Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Takie pytanie...Kto jest za zamknięciem serwera i nie zawracaniem dupy nie wiadomo po co? Robicie z Siebie idiotów(Admini) Przestańcie i zachowajcie resztki godności bo to co dzisiaj odwaliliście przeszło wszelkie oczekiwania..Hmm myślę że śmiało mogę powiedzieć 80% graczy s1....Tyle odemnie...Dobranoc

Opublikowano

Karasi nakupiłem - pereł nadropilem za free ;ddd

W m3 hwangi, truty itp dropić można!!!!  ( za pare godzin ma być to usunięte ;pp ) 

Yang nabugowane xdd można grać.

Serwer polecam stary dobry klimat 

Z czego te hwangi lecą w m3?

30664.jpg

33633.gif

11338.gif

24959.png

Opublikowano

Administracja serwera raczej nie zamknie. Są dwa wyjścią. Zrobią restart i się postarają aby gracze pozostali. A jak nie zrobią i będą wszystko nadal ignorować to serwer sam upadnie,

Opublikowano

Hwangi, truty tj. ogólnie bronie na 75 zawsze dropiły w m3 z Fernarosa także nie wiem w czym problem. Mam pytanie, czy na 60 lvl dalej dostaje się hwanga za free? I trute+9 średnie 45% na 90 lvl?

Na s2 nie miało się to znajdować!!!!!  MIAŁ BYĆ STARY DOBRY IMETIN 

Nie dostajesz juz hwanga i truty drop z skrzynek jest zmieniony. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Wszystko co miało działać źle zostało poprawione.

Nie będziemy nic cofać i zamykać a IS zostanie włączony dopiero kiedy będziemy mieli pewność że wszystko działa jak należy.

Strona została wyłączona przez hosting po atakach DDoS, dlatego musiała zostać przekierowana.

f.png

Opublikowano

Haha. Nie polecam serwera! Nie polecam tam grać ! Syf i Żenada ! !!! Strata czasu!! 

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Nie będziemy nic cofać i zamykać a IS zostanie włączony dopiero kiedy będziemy mieli pewność że wszystko działa jak należy.

Strona została wyłączona przez hosting po atakach DDoS, dlatego musiała zostać przekierowana.

Ja to tam nawet konta zrobić nie mogę xD

Opublikowano

A co z graczami którzy sobie nabili perły i yangi na bugach?

Opublikowano

Nie no serio, tyle bugów było (podobno) i resetów nie ma ? :D

Jeżeli by zrobili odeszło by ok 20% ludzi ,a jak nie zrobia odejdzie 60% ludzi xD

Mają wyrąbane na ludzi tych :) Może takie ja mam zdanie. Możę się mylę, czekałem tyle na stary Imetin,a to taki syf :( Płakać mi się chcę.

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Widzę że masz podobny tok myślenia co ten koleś co sobie morde pochlastał, żeby wyglądać jak Popek...

Ludzie nabugowali sobie wszystkiego a, Ty resetu nie robisz, gratulacje.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

No tak bo przecież jak o start chodziło to żeby wszyscy mieli równe szanse  to było przekładane a teraz to twoim zdaniem są one równe ??? bo mi się jakoś nie wydaję . Patrz jak to sobie można ładnie dopasować do swoich potrzeb 

Opublikowano

........ Ręce mi opadają.. Wszyscy płaczą a nic nie wiedzą..

Na karasiach - max 20pereł... 500 pereł potrzeba na 50yp a to jest nic..

O yangi też nwm czemu się ,,sracie'' yangi są tu bezużyteczne..

Opublikowano

Bez kitu start przekładano niby z powodu równych szans to jaka teraz jest równość?, skoro ludzie maja eq nadropione , yang nabugowane , pereł od cholery to po co tu grać?, a tak się fajnie serwer zapowiadał. Mógłbym to zrozumieć jeszcze przy 1 starcie, ale żeby tyle czasu robić prawie identyczny serwer jak poprzedni i jeszcze z tyloma błędami.

Opublikowano

Haha wiara co grała wcześniej miała farta  i wszystko już ma, A nowi nie mają nic...Jesteście żałośni...Zróbcie ten reset i dajcie każdemu równe szanse, a nie odwalacie taką szopkę...

Opublikowano

Haha wiara co grała wcześniej miała farta  i wszystko już ma, A nowi nie mają nic...Jesteście żałośni...Zróbcie ten reset i dajcie każdemu równe szanse, a nie odwalacie taką szopkę...

"Wszystko ma?" Te kilka pereł nie robi różnicy tak naprawde, a yangi są tu bezuzyteczne jak ktos napisal up

WQyaZF.png

Opublikowano

Ty lepiej ... wyjdź z tego tematu.. Każdy serwer ,, hejtujesz ''. Coś ci się nie podoba to wypad.

A jeśli chodzi o innych ,, płaczków '' - gdybyście ten czas ( który poświęcacie na hejtowanie serwera i pisanie tych wypocin ) przeznaczyli  na grę to byście coś posiadali..

Opublikowano

Serwer jest on czy off ? 

Obecnie odbywa się przerwa.. By później płaczki nie płakały że nie mogą grać w godzinach 12+

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...