Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem dziś na własnej skórze sprawdzić, jak tu leci exp i wczuć się w role nolifów z topki ale wytrzynałem tylko godzinkę, może półorej :) wydałem te parę złotych na is, kupiłem za 1800 sm 50% expa, do tego dorzuciłem pd na 1h z metków, szkoda było sm na te pdki z isy zakładane ale reasumując: wbiłem przez około 1h od 98 do 108 lev i potem olałem, są fajniejsze sprawy w życiu niż exp na psuedo easy :) Jednak może być źdzbło prawdy w tłumaczeniu top srop 1 czy 2: jeśli siedział 48 godz non stop, szczał do butelki po krynce, miał przekrwione oczy  i zesztywniałe palce od trzymania spacji to mogł wbić te setki lev przez dobę czy dwie ale tu mi się ich żal zrobiło: jakie trzeba mieć płytkie gów... warte życie prywatne, żeby poświęcić dobe czy dwie bez snu żeby wygrać tablet za 200 zł czy klawę za 50 :), lepiej chyba ju z wydac na czipsy czy dziwki :) - byłoby co opowiadać kiedys wnukom ( jeśli wiecie, co to jest ), nigdy nie zrozumiem dzisiejszej gimbazy niestety...

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postanowiłem dziś na własnej skórze sprawdzić, jak tu leci exp i wczuć się w role nolifów z topki ale wytrzynałem tylko godzinkę, może półorej :) wydałem te parę złotych na is, kupiłem za 1800 sm 50% expa, do tego dorzuciłem pd na 1h z metków, szkoda było sm na te pdki z isy zakładane ale reasumując: wbiłem przez około 1h od 98 do 108 lev i potem olałem, są fajniejsze sprawy w życiu niż exp na psuedo easy :) Jednak może być źdzbło prawdy w tłumaczeniu top srop 1 czy 2: jeśli siedział 48 godz non stop, szczał do butelki po krynce, miał przekrwione oczy  i zesztywniałe palce od trzymania spacji to mogł wbić te setki lev przez dobę czy dwie ale tu mi się ich żal zrobiło: jakie trzeba mieć płytkie gów... warte życie prywatne, żeby poświęcić dobe czy dwie bez snu żeby wygrać tablet za 200 zł czy klawę za 50 :), lepiej chyba ju z wydac na czipsy czy dziwki :) - byłoby co opowiadać kiedys wnukom ( jeśli wiecie, co to jest ), nigdy nie zrozumiem dzisiejszej gimbazy niestety...

Jesteś chory, co Ci do tego że ktoś nie spał 48h ? Powinno Cię c***a obchodzić że ktoś sika do butelki bądź sra pod siebie, jest to jego życie chciał wygrać i postanowił nie spać, zrobił to, jesteś serio pierdolniety bo myślisz że masz prawo do oceniania innych i nadawania komuś miana "gimbazy" bo Ty byś tak nie zrobił.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Bo pozniej exp leci o wiele lepiej.

Opublikowano

­Warto wbić na serwer?

Tak warto, tylko drop dużo ulepek na każdej mapie bo potem już ich nie dropniesz, gdyż jest przedział dropu lvl :P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jak nie masz kilku stówek na wydanie w is to nie warto :/

Ty się znasz jak nikt ... O kase teraz łatwo na serwerze, a 500SM kupisz za 50kk, więc spokojnie z IS kupisz co chcesz. Dzisiaj zarobiłem około 700kk i kupiłem za to 5k SM a kosztowało mnie to około 4 godzin dropu.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Tak warto, tylko drop dużo ulepek na każdej mapie bo potem już ich nie dropniesz, gdyż jest przedział dropu lvl :P

Dziękuje za informacje :D

Ty się znasz jak nikt ... O kase teraz łatwo na serwerze, a 500SM kupisz za 50kk, więc spokojnie z IS kupisz co chcesz. Dzisiaj zarobiłem około 700kk i kupiłem za to 5k SM a kosztowało mnie to około 4 godzin dropu.

Czyli mam rozumieć że warto wbijać na serwer? :D

­

Opublikowano

Co ty chrzanisz frajerze? Dzisiaj zacząłem pisać posty dotyczące mojego zdania na temat serwera. Nie płaczę tylko piszę, że kamil w ch... ludzi robi. Sklej już ta pizdę i idź expić, może wygrasz pendrive ;)

Bo spinasz dupe jak idiota, Spierdalaj albo zamknij ryj, narzekasz na Kamila a znając życie grasz na tym serwie. Spierdalaj raz jeszcze, metin życiem.
Opublikowano

­

Napisał: [TECH]Kamil o godzinie 03:45
#Nowości:
 - Dodano Kupony na Smocze Znaki,
 - Dodano małż (dropią z niej rybki) (dropi tylko z metinów na łowisku),
 - Wszyscy łucznicy podchodzą pod miecz,
 - Dodano szybką zmianę CH

#Poprawki:
 - Dodano możliwość Handlu Pierścieniem Radości,
 - Zwiększono resp Metinów x3 M1, Góra Sochan, Las,
 - Skasowano Buty Wiatru z serwera,
 - Zmiejszono czas respów na Łowisku o połowę,
 - Resp Metinów zmiejszony do 10 minut Mapy 90 do max,
 - Resp Bossów zmiejszony do 30 minut Mapy 90 do max,
 - Wprowadzono Tryb Non PvP na Warp Center
 - Biolog leci na każdym Lvl.
 - Dodano drop do Bossa na Dungeonie 100 Lvl,

Proszę Zaktualizować Klienta !!

Liczę na waszą wyrozumiałość ciągle poprawki robię by Wam się lepiej grało!
Na jutro już kolejna lista dziś nie dam rady.

Pozdrawiam Kamil

Dziękujemy za poprawki oczywiście na +.Zapraszam na serwer gra 1.5 k osób.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

­

Oczywiście, że warto :) Ludu coraz więcej, do tego fajny klimat w grze i na ts w gildiach :) serdecznie zapraszam w shinsoo do gildii Exitus :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Oczywiście, że warto :) Ludu coraz więcej, do tego fajny klimat w grze i na ts w gildiach :) serdecznie zapraszam w shinsoo do gildii Exitus :D

przestań już kretynie spamować w tym temacie bo robisz z siebie pośmiewisko i najwiekszego obrońce serwera

peace

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

­

­

No w sumie warto wbić na serwer jak na razie administracja pracuje nad serwerem i to cieszy, widać to po poprawkach jakie wpowadzają, na forum i ts'ie zawsze można z nimi pogadać o serwerze.Wbij na serwer może ci się spodoba.

Metin2list_GIF.jpg

Opublikowano

Szkoda ze z baronównej mnie wywalilo i caly czas pokazuje ze moja postac jest zalogowna.. ;)
Serwer ok, ale to juz 4 raz na dangeonie mnie wywalilo, a teraz juz w ogole zalogowac sie nie moge.

@Edit

Nawet na buffa zalogowac sie nie idzie.... Te problemy z logowaniem...

Opublikowano

Bo spinasz dupe jak idiota, Spierdalaj albo zamknij ryj, narzekasz na Kamila a znając życie grasz na tym serwie. Spierdalaj raz jeszcze, metin życiem.

To ty się spinasz bucu, bo wydałem negatywną opinię na temat serwera. Jakbym wydał pozytywną, to nawet słowa byś nie wtrącił, choćbym na każdej stronie kilka postów pisał. Nie, nie gram na serwerze i dziwne wnioski wyciągasz. Widać dla ciebie to coś więcej niż gra idioto

Opublikowano

Serio jest 1500 onlie?

Niekiedy do 1700 ;)

Cooo jest z moją postacią?? Przy wczytywaniu wywala... W ogole zalogowac sie nie moge...

Mi takze i wydajem i sie ze warp center sie zbugował albo cos bo probowalem na 2 postacie ktore tam mialem i wywala a na bs'a ktory jest sobie w v2 normalnie sie da 

Elos. Mam pytanie. Ponieważ zaczynam tu grę chciałbym się zapytać jak tu z dungami? Są to solowki czy trzeba grupę?

Jak tylko chcesz ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Nie wiem czy administracja to olewa ale bardzo wiele postaci jest pobugowanych a na forum gdy ktoś napisał posta to gm czy tam ktoś kazał wejść na strone i odbugować a takiego czegoś nie ma xD

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Elos. Mam pytanie. Ponieważ zaczynam tu grę chciałbym się zapytać jak tu z dungami? Są to solowki czy trzeba grupę?

Zależy od ekwipunku i postaci :) W sumie mógłbym ci pomoc na dangach jak cos to PW :)) Ale myśle ,że dasz rade

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Monotonny serwer i wbijając 260lv masz to samo do roboty do na 100... Tylko ulepy i ulepy, tysiące ulepów, nic więcej z dropu...

Właśnie też to zauważyłem... Nie wiem czy jest sens grania na monotonnym serwerze :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...