Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie nic nie rozumiecie po prostu fifiol startował w corocznym konkursie na to kto "postawi"  jak najbardziej spierdolony server ever jak widać całkiem nieźle mu to wyszłó :DDDDD

Nagroda Top1 Gwarantowana :D

A no i do tego ten pet co miał być z misji  100lv pozdro jak ktoś genka ubije w av2 dmg z dupy ;P

// dziwne tylko że jest te 500 online + mimo tych błędów i bugów na innym serwerze odrazu liczba spadła by do 0.

Nie polecam serwera osobom nowym. :)

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zamknąć ten serwer w pizdu i otworzyć po poprawkach za miesiąc. Dziękuje za uwagę. Pozdrawiam.

i know i'm acting a bit crazy

strung out, a little bit hazy

Opublikowano

Popieram Cię ;d 1/3 wakacji za nami a tutaj żadnego porządnego serwera nie ma ;d (nowego). Fifolski zapewne na mpcforum wejdzie gdy zechce nas poinformować że zamyka s2. Wczoraj i przedwczoraj siedział na tsie ale żeby pogadać z innymi to już czasu nie miał...

Jest.. Vesteris... Jeden z lepszych serwerow na jakich grałem.

Niestety konto sprzedalem bo nie mam czasu juz siedziec po 15 godzin dziennie :P a wiadomo ile trzeba siedziec zeby byc kims.

Opublikowano

cvijei.jpg

Najlepsze jest to ,ze to nie byl by problem odrazu po tej godzinie-2 od startu usunac te bronie na 75lvl i hw pobugowane,ale widac mieli ciekwsze zajecia, serwer postoi az kaska bd wplywala, jak sie odetnie jak na s1 (a tutaj to bd o wiele wiele wiele szybciej) to zawiną mandżur i heja

@BialyOrzel :D brakowalo cie na serwerach troszke :D dawno cie nie widzialem na jakims ciekawym projekcie ,a tego to nawet nie moge nazwac serwerem

sygna2.png

Opublikowano

No cóż, widzę nasz kochany Tenior z Fifolskim zawiedli polską scene metina.

Nagroda Top1 Gwarantowana :D

A no i do tego ten pet co miał być z misji  100lv pozdro jak ktoś genka ubije w av2 dmg z dupy ;P

// dziwne tylko że jest te 500 online + mimo tych błędów i bugów na innym serwerze odrazu liczba spadła by do 0.

Nie polecam serwera osobom nowym. :)

Kolego, nie zapominaj, że ten serwer za max tydzień będzię pustkowiem jak niektóre miejsca na świecie. Wtedy może się administracja obudzi, lecz wątpię i zajmą się serverem pierwszym który przynosi im jeszcze jakieś małe zyski.

Opublikowano

To ma ktos jakis Hw dla Surki :DDD ?

Ps Team 4x Wp + buff na mapce 100 lvl  i  tyle co nic sie bije to ja nwm jak tam expic....

k6bk.png
Opublikowano

Najlepsze jest to, że nie ma sensu gry bo Ci co się bugów naj3bali to mają ville z basenem, a reszta to kurde brak słów.

Administracja na poziomie, 0 odezwu przez cały dzien, tak trzymać!

Jeszcze troszkę i nikogo nie spotkacie na swoich innych serwerach <3

Nudzisz się? Wejdź i zostaw łapkę w górę :>

https://www.youtube.com/channel/UCeMqt2wmQHdLvl_OR6wHkog

oFbL3yR.png

Opublikowano

@naruto393 nie startuje w zasadzie nic ciekawego a jak startuje to właśnie jest przekład co się dzieje team kompletnie się nie stara serwer tworzony bo $$$ się nie zgadza

gdyby chociaż troche uwagi poświęcili to i graczy by byli zadowoleni i oni mieli by hajs nie ogarniam ich kompletnie.

Koniec spamu bo zaraz % polecą :P

Teamu nie pozdrawiam i nie polecam.

Bay.

Opublikowano

Jak na razie to chyba sobie odpuszczę grę:

1. Brak wielu czynników gry które są w prezentacji a na serwerze ich brak. (typu błogosławieństwo szamanki które miało być)

2. Brak dropiących itemów ze skrzynek (typu wybonowane eq z s1) co było dobrym rozwiązaniem do 150 levela, niestety na serwerze go brak.

3. Miał być poprawiony drop yang. (z mniejszego na wysoki, jest mniejszy)

4. @Fifolski zapierasz się że walutą są perły, no tak są, ale powiedz mi jak my mamy za 1,5kk coś kupić? Gram od startu a uzbierałem przez całą grę około 3kk.. bez jaj.

5. Poprzez brak itemów ze skrzynek nie ma możliwości pójścia na wyższe mapy (mowa nawet o głupim v2) gdzie sura WP z perfekcyjnym ekwipunkiem pod PVP gówno bije..

6. 2H czekania na resp bossów/metinów w m3, co dla mnie jest absurdem szczególnie że czekam równo od 17!) i nie spotkałem ani jednego bossa/metina.

7. Team zero reakcji..

8. Nadal jest bug z Excaliburami.

9. Jest wytwarzanie kostiumów lecz itemy nie dropią.

10. Brak dropu z metinów.

No to chyba tyle, czekałem na s2 około rok, serwer jest bardzo dobry, już tutaj nie trzeba gadać o stylu retro bo to nawet może być imetin s1 (który jest o niebo lepszy) ale żeby chociaż naprawić to, co zepsuliście.

I teraz pytanie, czy to naprawicie?

Znając teniora z s1 coś mu się nie wybiera do naprawiania bugów, straszna kpina żeby team z tak wielkim serwerem nie dopilnował takich drobnych rzeczy które nadałyby rozrywce o wiele lepszy klimat.

Czekam na odpowiedź, chodź wiem, że jej nie będzie. :)

@Fifolski @tenior

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Najlepsze jest to ze twierdza ze nad s2 pracowali kilka miesiecy, lecz przez pol roku nie ogarneli ze karasie u npc sa za 0 yang i zapomnieli usunac mapki m3 z ktorej polowa serwera wydropila hwangi i truty (w tym ja)

Expic na zombieland sie nie da bo jakis idiota (admin) ustawil Silny na orki na minotaura, i w taki oto sposob na pierwsza hardkorowa mape na ktorej 130 bilo sie w 2-3h gracz musi zrobic eq 3x20% + bloki i nno, pozdro ze na jednej mapie sa 3 rodzaje potworow

WQyaZF.png

Opublikowano
Drodzy gracze,

Z uwagi na dużą ilość błędów które nam wskazaliście

oraz problemami technicznymi związanymi z atakami DDoS

podjęliśmy decyzję o konieczności ponownego startu serwera S2.

Zawiodły nasze testy, które nie wyłapały każdego błędu,

zawiódł hosting, który nie mógł odpierać ataków.

Pokazaliście nam, że chcecie serwera dopracowanego, w innym klimacie.

Że nie wszystkie rozwiązania S2 są dla Was atrakcyjne.

Każda z uwag, każdy post, każda wiadomość są dla nas na wagę złota.

Serwer S2 nie miał uruchomionego ISu, bo nie mamy serca prosić o wsparcie,

dla czegoś co nie jest dla Was tym czego oczekiwaliście.

Za zaistniałą sytuację przepraszam osobiście i w imieniu reszty załogi.

Działaliśmy pod presją czasu i jak widać nie było to nic dobrego.

Za niedługi czas wystartujemy jeszcze raz, z poprawionymi błędami,

z odpowiednimi zabezpieczeniami i z pewnością w 101% że sytuacja się nie powtórzy.

Mamy nadzieję, że chociaż część z Was da nam drugą szansę i zechce wrócić,

bo udawanie że wszystko jest OK nie jest w moim stylu.

Każdy popełnia błędy (np. tnie sobie twarz na Popka), my również do czego się przyznajemy.

Z wyrazami szacunku i pełni skruchy,

Filip Polewski (Fifolski) Game Master marki iMetin

oraz iMetin Team w całym składzie.

PS. Oczywiście konkurs który ogłosiłem będzie rozwiązany i obiecane nagrody trafią na Wasze konta

PPS. Poszukujemy płatnych beta testerów serwera. Wymagamy doświadczenia, wieku 16+ i odpowiedniej ilości wolnego czasu. Szczegóły w wiadomości prywatnej.

f.png

Opublikowano

Drodzy gracze,

Z uwagi na dużą ilość błędów które nam wskazaliście
oraz problemami technicznymi związanymi z atakami DDoS
podjęliśmy decyzję o konieczności ponownego startu serwera S2.
Zawiodły nasze testy, które nie wyłapały każdego błędu,
zawiódł hosting, który nie mógł odpierać ataków.

Pokazaliście nam, że chcecie serwera dopracowanego, w innym klimacie.
Że nie wszystkie rozwiązania S2 są dla Was atrakcyjne.
Każda z uwag, każdy post, każda wiadomość są dla nas na wagę złota.

Serwer S2 nie miał uruchomionego ISu, bo nie mamy serca prosić o wsparcie,
dla czegoś co nie jest dla Was tym czego oczekiwaliście.

Za zaistniałą sytuację przepraszam osobiście i w imieniu reszty załogi.
Działaliśmy pod presją czasu i jak widać nie było to nic dobrego.

Za niedługi czas wystartujemy jeszcze raz, z poprawionymi błędami,
z odpowiednimi zabezpieczeniami i z pewnością w 101% że sytuacja się nie powtórzy.
Mamy nadzieję, że chociaż część z Was da nam drugą szansę i zechce wrócić,
bo udawanie że wszystko jest OK nie jest w moim stylu.
Każdy popełnia błędy (np. tnie sobie twarz na Popka), my również do czego się przyznajemy.

Z wyrazami szacunku i pełni skruchy,
Filip Polewski (Fifolski) Game Master marki iMetin
oraz iMetin Team w całym składzie.

PS. Oczywiście konkurs który ogłosiłem będzie rozwiązany i obiecane nagrody trafią na Wasze konta
PPS. Poszukujemy płatnych beta testerów serwera. Wymagamy doświadczenia, wieku 16+ i odpowiedniej ilości wolnego czasu. Szczegóły w wiadomości prywatnej.

Też sie pociąłeś ?  xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

i gitara dzieci teraz będą płakać ze zdobyli eq 
co to za eq z bugow i metkow/bosow z m3 pzdr admin wielki +

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...