Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Metiny w m1 też do poprawy, zwłaszcza metiny 5 i 10 lvl

za mały drop ?

Opublikowano

za mały drop ?

Na mapce 90 tak słabo coś leci drop z tych metków - takie moje zdanie

i co do expa od 90 do 100lv to lepiej leci w grocie niz na tej mapce ^^

wiedzimin mapa 100 nie leci drop ( ostatni boss )

dodajcie hp do bosów ( polowa nie ma tego paska )

Opublikowano

Na mapce 90 tak słabo coś leci drop z tych metków - takie moje zdanie

i co do expa od 90 do 100lv to lepiej leci w grocie niz na tej mapce ^^

wiedzimin mapa 100 nie leci drop ( ostatni boss )

dodajcie hp do bosów ( polowa nie ma tego paska )

exp jest dobry a to że w av2 leci lepiej to masz wybór czy drop czy exp ;) pasek hp zostanie poprawiony 

Za mały resp, wczoraj tak bynajmniej było, a metinologia stoi na 5 lvlu -:

ok zwiększymy 

Opublikowano

Mimo tego, ze nie ma lagów i tak nie polecam...Nie ogarnięty serwer...Gracze mówią co jest nie tak, ale admin zawsze znajdzie wymówkę, żeby tego nei zmienić, albo nawet nei potrafi...Przykład jest exp na mapie 90 i av2...Czy tak powinno być, że exp leci lepiej na mapie na której expiłeś i cieszyłeś się, że pójdziesz na nową mapę i tam będzie lepiej? No neistety nie, w av2 trzeba wbić 100...

Opublikowano

Piękny wywód kolego, ale w jakim celu ? czemu się tłumaczysz, skoro masz czyste sumienie ? gdybyś miał czyste sumienie, machnął byś ręką i się zaśmiał pod nosem, a tak widać jak na dłoni że jednak taki święty nie jesteś - jeszcze cały, dokładny opis co i jak, byle przypudrować kłamstewko  :D mnie nie interesuje czy grasz o tablet czy inne zabawki, ale wystarczy spojrzeć na ranking i gołym okiem widać że coś jest nie tak. A jak chcesz się dalej tłumaczyć, to Twój cały wywód rozłożę na czynniki pierwsze i pokażę ludziom gdzie tkwi "kruczek"  :D

Według mnie to nie było tłumaczenie, a pokazanie, że grać można od innej strony, którą można chociaż w połowie zaplanować przed startem serwera, a dzięki temu uniknąć problemów. Ale dobra, jeśli według ciebie to jest tłumaczenie, to powiedz mi, czy ty byś się na moim miejscu nie wkurzył? Nie spałem od 48h, ciężko grałem by osiągnąć coś, a tu ludzie piszą takie głupoty, że niby ja coś dostałem albo ktoś mi wbijał lvl komenda ... No pomyśl, jeżeli ty też jesteś graczem, i to nie ważne jakiej gry to jednak by to każdego wkurzyło, ciebie też, a szczególnie, że wtedy jak to czytałem i pisałem byłem nie wyspany i trochę zmęczony.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Z dnia na dzień liczba graczy skoczyła z 600 do 1.5k? Jeśli tak to gratulacje, ale z drugiej strony wydaje mi sie to mało prawdopodobne.

Na starcie było by 2k ludu gdyby nie te lagi i wiekszosc nie mogla sie zalogowac teraz poprawili i wbijaja ;)

Opublikowano

Server sam w sobie prawie idealny, jednak kontakt z administracją jest zerowy. Admin woli sobie popisać w grze na głownym jakieś głupoty z gimbami niż odpisać. próbuje się z nim skontakować od 8/9 i dalej nic. W ogóle nie odpisuje. Wiem, że graczy jest w uj i jeszcze więcej i trudno każdemu odpisać, jednak jak pisze od 8 do Ciebie Kamil a Ty nie odpisujesz to chyba jakieś jaja. Tym bardziej, że znalazłem 4 bugi i chciałem sie nimi z Tobą podzielić.

UggNk9.gif

Opublikowano

za mały drop ?

i metiny 20lvl w m1 nie respia sie albo respia ale bardzo bardzo bardzo bardzo mało. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Jak już paru wcześniej wspomniało, exp na mapie 90 jest beznadziejny ! K... chyba nie po to się robi mapy levelowe, żeby potem gracz wk...ny musiał wracać expić na niższej mapie. Z pierscieniem expa z red lasu i zwiększonymi ratami, na największym spocie trzeba było wijać JEDEN lev od 90 do 91 ok 30 min !! To jakim cudem ten nolife z topki co tak sie tłumaczy ze wszystkiego, wbił ten max lev. k... mac ??? I jakim cudem ludzie mją zdobyć setki peeł i ziół, żeby wogle zaczac robić jakieś pierwsze sety ?? Do tego 50% na ulepszenie, to jest parodia medium/easy jeśli chodzi o robienie eq... ale wazne, ze gimbaza przed startem serwera doładowała is, nie ?

Opublikowano

Jak już paru wcześniej wspomniało, exp na mapie 90 jest beznadziejny ! K... chyba nie po to się robi mapy levelowe, żeby potem gracz wk...ny musiał wracać expić na niższej mapie. Z pierscieniem expa z red lasu i zwiększonymi ratami, na największym spocie trzeba było wijać JEDEN lev od 90 do 91 ok 30 min !! To jakim cudem ten nolife z topki co tak sie tłumaczy ze wszystkiego, wbił ten max lev. k... mac ??? I jakim cudem ludzie mją zdobyć setki peeł i ziół, żeby wogle zaczac robić jakieś pierwsze sety ?? Do tego 50% na ulepszenie, to jest parodia medium/easy jeśli chodzi o robienie eq... ale wazne, ze gimbaza przed startem serwera doładowała is, nie ?

A najlepsze jest to że maxa wbił ktoś może w 15h + ogromne lagi. Pozdrawiam pewnie kumpel administracji dostawał gotowe EQ. 

Opublikowano

Otwierając grzybki, które lecą przy expie dostajemy perły i zioła i dzięki temu ludzie mają setki ich :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Exp na serwie jest beznadziejny... 

Nie mówiąc już o ulepszaniu bojowy na +9 30 pereł i 30 ziół a na to 40% to jak ktoś będzie miał full eq z łez +stal +broń na 65 all +9 to będzie dobry xDD ­

Serwer to taki mocny medium podchodzący pod harda na pewno nic tu nie ma z easy :P 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

mają setki ich, co ty mistrzu Joda nie powiesz ?? Wystarczy dwie - trzy nieudane proby zrobienia np szpona na+9, trutki z 7 do 9, stalki ( co przy tym % jest nagminne, że pali ) i już tych twoich setek pereł i ziół nie ma w eq... Grzybów miałem od nas...ania i nadal z eq nie wyszedłem poza podstawowe +7/8, jak widze większosc serwa też. Nadal potrafi wywalic z dungeonu i z m1 co jakis czas loga gdy dużo ludzi.

Opublikowano

Masakra pozdrawiam ludzi którzy robią tu questy znalezienia jakiekolwiek metina graniczy z cudem(chodzi mi tu o metki z m1 do questów chociaż na mapie 90 tez ich mnóstwo :/)... 1500graczy a resp metków rodem z pl.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Na mapce 100lv bez IS'a jakoś expić slabo leci nie wiem jak z is :D

90/100 jeszcze w grocie przecierpiałem ..

KD coś slabo lecą ( mówię póki co do mapki 100lv )

z kazdego bosa co leci szkatka 90+ drop taki sam ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...