Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6.Powodzenia w robieniu questa od Yohana. HAHAHA 

Nie polecam. 

Jaki masz problem w Quescie od Yohana? Ja go zrobiłem w 10-15 minut bez problemu

Sygnaturk_aaxnprw.png

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież wiadomo było... ze to zwykly wyzysk hajsu... Kazdy s2 bd bardziej c*****y od s1.... 

Nie polecam i odradzam.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Jaki masz problem w Quescie od Yohana? Ja go zrobiłem w 10-15 minut bez problemu

a taki ze przez 1.5h szukałem rudy ktorej nie było. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Nie da się expić na zombi. Minosy walą po 10k z Buffami 60%. Nie idzie wystać z 2 mobkami...

Ps: Fifol jak można wypuścić s2 bardziej pobugowany od s1...

Opublikowano

Nie da się expić na zombi. Minosy walą po 10k z Buffami 60%. Nie idzie wystać z 2 mobkami...

Ps: Fifol jak można wypuścić s2 bardziej pobugowany od s1...

Dla niego nie ma rzeczy niemożliwych ;d  Zainteresowanie serwerem zmalało z 100% do 30% w 1 dzień ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Fifol odpowiedz sobie na pytanie czy prowadzenie tego serwera jest warte zachodu, na mpcforum gdzie jest w pytę graczy a twoja ostatnia aktywność była o 1 w nocy, no pozdrawiam jeśli myślisz że utrzymasz się bez restartu, to źle myślisz to że ten serwer nazywa się IMetin i jest oparty na wyrobionej marce nie znaczy sukcesu, szczególnie po tym co odjebaliście :)

Opublikowano

Ale on dalej bd sie upieral przy swoim ,ze wszystko jest git :) jedyna mozliwosc zrobienia restart byla wczoraj dzisiaj to juz raczej nie ma sensu bo i tak go nei zrobi. A na mapce od 100 moze bd mozna normalnie expic za 2 dni, teraz jak nie macie zamiaru non stop padac dobijcie 110 w grocie xD,ale ci co bugowali maja przeciez latwo ^^ .

sygna2.png

Opublikowano

Dobra to ja dobijam do końca eq na Tevii, gdy tylko dowiedziałem się że będzie IMetin s2 nie mogłem się doczekać, w ogóle myślałem że on będzie za 2 tygodnie jakoś, a oni takie coś odwalili, no nic Pozdrawiam wszystkich naiwnych którzy grają dawajcie się dalej robić w bambuko, pierwsze moje wakacje gdy nie można porządnego serwera znaleźć ech .....

Opublikowano

Dobra to ja dobijam do końca eq na Tevii, gdy tylko dowiedziałem się że będzie IMetin s2 nie mogłem się doczekać, w ogóle myślałem że on będzie za 2 tygodnie jakoś, a oni takie coś odwalili, no nic Pozdrawiam wszystkich naiwnych którzy grają dawajcie się dalej robić w bambuko, pierwsze moje wakacje gdy nie można porządnego serwera znaleźć ech .....

Popieram Cię ;d 1/3 wakacji za nami a tutaj żadnego porządnego serwera nie ma ;d (nowego). Fifolski zapewne na mpcforum wejdzie gdy zechce nas poinformować że zamyka s2. Wczoraj i przedwczoraj siedział na tsie ale żeby pogadać z innymi to już czasu nie miał...

IDcncno.png

Opublikowano

w prezentacji tez skłamali ze jest Błogosławieństwo szamanki co jest bajka dla gimbazy którzy teraz spamia na wolaj :) 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

4 postacie pełne hw/truty/perly bajka ;x  <3

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Dokładnie 22h tyle zmarnowałem na ten serwer od startu bo miałem nadzieje że to jakoś ogarną lecz cóż myliłem sie team już widze ma to w dupie

- Klejnoty dla seona pozdro w dropie 1 na 30 minut

- Misja dzienna - 50 mobów z zatoki czarnego piasku -  Usuneliscie tą mapke < beka >

- Lekarstwo dla pijaka - dropilem 30 minut w grocie lecz trzeba drugie z mapki tej co UP której nawet nie ma na serwie ....

- mapka 100lv ? pozdro w expie do 130lv

- Można sie tepać na mapki 100+ przez slub

- Usuneliscie platyny z tym pojechaliście ci co grali na początku w miare zrobili sb EQ podropili perly/pd'ki ci co teraz zaczynają do 75lv mają jakieś 3kk tak więc na nic ich nie stać i nie mają możliwości dalszej gry bo do groty potrzeba lepszego EQ.

- M3 ? porażka nawet się nie wypowiadam ..

Więcej mi się pisać nie chce gdyby nie to że nie startuje nic innego nawet minuty bym tu nie siedział.

Opublikowano

Dokładnie 22h tyle zmarnowałem na ten serwer od startu bo miałem nadzieje że to jakoś ogarną lecz cóż myliłem sie team już widze ma to w dupie

- Misja dzienna - 50 mobów z zatoki czarnego piasku -  Usuneliscie tą mapke < beka >

- Lekarstwo dla pijaka - dropilem 30 minut w grocie lecz trzeba drugie z mapki tej co UP której nawet nie ma na serwie ....

- Usuneliscie platyny z tym pojechaliście ci co grali na początku w miare zrobili sb EQ podropili perly/pd'ki ci co teraz zaczynają do 75lv mają jakieś 3kk tak więc na nic ich nie stać i nie mają możliwości dalszej gry bo do groty potrzeba lepszego EQ.

Więcej mi się pisać nie chce gdyby nie to że nie startuje nic innego nawet minuty bym tu nie siedział.

Zatoka to po staremu mapa od 100lvl.

imetin_logo.png

Opublikowano

Zatoka to po staremu mapa od 100lvl.

Tak tylko że moby są inne i te misje sobie można w dupe wsadzić

Tak zjebać mając odbugowane pliki z s1 to tylko w Polsce pozdro dla tych beta testerów mam nadzieje że sm'y zostały przyznane za prace.

Opublikowano

HAHAHAH JA nwm czy ci admini sa jacys nie tegens ale dla mnie to jakis yabany imbecyl robil ten server hahahah boże to bardziej sie spindolic nie dało 

grałem od prawie poczatku imetina i jestem 100% pewnien ,że to gufno w niczym nie przypomina tamtego serva 

Opublikowano

Też żałuje, że straciłem te parę godzin na tym serwerze. Wydawało się, że będzie mega serwer, a jak widać jest na odwrót.

Dla mnie nie ma sensu tutaj dalsza gra.  Fifol chyba 3 dni przed startem skopiował pliki z 2011 z bugami dodał polowe nowych plików i wyszła taka sklejanka trochę nowego imetina i trochę starego. Na s1 też był bug z tp na zombi przez ślub, to później usuneli go. Teraz powrócił bug na s2 :D Śmieszne...

Opublikowano

Ludzie nic nie rozumiecie po prostu fifiol startował w corocznym konkursie na to kto "postawi"  jak najbardziej spierdolony server ever jak widać całkiem nieźle mu to wyszłó :DDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...