Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako że wcześniej w zapowiedzi nie otrzymałem odpowiedzi, to zapytam ponownie:

To co na tym serwerze trzeba będzie robić po 7 dniach? Jak mówisz że max lvl w ok. 7 dni, no life w 4 wbiją. EQ w 1 dzień i 20-40 razy na dungi pochodzić żeby ulepszyć.

Serwer z prezentacji naprawdę fajny, Twoje podejście do tego tematu i do osób też mi się podoba tylko martwi mnie że będzie jak z serwerami Siela (moyes etc) serwery fajnie zbugowane, masa ciekawych rozwiązań ale po max 10 dniach już nie ma kompletnie co robić (i to 10 gry takiej bardzo lajtowej).

Ogólnie życzę powodzenia i żeby było sporo osób bo serwer wygląda fajnie. Zobaczymy w praniu jak wyjdzie.

w 2 tyg max eq i lvl potem eq klasowe 

a potem konkursy wojny królestw pvp 

jakieś konkursy pvp zrobimy będzie dobrze nie martw się o to

nasz team jest bardzo kreatywny nie będzie miejsca na nudę ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesli nie padnie po tyg (tfu) jak wczesniejsze serwery ^.^

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Skoro wydadzą pieniądze (a na pewno wydadzą) to jakaś nagroda im się należy, zresztą co to za gówno burza skoro 1k osób (no powiedzmy że tyle na start) vs 8 z topki, eh.

Odnoszę się dlatego, że próbujesz zrobić z siebie zajebistego cheatera a tak szczerze to gówno umiesz, nie próbuj lśnić na tym forum.

No niestety, taka jest prawda.

Możesz mi powiedzieć jaka jest filozofia w rozpakowaniu klienta lub binki? Bo kozaczysz tym w co trzecim temacie, mpc idiot level 99.

~~ nie cytuj mnie nigdy więcej bo nie mam zamiaru odpowiadać na twoje debilne wypowiedzi typu jak zainstalować mysql.

Trzeba było nie odpowiadać :C

Nie wiem, no jeśli ty próbujesz zabłysnąć to Ci się to nadal nie udaje..(przykro mi)

Nie robię z siebie jakiegos cheatera :D To co umiem, to czasem wstawię, a jak nie chcę wstawić to chyba nie muszę, rozpakowuj sobie te clienty i binki, ale mnie to nie obchodzi, dla 5-15 osob filozofia jest te rozpakowanie clienta, jak widzisz, tylko 5-15 osob, a cale mpc nie potrafi rozpakowac clienta i sobie cheatow zrobic, dalej walkujesz temat?

Opublikowano

Ja nie neguje tego że jesteście kreatywni tylko pytam czy macie jakiś pomysł z utrzymaniem graczy na dłużej, chodzi o to czy będzie w samej grze co robić? Jakieś eq które będzie bardzo legendarne i wymagało dużego wkładu czasu i pracy lub coś w ten deseń? Żeby było warto po miesiącu wejść na serwer i coś porobić, a nie że zrobi się wszystko i czekanie na konkursy. Takie eq które wymagało by masę czasu byłoby naprawdę fajnym pomysłem.

Opublikowano

Ja nie neguje tego że jesteście kreatywni tylko pytam czy macie jakiś pomysł z utrzymaniem graczy na dłużej, chodzi o to czy będzie w samej grze co robić? Jakieś eq które będzie bardzo legendarne i wymagało dużego wkładu czasu i pracy lub coś w ten deseń? Żeby było warto po miesiącu wejść na serwer i coś porobić, a nie że zrobi się wszystko i czekanie na konkursy. Takie eq które wymagało by masę czasu byłoby naprawdę fajnym pomysłem.

myślę że to propozycje do dalszych aktualizacji ;) 

można by np. szrfy z PL wprowadzić 

Opublikowano

nie polecam server na gora miesiac dwa i potem zwijaja sie i nastepny robia HAJS HAJS HAJS

Każdemu warto dać szansę (no może nie każdemu), mortyriusz stał prawie rok więc to nawet jest plus jak na scenę prywatnych serwerów.

Trzeba było nie odpowiadać :C

Nie wiem, no jeśli ty próbujesz zabłysnąć to Ci się to nadal nie udaje..(przykro mi)

Nie robię z siebie jakiegos cheatera :D To co umiem, to czasem wstawię, a jak nie chcę wstawić to chyba nie muszę, rozpakowuj sobie te clienty i binki, ale mnie to nie obchodzi, dla 5-15 osob filozofia jest te rozpakowanie clienta, jak widzisz, tylko 5-15 osob, a cale mpc nie potrafi rozpakowac clienta i sobie cheatow zrobic, dalej walkujesz temat?

Możesz chociaż raz zmienić swoje standardowe zdanie?

Pustak pokroju asfena i emo-gimbów z fb, pamiętaj też że istnieje jeszcze życie realne, bo chyba o tym zapomniałeś, nie mów tutaj o całym mpc bo potwierdzasz moje i ziomków wyżej teorie że jesteś totalnym gównem, możesz dosłownie wypierdalać w podskokach.

Coś jeszcze?

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Pamiętaj, na psy musisz mieć na zwierzęta :)

11576_13_08_08_10_35_35.png

POSTY: [50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [550] [600] [650] [700] [750] [800] [850] [900] [950] [1000]

Opublikowano

Jest gdzieś napisane na jakie mapy jakie bonusy działają na moby?

POTWORY !!

Pamiętaj, na psy musisz mieć na zwierzęta :)

comment_LWZkebhXpOnrp9FHUfFyCEYF2AifNGnK

Opublikowano

Buhahahahahah xD

Nie uważam się za żadnego informatyka, bo nawet im nie jestem, nie mam 14 lat, co do otyłości, też nie zgadłeś... :D

Akurat co do pythona, to Ja tylko multihacka tu dodałem, a czy Ja mówię, że nikt więcej nie zrobi? Wy się k***a nauczcie czytać ze zrozumieniem, pisałem, że 5-15 osób zrobi z tym clientem co chce, bo więcej nie, ale co, zawsze jakiś idiota się znajdzie, będzie wałkować temat 100 razy, a i tak nie zrozumie o co chodzi i po co to robi, jeśli wie w ogóle co robi.

Jak ty byś chłopcze nie potrafił napisać skryptu w Nano w Linuxie. Nie oszukujmy się. Postraszysz postraszysz i kupa z tego będzie. Chwalisz się i odnoszisz się z tym, że PODOBNO potafisz coś tam napisać w pythonie i nie wiem po co. Próbujesz zniechęcić graczy do tego servera? Bo nie rozumiem Twojej iniciatywy. Twoje umiejętności z pisania zapewne sięgają  max do poradników na mpc. Prosze Cie nie ośmieszja sie wiecej. Miłego dnia

UggNk9.gif

Opublikowano

Pobrałem, ale kiedy otwieram plik ''Aktualizacja_NetMetin.pl'' wyskakuje mi patcher, a kiedy klikam ''Rozpocznij grę'' wyskakuje błąd i piszę ''Usuń plik NetMetin.pl''

Opublikowano

widać że niektórych to ostro dupa boli . Bo dobry serwer sie szykuje. :) Juz zaczynają wychodzić "plotki" ...

MAM NA TO WYJEBAN** !!

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Odkrywca
Opublikowano

widać że niektórych to ostro dupa boli . Bo dobry serwer sie szykuje. :) Juz zaczynają wychodzić "plotki" ...

Tak tak plotki , jak strone od 2 godzin trzymają :D haha ;p 

­

Opublikowano

Tak tak plotki , jak strone od 2 godzin trzymają :D haha ;p 

­

what ?

jeszcze 20 min i jedziemy !!!

Opublikowano

­

NIE POLECAM CZEMU ?  BO WYNAJMUJA LUDZI DO NISZCZENIA KONKURENCJI 

nm01pt.jpg

Nie rozpłacz się. W tej branży przetrwają zawsze silniejsi.  J**** leszczy

Opublikowano

Każdemu warto dać szansę (no może nie każdemu), mortyriusz stał prawie rok więc to nawet jest plus jak na scenę prywatnych serwerów.

Możesz chociaż raz zmienić swoje standardowe zdanie?

Pustak pokroju asfena i emo-gimbów z fb, pamiętaj też że istnieje jeszcze życie realne, bo chyba o tym zapomniałeś, nie mów tutaj o całym mpc bo potwierdzasz moje i ziomków wyżej teorie że jesteś totalnym gównem, możesz dosłownie wypierdalać w podskokach.

Coś jeszcze?

Chyba lekarstw na niedojebanie mózgowe zapomniałeś wziąść

#Dalej masz spiny nie wiem o co, idź się lepiej prześpij, weź te lekarstwa(full pack) i do trumny :D :D :D :D :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...