Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musicie ratować ekonomie bo Yangi zaczynają się robić bezwartościowe ;( Zwiekszcie ceny Auto potek itd w sklepach . Aby ludzie sklepy robili. Truty i inne rzeczy juz mozna kupic po 15kk :( Nawet kd+8 sie tanie strasznie zrobiły. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko ok, tylko gdzie te 1631 online O_O ???

Stoją w m1.....no nie widzisz, że 1,6k luda stoi pod kowalem?

A tak na serio....90% spotów w av2 na wszystckich CH jest zajęte. 20 minut jeździłem jak głupi szukając chociaż 1 wolnego spota.

Opublikowano

Ok. Dzięki za info. Jeżeli ktoś mnie źle zrozumiał, to nie miałem ochoty krytykować serva, tylko ciekawiło mnie gdzie all są.

Opublikowano

Ok. Dzięki za info. Jeżeli ktoś mnie źle zrozumiał, to nie miałem ochoty krytykować serva, tylko ciekawiło mnie gdzie all są.

na Warp Center, czyli na małej mapce gdzie są tp na różne dungi itd, ciągle leje się ~30 osób

Opublikowano

Dodajcie drop z dungów na każdym lvl, bo szlak mnie trafi zaraz -,-

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Dodajcie drop z dungów na każdym lvl, bo szlak mnie trafi zaraz -

Było nie leciec z lvl jak głupi.  Szybki exp ma 2 strony medalu.

Opublikowano

Dodajcie drop z dungów na każdym lvl, bo szlak mnie trafi zaraz -,-

Administracja mówiła, że nawet na 260 lvl powinno dropić z bossów 90+, ale jeszcze tego nie sprawdzałem, a jeśli jednak nie działa, to jak się zgłosi, to pewnie w nocy poprawia :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Serwer taki sobie:D Mogę polecić  jak ktoś ma czas i $ :D

Trochę wkurzające to ulepszanie. Potrzeba po 30 szt a jest 45 % na  zrobienie.  Na samo ulepszenie truty z +6 do +9 zajęło mi 3h dropienia. Zrobienie stalki do +9 to już ciężka sprawa. Stwierdziłem, że nie jest to dla mnie serwer. Chiałem sobie wbić, zrobić jakieś eq i pobić się z ludźmi, ale ciężko bony wchodzą. Latania na dunga po 100x :)  Do tego drogi IS. Sądziłem, że jak dropią kupony 50 sm to szybko zarobienie na pd z is, a tu dupcia-1 dzień pd kosztuje 1800sm.  Przez 1 dzień gdy wydropiłem 200 sm. Nie mówiąc już o wierzchowca, petach za 6,5k sm.

Exp od 90 lvl na Wyspie Nag  leci nie ciekawie. To chyba szybciej by się wbiło w av2...

Jak dla mnie dużo tych początkowych misji z metinami. Zatrzymały mnie metki chciwości. Szukałem ich dobre 30 min i nie znalazłem, więc odpuściłem te misje.

Powodzonka ludziska w grze :D

Opublikowano

Zróbcie coś z dropem niebieskich pereł i ziół z berana bo nie lecą i z tym ulepszaniem pierwszej biżuterii i broni na 65 bo jak pali po kilka/nascie razy na jedno ulepszenie gdzie potrzeba po 30 sztuk to można kurwicy dostac

Opublikowano

Ja również odpuszczę serwer, jeśli nie będzie zmniejszona ilość potrzebnych ulepszaczy o przynajmniej połowę. Biorąc pod uwagę jak często pali, to żeby zrobić całe eq exp i pvp +9 (a przecież to mus) trzeba około 2-2,5k pereł i ziół i to na 1 set, a tych setów w grze jest 10. Mam nadzieję, że to zostanie szybko zmienione, bo latanie 200-300x na dungeon, żeby mieć powiedzmy 20% na moby więcej to sorry, ale to żadna przyjemność.

@edit: Nie wiem czy to bug, czy tak ma być, ale w tarczy tytanów nie zmieniają się wbudowane bonusy. Na 0 jak i na +7  jest po 1% abs. Jedynie def się zwiększa.

Opublikowano

Rosną te wartości ale dopiero jak przerobisz. Tą tarcze robisz dalej jak normalny set bizu a obstawiam ze na max bd coś kolo 15-20% wiec dlatego tak wolno.

Co do ulepk Kamil pisał wyrzej ze w weekend ma być zuo a maja być one dosyć często wiec o ulepki nie bd problemy, tak samo ma dodać metal który daje 20% większe szanse na ulepszenie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Rosną te wartości ale dopiero jak przerobisz. Tą tarcze robisz dalej jak normalny set bizu a obstawiam ze na max bd coś kolo 15-20% wiec dlatego tak wolno.

Co do ulepk Kamil pisał wyrzej ze w weekend ma być zuo a maja być one dosyć często wiec o ulepki nie bd problemy, tak samo ma dodać metal który daje 20% większe szanse na ulepszenie.

Metal metalem, ale to nie zmienia faktu, że tych ulepek trzeba w ..uj dużo, jak na jakimś medium/hard, a nie easy/medium, to samo tyczy się expa .. Strasznie ciężko się expi, co nowa mapa tym gorzej... Również odpuszczam serwer do czasu aż nie zostanie coś z tym zrobione :)

Opublikowano

Metal metalem, ale to nie zmienia faktu, że tych ulepek trzeba w ..uj dużo, jak na jakimś medium/hard, a nie easy/medium, to samo tyczy się expa .. Strasznie ciężko się expi, co nowa mapa tym gorzej... Również odpuszczam serwer do czasu aż nie zostanie coś z tym zrobione :)

No chyba o to chodzi że z lvlem exp jest cięższy. Wam to najlepiej max lvl na start dawać wraz z wybonowanym ekwipunkiem.  Co do ulepk może i trzebe sporo ale przecież nie dropią one po 1szt z metka....

IDcncno.png

Opublikowano

Zobaczycie, zaraz nolify z topki zaczną skamleć, że im też ciężko ulepszyć sety to specjalnie pod nich zwiększą % na ulepszenie, zeby jaśnie wielmożne gimbusy nie biegały w pedalskim, tfu, drewnianym eq. A nam, zwykłym graczzom poszło w piz... juz setki pereł i ziół i nadal nie ma nawet 1 seta zrobionego...ale ważne, ze kupa ludzi nakupiła sobie kostiumy, pety do pvp i stoi pol dnia w warp center i się nap... i kasa się kręci... Dziesiątki tzw hard i medium serwów jużbyło przed tym niedorobionym i tam się o niebo lepiej ulepszało, ba nawet na metinie pl na tortudze parę razy udało mi sięwbić trutę na+8 u kowala gildyjnego, to o jakim tu mówimy pseudo easy ???

Opublikowano

Serwer 100% pod is...Duzo bez niego nie ugrasz...Niestety nie polecam nikomu...Admini olewają graczy

Opublikowano

Serwer 100% pod is...Duzo bez niego nie ugrasz...Niestety nie polecam nikomu...Admini olewają graczy

Jakoś połowa serwera gra bez isa i jakoś nie narzeka :)  Więc problem jest w Twoim lenistwie. Czemu olewają ? Podaj przykłady bo takie pisanie do niczego nie sprowadza.

IDcncno.png

Opublikowano

Nie polecam

Bug na yangi (dla inteligentnych może ktoś się kapnie DEPOZYT ) pozdrawiam <3

i na co wymyślasz bugi? co na terios ubyło graczy? 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

i na co wymyślasz bugi? co na terios ubyło graczy? 

po co tak komentować idiota chciał być fajny a u nas nie ma depozytu ;) ja bygów nie robię błędy co najmniej że się pomylę i złe id dam moba w dropie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...