Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Boże, Homix pewnie jesteś gimbem bez kolegów, który robi z siebie BOGA tego forum i " wstawic cheaty, czy nie wstawić "

Większość przeglądająca ten temat umie sobie sama poradzić z wh, a ty przestań spamować plx

@top

Is załadowany, czekać tylko do startu :v

Zrób mi wh na te pliki, multi hacka i takie tam, czekam na twoją pracę :)

Piszę, to bo nie wyobrażasz sobie jaki mam spam... hmm bog jest tylko jeden, jesli uwazasz mnie za swojego boga, to bog ci nakazuje sie wylogowac z mpcforum.pl a wejsc na gry.pl albo wyjsc na dwor, masz wybor :D

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chlopie to jest prywatny serwer.... Tu nie ma takiego czegoś jak plagiat. Wszystkie privy metina to plagiaty... Czepiasz sie tylko. 

Masz rację.

Tylko mi pokaż, gdzie jeszcze się czepiam?

Nie pozdrawiam..

Na marginesie: Osoby z IS będą silniejsze od tych, które nie będą ładować pieniędzy w SM?

Opublikowano

Zastanawiam się niestety, czy wrzucać cheaty na ten serwer, czy też nie, aktualnie jestem nastawiony negatywnie do publicznego udostępnienia, ale zobaczę jak to będzie z serwerem, wpadnę, zobaczę, trochę pogram... Jak zobaczę, że to wszystko się nie trzyma kupy, to wrzucam, sami wiecie jak to jest "haksery"

topic^^: Ile bym musiał wydać na item shop, by wszystko mieć?(kostiumy, pety itp.)

Lecz ty się na głowę tak pier..isz  o tych hakach a gówno żeś zrobił nie cheaty  ( i tak tego nie wrzucisz bo nawet nic nie masz ) więc skończ już te wymysły bo to jest żałosne 

Serwer wystartuje bez opóźnień ?

Opublikowano

Daj mu się dowartościować... jak przyjdzie do szkoły po wakacjach to bd miał co opowiadać.

Cycu leszczu... tydzień czy może dwa postoi ten serwer?

człowieku widze co ty piszesz i mam ochotę powrócić umysłowo do gimbazjum

jor mom is izi in maj bed

Ile procent jest na dropnięcie trutki ze szkaty ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Lecz ty się na głowę tak pier..isz  o tych hakach a gówno żeś zrobił nie cheaty  ( i tak tego nie wrzucisz bo nawet nic nie masz ) więc skończ już te wymysły bo to jest żałosne 

Serwer wystartuje bez opóźnień ?

Dla mnie to nie problem na starcie filmik nagrac na starcie, prowokacja stopien 10 xD

http://zapodaj.net/bed60c93b7f0f.bmp.html

Opublikowano

japier ten Homix to jakiś żart chyba wchodzi w każdy temat i pisze że ma czity na serwer albo się pyta czy ma zrobić xD 

Myślisz typie że jesteś fajny czy co ty do chu*a chcesz udowodnić coś ? Jesteś jakimś jeba**m psełdo cziterem który nie potrafi grać bez czitów. Masz czity ? to się nimi baw a nie tu spamujesz tym gównem. Jesteś pewnie jakimś jeb**ym gimbem który myśli że jest cool bo ma czity haha W Agario też grasz na czitach ? ahhaahahhaaahahaha xDDDDDDDDDDDDD ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

człowieku widze co ty piszesz i mam ochotę powrócić umysłowo do gimbazjum

jor mom is izi in maj bed

Ile procent jest na dropnięcie trutki ze szkaty ?

­

Jeszcze miesiąc synek i wyszalejesz się w gimbie ;)

jor mom is top1 bicz in frilej 

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

japier ten Homix to jakiś żart chyba wchodzi w każdy temat i pisze że ma czity na serwer albo się pyta czy ma zrobić xD

Myślisz typie że jesteś fajny czy co ty do chu*a chcesz udowodnić coś ? Jesteś jakimś jeba**m psełdo cziterem który nie potrafi grać bez czitów. Masz czity ? to się nimi baw a nie tu spamujesz tym gównem. Jesteś pewnie jakimś jeb**ym gimbem który myśli że jest cool bo ma czity haha W Agario też grasz na czitach ? ahhaahahhaaahahaha xDDDDDDDDDDDDD ­

Ty pomyśl 10000000 razy zanim coś napiszesz, pseudo cheater który nie umiesz grac bez cheatow xD hahah

Bede chcial to bede spamowal :C

Nie gram w agario

Opublikowano

Zapraszamy dziś na Idola na serwerowym TS3

ts3.NetMetin.pl

Do wygrania SM

1 Miejsce Sm o wartości 30 zł

2 Miejsce Sm o wartości 20 zł

3 Miejsce Sm o wartości 10 zł

4 i 5 Miejsce Sm o wartości 5 zł

Do zobaczenia na Ts konkurs zaczyna się o 17:00

Opublikowano

Jeszcze miesiąc synek i wyszalejesz się w gimbie ;)

jor mom is top1 bicz in frilej 

jor dadi is top 1 in jor bed

synek do technikum chodzę od roku

ps. ty mosz życie? bo jakoś widzę że cie chyba bili jak byłeś mały teraz się wyżywasz anonimowo w interneci eloo nie odpisuj na to chał chał.

Jest jakiś wierzchowiec co daje expa ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Ty pomyśl 10000000 razy zanim coś napiszesz, pseudo cheater który nie umiesz grac bez cheatow xD hahah

Bede chcial to bede spamowal :C

Nie gram w agario

To wypi**dalaj do działu z cziterami i tam sb spam tym twoim gównem tu jak jeszcze nie zauważyłeś jest prezentacja serwera a nie twoich zjeb**ych czitów.

­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

synek do technikum chodzę od roku

ps. ty mosz życie? bo jakoś widzę że cie chyba bili jak byłeś mały teraz się wyżywasz anonimowo w interneci eloo nie odpisuj na to chał chał.

Jest jakiś wierzchowiec co daje expa ?

­

Ziomek to jest internet nie pucuj się tak ;) mam beke z pseudo technikow wiec...

Teraz zamilcz jesli nie chcesz plakac na twoim smiesznym kanale ze Ci ktos z multi jebie...

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Będą ceny is'a na stronie głównej? Nie mogę oszacować czy za 5zł przelewem jestem w stanie coś kupić sensownego, pd/rękawica/mount czy coś innego, tym bardziej mam błąd na stronie, który chcę zgłosić, mogę prosić o pw administratora?

Opublikowano

To wypi**dalaj do działu z cziterami i tam sb spam tym twoim gównem tu jak jeszcze nie zauważyłeś jest prezentacja serwera a nie twoich zjeb**ych czitów.

­

Bo co mi zrobisz? :D

Nic mi nie zrobisz :D

Zapraszamy dziś na Idola na serwerowym TS3

ts3.NetMetin.pl

Do wygrania SM

1 Miejsce Sm o wartości 30 zł

2 Miejsce Sm o wartości 20 zł

3 Miejsce Sm o wartości 10 zł

4 i 5 Miejsce Sm o wartości 5 zł

Do zobaczenia na Ts konkurs zaczyna się o 17:00

Ok, to czekamy do 17, a potem do 18;30 na start, mam nadzieje, ze nie bedzie zadnych problemow ze startem, powodzenia.

Opublikowano

Ziomek to jest internet nie pucuj się tak ;) mam beke z pseudo technikow wiec...

Teraz zamilcz jesli nie chcesz plakac na twoim smiesznym kanale ze Ci ktos z multi jebie...

Ty to jednak jesteś groźny, zawodówka OHP ?

Start się nie przesunie ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Ty to jednak jesteś groźny, zawodówka OHP ?

Start się nie przesunie ?

­

nie startujemy w terminie ;)

Opublikowano

Będą ceny is'a na stronie głównej? Nie mogę oszacować czy za 5zł przelewem jestem w stanie coś kupić sensownego, pd/rękawica/mount czy coś innego, tym bardziej mam błąd na stronie, który chcę zgłosić, mogę prosić o pw administratora?

Podpinam się

Arcymistrz
Opublikowano

1. Czy klasy są zbalansowane do pvp? Jeśli nie to czy w trakcie gry wyjdzie aktualizacja poprawiająca to?

2. Czy healer został odbugowany? 

3. Kto sprzedaje marmury? 

4. Kostiumy są możliwe do zdobycia z bossów, czy konieczne jest kupowanie z IS? Może to być problematyczne w robieniu 4 zestawów kostium+fryzura pod każdą klasę.

5. Czy 8 hwangów z 6/7 dla topki nie jest trochę przesadzone? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...