Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@BialyOrzel Poprostu nie da się expić i tyle...Nie mam pojecia jak topka wbiła tak szybko te lvle...Jest straszna róznica w rankingu...Jak na moje to admini jakoś im pomogli...Niektórzy też siedzą już 2 nockę z rzędu i mają ten 130-140...Poprawcie ten exp jak najszybciej...Tyle

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@BialyOrzel Poprostu nie da się expić i tyle...Nie mam pojecia jak topka wbiła tak szybko te lvle...Jest straszna róznica w rankingu...Jak na moje to admini jakoś im pomogli...Niektórzy też siedzą już 2 nockę z rzędu i mają ten 130-140...Poprawcie ten exp jak najszybciej...Tyle

Ja wszystkie nocki spałem tak więc to że mam 100 parę lv się nie dziwie gdyby nie to ze nie moglem grać ( cofki )  a topka z dupy tak szybko wbiła te lv'e to bym może o topke walczył a tak to na is nie opłaca mi się już wydawać a bez is coś gra idzie średnio z tym expem porażka :D

Opublikowano

Otwierając grzybki, które lecą przy expie dostajemy perły i zioła i dzięki temu ludzie mają setki ich :)

Z grzybków dużo tego nie ma wiecej metki i boss'y a co do ulepszania mi za 6 razem samą trute ulepszyło więc to co miałem to już ulepy spalone

na tym serwerze ''setki'' to wielkie gówno tu trzeba miec ''tysiące'' żeby coś ulepszyc ( 40% na ulepszenie na 9 broni 75 nie wiem jak bronie z wyższymi lv'ami ale pewnie jeszcze mniej % )

100 razy na rajdy chodzić żeby itemy ulepszyć to troche smiech :D

wbijam lv z 103/104 = 26 minut dokładnie :)

Opublikowano

Z grzybków dużo tego nie ma wiecej metki i boss'y a co do ulepszania mi za 6 razem samą trute ulepszyło więc to co miałem to już ulepy spalone

na tym serwerze ''setki'' to wielkie gówno tu trzeba miec ''tysiące'' żeby coś ulepszyc ( 40% na ulepszenie na 9 broni 75 nie wiem jak bronie z wyższymi lv'ami ale pewnie jeszcze mniej % )

100 razy na rajdy chodzić żeby itemy ulepszyć to troche smiech :D

To prawda, bo mi tez dużo pali :D

PD z IS + PD z red lasu + PD z IS godzinny (30min/1h/3h/15h) + wierzchowiec 25% doś i exp jest dobry :D a jeszcze dodam, że są pasy 20% exp ;P

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@Jarexs™ W chuju mam IS...Serwer powinien być dopasowany dla każdego gracza, a nie że Ci co nie mają ISa to muszą się męczyć nie wiadomo ile,cofać się na mapy a Ci co mają IS gładko przechodzą Sobie z mapy na mape bez żadnych problemów i wbijają topke w dzień...

Opublikowano

To prawda, bo mi tez dużo pali :D

PD z IS + PD z red lasu + PD z IS godzinny (30min/1h/3h/15h) + wierzchowiec 25% doś i exp jest dobry :D a jeszcze dodam, że są pasy 20% exp ;P

Aha.. czyli ja na mapce 100lv 1lv mam wbijac 26 minuta ten top1 z 240 do 250 wbil w 10 minut to pozdrawiam serdecznie

PD z is łączy się jeszcze z pd lasu ? wyzysk is na maxa... rozumiem wszystko ale bez przesady ( nie mówie o tym normalnym pd z is )

10 godzin expa na samej mapce 100lv a ciekawe co pózniej będzie..

Opublikowano

Spokojnie nie denerwujcie się, admin przecież i tak nic z tym nei zrobi...Serwer pod Is'a...Exp to pokazał

Opublikowano

Aha.. czyli ja na mapce 100lv 1lv mam wbijac 26 minuta ten top1 z 240 do 250 wbil w 10 minut to pozdrawiam serdecznie

PD z is łączy się jeszcze z pd lasu ? wyzysk is na maxa... rozumiem wszystko ale bez przesady ( nie mówie o tym normalnym pd z is )

10 godzin expa na samej mapce 100lv a ciekawe co pózniej będzie..

Od mapki 140 exp do mapki 220 jest bardzo dobry, a na mapie 220 jest najgorszy, ale potem na mapie 240 znow jest bardzo dobry :)

A co do łaczenia się PD z red lasu i PD z IS, to tak szczerze Ci powiem, że ja oraz ten co już wbił 260 to nie wydawaliśmy w IS na te PD bo są w ciul drogie, ale kupowaliśmy kupony SM od innych graczy i za nie dopiero kupowałem te PD, więc i tak ciągle ich nie używałem tylko max 3 na jedna mapke :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

I tak z tego lvla nic nie mają bo z eq są w tyle lata świetlne. Jakbyście naprawdę chcieli to byście zarobili na te smy a nie wielki płacz. Lepiej się wyżalić niż ruszyć tyłek. Nie wydałem ani grosza na is a w ciągu dnia zarobiłem na strój i wierzchowca i jeszcze 2k sm zostało mi.

IDcncno.png

Opublikowano

Shayder, to podstawiony gracz od administracji, ponieważ z is, pd expie ciągle i jest to NIEMOŻLIWE by tak szybko level wbić, pozdrawiam.

1386958799-U112610.png

Opublikowano

I tak z tego lvla nic nie mają bo z eq są w tyle lata świetlne. Jakbyście naprawdę chcieli to byście zarobili na te smy a nie wielki płacz. Lepiej się wyżalić niż ruszyć tyłek. Nie wydałem ani grosza na is a w ciągu dnia zarobiłem na strój i wierzchowca i jeszcze 2k sm zostało mi.

To akurat jest prawda z eq :D Co to SM to dobrze mówisz, w 1 dzień można spokojnie zarobić na SMy by sobie coś fajnego kupić oraz dodatkowo dropiom w grze :)

Shayder, to podstawiony gracz od administracji, ponieważ z is, pd expie ciągle i jest to NIEMOŻLIWE by tak szybko level wbić, pozdrawiam.

Jeżeli wywnioskowałem to z szybkości wbijania lvl, to jesteś w błędzie, gdyż jak bym ciągle używał PD z IS na 1h to tez już bym miał maxa, lecz tam z 2h on używał dłużej tego PD, dzięki czemu mnie wyprzedził, więc teraz sobie już na spokojnie expie na pd z red lasu i powoli się lvl wbija :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Shayder z tego co mi wiadomo expił z kolegą na zmiane i jeszcze 2 kolega dropił mu pdki z red lasu a na isa wydał 20 zl smsem :P Więc nie jest on jakoś podstawiony przez administracje ;) 

Co do gry tutaj bez isa nawet expic sie nie da... ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Polecam ze względu na cyca, Voldem... ;D.

@anty

Skąd truta?

W ile wbije max lv ?

Opublikowano

Polecam ze względu na cyca, Voldem... ;D.

@anty

Skąd truta?

W ile wbije max lv ?

Truta Dangeony 

Maxa bez isu wbijesz w 2 tygodnie a z isem max 3 dni :D

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Aha, wy jesteście dziwni, Wam nie da się dogodzić,

Jakiś tydzień temu ponad ruszyła Tev**a, tam się 200 lv wbijało w ... 8h max? to ludzie płakali że nie ma co robić, że bez sensu że taki szybki exp, a dungeony były nudne jak flaki z olejem, czas roboty- 30sec/1min (baron,tryton).

Zaś tutaj- BORZE, ALE WOLNO EKSP LECI, JAKI RZAL, SERVER POD IEES PODSTAWIONY, NIE GRAM TU, BEZ SENSUUU.

Szczerze dobrze, że tak EXP nie zasuwa, dużo expienia, duuużo ulepszania (zwłaszcza że pali), wiec zanim wbijemy 260+ full eQ do pvp/exp, no to czasu będzie trzeba jeszcze dużo więc nie ma mowy by ludzie się nudzili, są też ciekawe misje, które można robić i warto, także polecam, jest dobrze, choć są bugi na pewno, które pewnie administracja wyeliminuje,

Opublikowano

Forum zechło.

forum se mogą gasić stoi to na jakimś słabym hoście ale gry nie ruszą :D a próbują OVH co chwilę tylko mi spami :D 

Szanowni Państwo,

System monitoringu wykrył atak na adres IP xx..xx.xx.xx Jesteśmy

zobowiązani do ochrony infrastruktury, do której jest podłączona

usługa. Dlatego włączyliśmy opcję ochrony.

Ochrona Państwa infrastruktury polega na przekierowaniu

ruchu przechodzącego przez adresację IP, do dodatkowych

urządzeń sieciowych. Następnie ruch zostanie przefiltrowany,

akceptując wyłącznie poprawne pakiety.

Po zakończeniu ataku opcja ochrony zostanie wyłączona.

i pozdro

do konkurencji możecie pomarzyć nie dla psa kiełbasa a żal dupę ściska ^^ 

Dziękujemy wam przyjaciele że jest was już ponad 1500 Online cały czas inwestujemy w reklamę możliwe że będzie nas 2 x tyle jak się walander i DLL2 zgodzi ;) niedługo film od kamil sztajnbach ;)

Opublikowano

@Kamil IT

Serwer medium/Easy?

Dg na 80lv - body mając 103 na potwory nie ubije berana..

A gdzieś czytałam że KAŻDA klasa ubije all solo. Powodzenia.

Z ulepszaniem jest podobnie. Z metków zioła lecą max po 4szt.

Na+7 - potrzeba 10szt

+8 - 20szt

+9 - 30szt  Gdzie na +9 jest 40% szansy.

--

Lv może wbijecie szybko, ale serwer podobny do Tevi. Tam też exp w 8h i same metki.

Opublikowano

@Kamil IT

Serwer medium/Easy?

Dg na 80lv - body mając 103 na potwory nie ubije berana..

A gdzieś czytałam że KAŻDA klasa ubije all solo. Powodzenia.

Z ulepszaniem jest podobnie. Z metków zioła lecą max po 4szt.

Na+7 - potrzeba 10szt

+8 - 20szt

+9 - 30szt  Gdzie na +9 jest 40% szansy.

--

Lv może wbijecie szybko, ale serwer podobny do Tevi. Tam też exp w 8h i same metki.

jak zaczniesz chodzić na metiny bossy i dungeony to pogadamy a nie że 80 lv. masz gdzie na serwerze medium się ledwo grę wtedy zaczyna już narzekanie... koleżanko nie tak raptownie nie na gwałt wszystko spokoju troszkę wolniej 

Opublikowano

jak zaczniesz chodzić na metiny bossy i dungeony to pogadamy a nie że 80 lv. masz gdzie na serwerze medium się ledwo grę wtedy zaczyna już narzekanie... koleżanko nie tak raptownie nie na gwałt wszystko spokoju troszkę wolniej 

Czyli idąc twoim tokiem myślenia, lepiej pchać się na topkę, wbić max lvl i biegać w eq z łez? :)

Opublikowano

kiedy bedzie działało logowanie?

mam cały czas ze twoja postac jest polaczona

ja ubijam kazdego dunga solo mordo ;)

Opublikowano

@Kamil IT Co z tym expem? Nie możecie go poprawić chociaż tak żeby można było bez problemu przechodzić z mapy na mape a nie że na 90 musze expic w av2? Przecież to jest patologia...Poprawcie to jak najszybciej...I nie tłumaczcie się że to medium i że ma być ciężko bo jakoś koleś wbił max lvl w niecałe 2 dni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...