706.png

Jeśli nie mam racji, proszę o screen z komendy /w.

Srij9JT.png

Opublikowano

Nie wydaje mi się aby gralo tutaj 1.5k osob. Na czacie dużego spamu nie ma a expowiska nie są aż tak oblegane. Ponizej screeny z m1 i warp center.

a w av2 byłeś?

Opublikowano

cycu jak posprzedaje sklepy offline paru debilom to wam odpisze , więc się uspokujcie.

serwer oczywiście z*******y xD

Opublikowano

Sprawdz jeszcze red las/v2/osoby na dungeonie/mapki 90+ oraz każde ch w m1 :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

po wielu probach odswiezania udalo sie. pobralem i aktualizacje zrobilem. ale coz z tego jak od 15min  nie moge znowu wejsc na strone i zalozyc konta^^  przykre;/

Opublikowano

To nie było wyrażanie opinii, przez kilka postów lub nawet stron płaczesz że jest ustawiona topka, Spierdalaj juz

Co ty chrzanisz frajerze? Dzisiaj zacząłem pisać posty dotyczące mojego zdania na temat serwera. Nie płaczę tylko piszę, że kamil w ch... ludzi robi. Sklej już ta pizdę i idź expić, może wygrasz pendrive ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...