Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NetMetin.pl [Dedyk] [Medium/Easy]

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Czy klasy są zbalansowane do pvp? Jeśli nie to czy w trakcie gry wyjdzie aktualizacja poprawiająca to?

2. Czy healer został odbugowany? 

3. Kto sprzedaje marmury? 

4. Kostiumy są możliwe do zdobycia z bossów, czy konieczne jest kupowanie z IS? Może to być problematyczne w robieniu 4 zestawów kostium+fryzura pod każdą klasę.

5. Czy 8 hwangów z 6/7 dla topki nie jest trochę przesadzone? 

5.Te hwangi są tylko na 40dni

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będą ceny is'a na stronie głównej? Nie mogę oszacować czy za 5zł przelewem jestem w stanie coś kupić sensownego, pd/rękawica/mount czy coś innego, tym bardziej mam błąd na stronie, który chcę zgłosić, mogę prosić o pw administratora?

Niestety ale przed startem admin nie podaje cen jakie są w Item Shopie, dopiero po starcie każdy się dowie na własnej skórze :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Niestety ale przed startem admin nie podaje cen jakie są w Item Shopie, dopiero po starcie każdy się dowie na własnej skórze :D

Nie rozumiem tego, ponieważ chciałbym na starcie już coś kupić, a nie mam pojęcia ile doładować i czy opłaca się ładować, bo nie znam cen, jaki jest tego sens? Załaduję za 5zł, a okażę się, że będę mógł kupić tylko jakieś perełki...

Opublikowano

Są jakieś zabezpieczenia czy pół serwera będzie grać na WH? 

Żaden gracz nie zrobi sobie wh, tylko taki, który bardziej zna się na rzeczy, w obecnej chwili przypuszczam, że z 5-15 osób potrafi zrobić na ten serwer cheaty w tym ja ^^

Jak duzo osob bedzie chcialo, a serwer bedzie chuyowy, to wstawie ^^ 

Opublikowano

1. Czy klasy są zbalansowane do pvp? Jeśli nie to czy w trakcie gry wyjdzie aktualizacja poprawiająca to?

2. Czy healer został odbugowany? 

3. Kto sprzedaje marmury? 

4. Kostiumy są możliwe do zdobycia z bossów, czy konieczne jest kupowanie z IS? Może to być problematyczne w robieniu 4 zestawów kostium+fryzura pod każdą klasę.

5. Czy 8 hwangów z 6/7 dla topki nie jest trochę przesadzone? 

1. Powinno być dobrze tak na becie gracze powiedzieli

2. Tz ? leczenie ? tak ale mozemy jeszcze poprawić 

3. Dozorca daje za free

4. SM dropią w grze 2 dni i wydropisz SM na 1 kostium ;)

5. to jest taki kostium 4 w 1 i na 40 dni taka nagroda dla topki no wydaje mi się że dobry pomysł ;)

Opublikowano

jak włączam klienta, spatchowany klient pokazuję mi się error: Brak pliku TEMP

zrób folder o nazwie: temp

Zapraszamy na TS na Idola !! 

Opublikowano

1. skad bronie 75lv

2.skad bizu z lez  i stalki

3.czy dagger ogarnie spoty na mapach

1. Panel Gracza -> Informacje o Dropie
2. Panel Gracza -> Informacje o Dropie
3. Da radę 
Opublikowano

da radę o 18 start? ;p

nie godzina jest ustalona od 3 tygodni ;)

Opublikowano

Jak tutaj wygląda sprawa z grywalnością, w ile osiągniemy pełen ekwipunek na 200 lv?

Żaden gracz nie zrobi sobie wh, tylko taki, który bardziej zna się na rzeczy, w obecnej chwili przypuszczam, że z 5-15 osób potrafi zrobić na ten serwer cheaty w tym ja ^^

Już się tak nie przechwalaj bo tego klienta da się rozpakować w 5 minut całego z czego wrzucić w pliki własne wh to żaden problem.

idiot-year-2013.png

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nie zagram z powodu hwangów dla topki jeszcze kupcie im po porsche i dajcie hełm z tymi bonami co ma hwang. Moim zdaniem jak już macie im to dać to max 3 dni. Dajecie im coś przez co będą nie do zabicia + inne nagrody dla mnie śmiechu warte są te hwangi nie dość, że odp. i silny na klasy to jeszcze 25 luda. Może zagram jak im te hwangi poznikają. Powodzonka.

Opublikowano

Jak tutaj wygląda sprawa z grywalnością, w ile osiągniemy pełen ekwipunek na 200 lv?

Już się tak nie przechwalaj bo tego klienta da się rozpakować w 5 minut całego z czego wrzucić w pliki własne wh to żaden problem.

idiot-year-2013.png

A co ja napisałem? Nie wiem po co wgl. odnosisz się do mojej odpowiedzi, skoro napisałem, że 5-15 osób potrafi to rozpakować i nie w 5 minut tylko w 2 minuty.

Puchar oddaję w twoje ręce :)

Opublikowano

to powiedz jak :D 

Biżuteria na 54 dropi w red lesie? 

dddtly.jpg

Opublikowano

Czy Ty naprawde uważasz się za takiego informatyka? Czy ty K***A MAĆ naprawde myslisz, że jesteś w stanie stworzyć coś co będzie rozwalało server od środka? Obslugi Notepada  uczą w 1wszej klasie technikum informatycznego. Wystarczy ogarniać Pythona i idzie zrobić wszystko do tej gry, lecz co to do cholery za przyjemność osiągnąć coś tylko dzięki haksom?? Jesteś zwykłym otyłym 14 latkiem z kompleksami, który siedzi przed komputerem parenaście godzin dziennie i do tego założe się, że jak bym Ci dał losowe linijki w Pythonie,C++ lub jak taki dobry jesteś to nawet w PHP+ to niewiedziałbyś o co się rozchodzi i co Ty tu robisz. Nie ośmieszaj się więcej :)

UggNk9.gif

Opublikowano

Mam wrażenie że niektórzy to prezentacji nie czytają. Po co te setki pytań o drop? Jest tu panel dropu. Ja proponuje administracji jeszcze zrobić taki panel do strony www... 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

to powiedz jak :D

Biżuteria na 54 dropi w red lesie? 

8015314372331501403521.jpeg

Opublikowano

Czy Ty naprawde uważasz się za takiego informatyka? Czy ty K***A MAĆ naprawde myslisz, że jesteś w stanie stworzyć coś co będzie rozwalało server od środka? Obslugi Notepada  uczą w 1wszej klasie technikum informatycznego. Wystarczy ogarniać Pythona i idzie zrobić wszystko do tej gry, lecz co to do cholery za przyjemność osiągnąć coś tylko dzięki haksom?? Jesteś zwykłym otyłym 14 latkiem z kompleksami, który siedzi przed komputerem parenaście godzin dziennie i do tego założe się, że jak bym Ci dał losowe linijki w Pythonie,C++ lub jak taki dobry jesteś to nawet w PHP+ to niewiedziałbyś o co się rozchodzi i co Ty tu robisz. Nie ośmieszaj się więcej :)

Buhahahahahah xD

Nie uważam się za żadnego informatyka, bo nawet im nie jestem, nie mam 14 lat, co do otyłości, też nie zgadłeś... :D

Akurat co do pythona, to Ja tylko multihacka tu dodałem, a czy Ja mówię, że nikt więcej nie zrobi? Wy się k***a nauczcie czytać ze zrozumieniem, pisałem, że 5-15 osób zrobi z tym clientem co chce, bo więcej nie, ale co, zawsze jakiś idiota się znajdzie, będzie wałkować temat 100 razy, a i tak nie zrozumie o co chodzi i po co to robi, jeśli wie w ogóle co robi.

Opublikowano

8015314372331501403521.jpeg

Jako że wcześniej w zapowiedzi nie otrzymałem odpowiedzi, to zapytam ponownie:

To co na tym serwerze trzeba będzie robić po 7 dniach? Jak mówisz że max lvl w ok. 7 dni, no life w 4 wbiją. EQ w 1 dzień i 20-40 razy na dungi pochodzić żeby ulepszyć.

Serwer z prezentacji naprawdę fajny, Twoje podejście do tego tematu i do osób też mi się podoba tylko martwi mnie że będzie jak z serwerami Siela (moyes etc) serwery fajnie zbugowane, masa ciekawych rozwiązań ale po max 10 dniach już nie ma kompletnie co robić (i to 10 gry takiej bardzo lajtowej).

Ogólnie życzę powodzenia i żeby było sporo osób bo serwer wygląda fajnie. Zobaczymy w praniu jak wyjdzie.

Opublikowano

Nie zagram z powodu hwangów dla topki jeszcze kupcie im po porsche i dajcie hełm z tymi bonami co ma hwang. Moim zdaniem jak już macie im to dać to max 3 dni. Dajecie im coś przez co będą nie do zabicia + inne nagrody dla mnie śmiechu warte są te hwangi nie dość, że odp. i silny na klasy to jeszcze 25 luda. Może zagram jak im te hwangi poznikają. Powodzonka.

Skoro wydadzą pieniądze (a na pewno wydadzą) to jakaś nagroda im się należy, zresztą co to za gówno burza skoro 1k osób (no powiedzmy że tyle na start) vs 8 z topki, eh.

A co ja napisałem? Nie wiem po co wgl. odnosisz się do mojej odpowiedzi, skoro napisałem, że 5-15 osób potrafi to rozpakować i nie w 5 minut tylko w 2 minuty.

Puchar oddaję w twoje ręce :)

Odnoszę się dlatego, że próbujesz zrobić z siebie zajebistego cheatera a tak szczerze to gówno umiesz, nie próbuj lśnić na tym forum.

No niestety, taka jest prawda.

Możesz mi powiedzieć jaka jest filozofia w rozpakowaniu klienta lub binki? Bo kozaczysz tym w co trzecim temacie, mpc idiot level 99.

~~ nie cytuj mnie nigdy więcej bo nie mam zamiaru odpowiadać na twoje debilne wypowiedzi typu jak zainstalować mysql.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...