Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Kamil IT

Serwer medium/Easy?

Dg na 80lv - body mając 103 na potwory nie ubije berana..

A gdzieś czytałam że KAŻDA klasa ubije all solo. Powodzenia.

Z ulepszaniem jest podobnie. Z metków zioła lecą max po 4szt.

Na+7 - potrzeba 10szt

+8 - 20szt

+9 - 30szt  Gdzie na +9 jest 40% szansy.

--

Lv może wbijecie szybko, ale serwer podobny do Tevi. Tam też exp w 8h i same metki.

Szamanem smokiem biję... :) Martynko moja droga, trucie do hełmu i heja, następnie eQ exp na 30 lv +6 w zupełności wystarcza, REG hp , no i poli i jakaś broń 75 40+ śr kd moba+8 :D

Opublikowano

jak zaczniesz chodzić na metiny bossy i dungeony to pogadamy a nie że 80 lv. masz gdzie na serwerze medium się ledwo grę wtedy zaczyna już narzekanie... koleżanko nie tak raptownie nie na gwałt wszystko spokoju troszkę wolniej 

i tyle ? 

Tyle ludzi spina się o ten exp bo chyba wszyscy wiemy że bez isu nie da się expić a wiadomo że najpierw muszę wyexpic lvl aby eq zrobić żeby iść na jakiś dangeon.. porażka :P

Napisz tylko czy ten exp zostanie poprawiony czy nie... 

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

@Kamil IT Co z tym expem? Nie możecie go poprawić chociaż tak żeby można było bez problemu przechodzić z mapy na mape a nie że na 90 musze expic w av2? Przecież to jest patologia...Poprawcie to jak najszybciej...I nie tłumaczcie się że to medium i że ma być ciężko bo jakoś koleś wbił max lvl w niecałe 2 dni... Ile razy mam to jeszcze pisać żebyś to zauważył? ślepy jesteś czy co?

Opublikowano

Szamanem smokiem biję... :) Martynko moja droga, trucie do hełmu i heja, następnie eQ exp na 30 lv +6 w zupełności wystarcza, REG hp , no i poli i jakaś broń 75 40+ śr kd moba+8 :D

Właśnie z takim eq biłam (bodziak). :P Ale odpuszczam sobie serwer.

Za kilka tyg będzie lepszy.

Miłej gry.

Opublikowano

Zwiększcie resp metkow w lesie zwykłym i gorze sohan bo jak na pustyni metkow od groma to na gorze znowu pustki.

I warp center ustawcie jako mapę neutralna bo dzieci lubią się tam bawić a nie do tego ma służyć. :/

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Ale łaskę zrobili ;d Jakoś nikt za wami nie będzie płakał. Jeżeli odejdzie te 10 graczy to i tak zostanie 1k ;d  Jeżeli nie potraficie zarobić na is to lepiej usuńcie metina z kompa i nie wracajcie do niego. Jakoś inni nie płaczą z tego powodu.

IDcncno.png

Opublikowano

Zwiększcie resp metkow w lesie zwykłym i gorze sohan bo jak na pustyni metkow od groma to na gorze znowu pustki.

I warp center ustawcie jako mapę neutralna bo dzieci lubią się tam bawić a nie do tego ma służyć. :/

Tu w ogóle na 1 mapie full metków na innej niemal brak. Komuś chyba czasu brakło na zwiększenie respu na all mapach i zrobił co 2gą mapke..

Opublikowano

Tu w ogóle na 1 mapie full metków na innej niemal brak. Komuś chyba czasu brakło na zwiększenie respu na all mapach i zrobił co 2gą mapke..

Dokładnie 1-20 meka 20-50 izi i teraz znowu bd 55-80 meka no chyba ze te respy poprawia, z tego co widziałem to metkow na sohan i lesie znowu nie ma a upadku tylko 1 w świątyni znalazłem a nie uśmiecha mi się latanie po sohan na 150lv mam nadzieje ze szybko to ogarniecie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

K***a ludzie zawsze wam coś nie pasuje to jest kurwa medium to ma być średnio a nie narzekacie że się wbija 1 lvl 20 minut, jak wam nie pasuje to w*********c na jakiegoś Easy 4funn i przestańcie szukać teorii spiskowej co do topki bo większość z tych placzkow nawet by jej nie wbiła więc przestańcie spinac dupe jak dzieci bo aż śmiesznie się to czyta

Opublikowano

Resp metków w red lesie jak i m1 to jest po prostu porażka... spotkać coś graniczy się z cudem :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Resp metków w red lesie jak i m1 to jest po prostu porażka... spotkać coś graniczy się z cudem :)

W red lesie? Chyba nie wiesz o czym mówisz xD Respy z około 3-4 zostały zwiększone do około 20, na początku masz 6-7 tych na 85, a na koncu masz około 10-13 tych na 90 :D Tylko, że ludzie biją bo z nich przepustki na mapke 90 oraz PD dropiom :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

W red lesie? Chyba nie wiesz o czym mówisz xD Respy z około 3-4 zostały zwiększone do około 20, na początku masz 6-7 tych na 85, a na koncu masz około 10-13 tych na 90 :D Tylko, że ludzie biją bo z nich przepustki na mapke 90 oraz PD dropiom :)

dropiom kurvaaa, nie dość, że nolify to jeszcze analfabeci, ja pierdooole, poczytajcie czasem jakąś prozę zamiast expić z czerwonymi oczami 48 godz.... kurvaa, ten posrany kraj zwany Polska musi mieć jakąś przyszłość...

kurva jutro Ruscy przekroczylby nasze granice to byście sp... przed siebie krzycząc: goniom nas ratunkuuuu :) a żdziwienie, czemu na nich błogo nie działa...

Opublikowano

dropiom kurvaaa, nie dość, że nolify to jeszcze analfabeci, ja pierdooole, poczytajcie czasem jakąś prozę zamiast expić z czerwonymi oczami 48 godz.... kurvaa, ten posrany kraj zwany Polska musi mieć jakąś przyszłość...

kurva jutro Ruscy przekroczylby nasze granice to byście sp... przed siebie krzycząc: goniom nas ratunkuuuu :) a żdziwienie, czemu na nich błogo nie działa...

Sorka ale jak pisze ,,dropią" to net mi pokazuje, że jest błąd w wyrazie i ma być ,,dropiom" xD więc z odruchu poprawiam błędy jakie mi pokazuje xD

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Właśnie z takim eq biłam (bodziak). :P Ale odpuszczam sobie serwer.

Za kilka tyg będzie lepszy.

Miłej gry.

eef983af958a7f60132c095aad329b46.jpg

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...