Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodając że wciągu 25min zarabiam po 200 perel i ziół z metków i expa :) Znasz respy oraz czas ich to zdobędziesz ulepki bardzo szybko. Ulepszanie zależy bardziej od szczęścia niż tych %%.

Tak, znam respy w redlesie i czas, ale sam nie jestem, więc nie jestem w stanie zniszczyć ich wszystkich, bo ok 20-30 osób w redlesie obstawia respy, więc jak mam np. białe perły i zioła dropić?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zwracam uwagę, że to jest MEDIUM/EASY, a ulepszanie to na hardzie chyba jest lepiej, szczerze na medium nigdy nie widziałem serwera, żeby ulepszanie na +9 było 40%, a ulepszacze zżera, jak głupie, jeśli z 1 metka masz ok 8 pereł i kwiatów (dodając, że resp jest ok 25min)

w sobotę zuo bierz takie eventy pod uwagę jak chesz z 200 metinów a nie 20 kolego ;) i dość często będą takie eventy 

Opublikowano

w sobotę zuo bierz takie eventy pod uwagę jak chesz z 200 metinów a nie 20 kolego ;) i dość często będą takie eventy 

Tak, biorę, tylko uważam, że te % na ulepszenie chociaż +8/+9 powinny być 10%/15% większe, ale to moje zdanie.

Opublikowano

Tak, znam respy w redlesie i czas, ale sam nie jestem, więc nie jestem w stanie zniszczyć ich wszystkich, bo ok 20-30 osób w redlesie obstawia respy, więc jak mam np. białe perły i zioła dropić?

Ja w przerwie gdy nie ma respu chodzę na dungi. Jakby nie patrzeć są respy metków na nich z których dropią perły i zioła.

IDcncno.png

Opublikowano

Ja w przerwie gdy nie ma respu chodzę na dungi. Jakby nie patrzeć są respy metków na nich z których dropią perły i zioła.

Możesz mi wytłumaczyć pewien system, jaki stosujesz na dropie? Oczywiście w prywatnej wiadomości, żeby tutaj nie spamować, jak masz ochotę, ale według mnie, kilka % dodania na ulepszenia przydałoby się

Opublikowano

Tak, biorę, tylko uważam, że te % na ulepszenie chociaż +8/+9 powinny być 10%/15% większe, ale to moje zdanie.

BĘDĄ DODANE METALE CO DAJĄ 20% WEIĘCEJ NA ULEPSZENIE DOŚĆ ŁATWO DOSTĘPNE W DROPIE 

Opublikowano

Zaktualizowałem clienta i serwer offline. Błąd clienta czy przerwa?

Serwer ON, tylko czasami sie tak pozuje ze OFF, uruchom clienta jeszcze raz

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

BĘDĄ DODANE METALE CO DAJĄ 20% WEIĘCEJ NA ULEPSZENIE DOŚĆ ŁATWO DOSTĘPNE W DROPIE 

Też dobre rozwiązanie, dziękuję za odpowiedź, napewno ułatwi grę :), jeszcze jedno pytanie czy w eq do expa możecie dodać defa? Jakby nie patrzeć on się przyda dla niektórych klas, bez defa nie opłaca się ich nawet zakładać.

Opublikowano

Też dobre rozwiązanie, dziękuję za odpowiedź, napewno ułatwi grę :), jeszcze jedno pytanie czy w eq do expa możecie dodać defa? Jakby nie patrzeć on się przyda dla niektórych klas, bez defa nie opłaca się ich nawet zakładać.

Według mnie jak ktos włoży KD defa +8, które daje 350 defa, to w supełności wystarczy :) + rosy + wspomagacze boga smoków :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Według mnie jak ktos włoży KD defa +8, które daje 350 defa, to w supełności wystarczy :) + rosy + wspomagacze boga smoków :D

Tak, tylko na 30lvlu nie stać Cię ani na kd, ani na rosy czy wspomagacze, a jak włoży się tam def, to przecież nikomu nie zaszkodzi, a wręcz pomoże :)

Opublikowano

Ogólnie na serverze sie fajnie gra, ale mentalem nie idzie ubić Berana. Mam żala +9 śr 54 z kd potwora +8, eq do expa na +6, wszystkie roski i inne gówienka odpalone i niestety respi się masakrycznie. Jak ktoś go klepie mentalem to prosze o jakąś wskazówke, bo może za mało mam. Bez isa(strój, wierzchowiec, pet) nie da się go ubić mentalem? a co mają powiedzieć inne klasy? Taki ninja Archer może go jedynie posmyrać łukiem po jajkach.

UggNk9.gif

Opublikowano

Ogólnie na serverze sie fajnie gra, ale mentalem nie idzie ubić Berana. Mam żala +9 śr 54 z kd potwora +8, eq do expa na +6, wszystkie roski i inne gówienka odpalone i niestety respi się masakrycznie. Jak ktoś go klepie mentalem to prosze o jakąś wskazówke, bo może za mało mam. Bez isa(strój, wierzchowiec, pet) nie da się go ubić mentalem? a co mają powiedzieć inne klasy? Taki ninja Archer może go jedynie posmyrać łukiem po jajkach.

Trucie do helmu i dasz rade.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Tak, tylko na 30lvlu nie stać Cię ani na kd, ani na rosy czy wspomagacze, a jak włoży się tam def, to przecież nikomu nie zaszkodzi, a wręcz pomoże :)

Ale to nie ma sensu ... i ja nw po co ci ta def. Ja do 1 do 30 lvl expilem w m2, a potem od razu poszedlem na big spot w v2. Chociaz gram WP to jednak nawet archer powinien dac sobie rade w v1 w takim razie na poczatku i wbic ten 55 na spokojnie

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Ostatnio grało jeszcze o 1000 osób mniej. Teraz patrzę na licznik i widzę ponad 1600. Jakaś reklama ruszyła czy co?

Opublikowano

Ostatnio grało jeszcze o 1000 osób mniej. Teraz patrzę na licznik i widzę ponad 1600. Jakaś reklama ruszyła czy co?

600 osób to było jak były te lagi/ddosy itd. teraz jak się ustabilizowało to przyszli gracze +shopy/bs.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

A exp nadal nie poprawiony? Robicie takie gówna jak zmiana kanału, a nie poprawicie najważniejszych problemów o których mówi połowa serwera...

Opublikowano

600 osób to było jak były te lagi/ddosy itd. teraz jak się ustabilizowało to przyszli gracze +shopy/bs.

Nie mogę doczytać, nie ma tutaj shopów offline?

Opublikowano

A exp nadal nie poprawiony? Robicie takie gówna jak zmiana kanału, a nie poprawicie najważniejszych problemów o których mówi połowa serwera...

Poprawa expa ? Człowieku... nie ma takiej możliwości z prostych względów. Tyle ludzi męczyło się i dobiło do TOP to i my się pomęczymy ;P Co do mapy 90 . Z lvl 97 na 98 z pd z lasu wbijałem 23min to chyba nie jest źle 

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Kiedy będzie strona on? Chciałbym zagrać tutaj. Lub dajcie bezpośredni link do clienta. To już bym go pobrał.

Opublikowano

Kiedy będzie strona on? Chciałbym zagrać tutaj. Lub dajcie bezpośredni link do clienta. To już bym go pobrał.

Strona jest ciągle ON, spróbuj z innej przeglądarki, a jak to nie pomoże to musisz wyczyścić Cookie i wtedy ci spokojnie wbije na strone ;)

A link masz też tu taki ---- >>>> KLIENT NA MEGA   KLIENT NA ZIPPYSHARE  - Jak coś są to patchery, gdyż czasami jak pobierzesz clienta to wszystkiego nie masz, a laucher ci all ściągnie co ci brakuje. Jak chcesz pobrać to klikasz na nazwę jednego z 2 linków ;)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...