Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba nie myślisz, że to ja CZARNUCHU.

Ogarnij tego zbieracza bawełny i do mnie pisz.

­

Wiem, nie miałbyś na tyle jaj żeby to zrobić :D A ten zbieracz bawełny by ci chłopczę łapy połamał :D 

giphy.gif

Opublikowano

Jednak ddosy nie usprawiedliwiają ogólnej porażki jaką zaprezentował start tego "silnika".
Nie ma co czekać póki co. Dajmy im chwilę czasu niech spróbują wszystko ponaprawiać

Opublikowano

­

Ogar chłopcze nie dziwię sie chciałeś wyglądać lepiej lecz ci to nie wyszło :c

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

­

Trzeba mieć takie skrzywienie psychiczne jak ten typ, aby takie coś na avatar ustawić xD

Jak tam logowanie? Dalej sie bawią w beta testy? xD

Opublikowano

Wiem, nie miałbyś na tyle jaj żeby to zrobić :D A ten zbieracz bawełny by ci chłopczę łapy połamał :D

To niech mi połamie, ale nie, zapomniałem - nie żyje.

Gimbie nie strasz mnie jakimś czarnuchem pls

­

1357577137-U262310.png

Opublikowano

ja rezygnuje,  lukne tu po kilku dniach jak sie to wszystko uspokoi, lub jesli jeszcze bedzie stal ten server;P

serwer pewnie postoi ale ludzi nie będzie więcej niż na s1 zapewne.. tylko Ci weterani z s1 ;p

imetin_logo.png

Opublikowano

wiedziaem, ze jakies drobniutkie faile moga byc, ale takie cos na imetinie? predzej przy tych shitach typu divine world..

czekamy na wypowiedz @Fifolski co i jak chyba, ze ktos jest na ts i team daje jakeis info to niech ktos tu je napisze

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

0 info od adminów, totalny nie ogar...Amatorstwo po całości...Załóże się że ładnie przeproszą i wystartują jutro bez bugów...Nie dajcie się nabrać ludzie...

Opublikowano

na 70lv z skrzyni dostaje sie platyne która jest warta 250kk i mozna sprzedac u handlarki beka XDDD

to co resecik :D?

250kk to gowno, yangi to gowno na imetinie, tu tylko licza sie p i yp ;)

na 75lv dropku na s1 mialem 100 platyn i co.. tylko poty moglem za to kupic

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Zawiodłem się, dla mnie jednak nie jest ten sam Imetin co dawniej. Bynajmniej go nie odczuwam. :)
Ludzie mają już bryłki, bo robią po 5 kont i wbijają 70 lvl po platyne która jest warta 250kk. / poza tym, sztabki się nie sprzedają tak jak powinny ( nie wiem jak u innych ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...