Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niekompetencja i zlewanie wszystkiego. Włączyli serwer, nie patrzą na to, że połowa nie może używać zmianek. Zero info, zero odzewu, zero jakiegokolwiek widocznego zainteresowania. Żegnam!

Opublikowano

Zgadzacie się z tym że jak staruje nowy, dobry serwer to wszyscy gracze powinni mieć równe szanse na top? W przypadku s2 tak nie było, ponieważ pojawił się bug z karasiami na którym "sprytniejsi" gracze mogli nieuczciwie zarobić perły. Teraz wszyscy piszą o yang bugu. Czy on jest czy nie to nie wiem. Karasie zostały już naprawione ale co z tego? Za późno. Już nie ma sprawiedliwej i równej rywalizacji. Jeżeli o serwerze administracja myśli poważnie to powinien on zostać wyłączony. Wszystkie bugi pozwalające na nieuczciwy zarobek powinny zostać naprawione i następnie trzeba było by zrobić restart serwera i wystartować znowu jutro. Jeżeli tak się nie stanie to może to zniechęcić graczy bo jak już w poprzednich postach pisałem, większość graczy o ty błędach już wie. Wie że niektórzy nieuczciwie się wybili. Ale to już nie jest mój problem tylko administracji. My na serwerze nie zarabiamy tylko Wy ;) Pozdrawiam!

Opublikowano

napiszcie mi czy dobrze zrozumialem, byly bugi na poczatku serwera ale pomimo tego nie bedzie resetu?

Jak administracja przeczyta kilka poradników na MPC jak zrobic reset to będzie: P

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Karasi nakupiłem - pereł nadropilem za free ;ddd

W m3 hwangi, truty itp dropić można!!!!  ( za pare godzin ma być to usunięte ;pp ) 

Yang nabugowane xdd można grać.

Serwer polecam stary dobry klimat 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Tak. Był bug z perłami (karasie) i niby jest bug z yang. Resetu najprawdopodobniej nie będzie bo Fifolski ignoruję to co wszyscy piszą nawet na forum i nawet nie odpisze.

Opublikowano

Tak. Był bug z perłami (karasie) i niby jest bug z yang. Resetu najprawdopodobniej nie będzie bo Fifolski ignoruję to co wszyscy piszą nawet na forum i nawet nie odpisze.

Ale co na forum jak jest off?? 

Fifolski jest w szoku że broni nie widać bo on widzi.  Zapomniał też o M3  ( kostiumy do broni) 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Karasi nakupiłem - pereł nadropilem za free ;ddd

W m3 hwangi, truty itp dropić można!!!!  ( za pare godzin ma być to usunięte ;pp ) 

Yang nabugowane xdd można grać.

Serwer polecam stary dobry klimat 

Na serio hwangi dropią? hahaha, żenada...

Opublikowano

Na serio hwangi dropią? hahaha, żenada...

Sam się zdziwiłem, bo to jeden z kilku błędów administracji z serwera s1. W m3 stojasobie metinki Tian-Shaun(czerwone piórka) i Fernarosy(eliksi poszukiwacza). Na czerwonych piórkach na s1 był kiedyś mega zarobek(50-60 pereł/szt), oraz na eliksirach(1-2kp), aktualnie piórka(3-4p), eliksiry(50-100p). Jak można było to zostawić?

imetin_logo.png

Opublikowano

Jeżeli nie zrobią resetu to nie warto. Jak zrobią i naprawią bugi to nie widzę przeszkód :D

To będziesz grał sam xdd już po biologu większość graczy xdd nawet trute i hwanga ludzie kupują za sms/psc  ( Nie wiedzą że w m3 dropią xdd ) 

SZKODA SZKODA ;(( 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Sam się zdziwiłem, bo to jeden z kilku błędów administracji z serwera s1. W m3 stojasobie metinki Tian-Shaun(czerwone piórka) i Fernarosy(eliksi poszukiwacza). Na czerwonych piórkach na s1 był kiedyś mega zarobek(50-60 pereł/szt), oraz na eliksirach(1-2kp), aktualnie piórka(3-4p), eliksiry(50-100p). Jak można było to zostawić?

Drop jest taki sam jak na s1 i s2 z tego.

55381514166733279449.gif

Opublikowano

piora kiedyś po 75-100p szt byly a palce trupa po 120-180p a demoniczne prochy po 15-30p ehh piekne czasy ktore jak widać na S1 oraz po tym co widze że sie wyrabia na S2 raczej juz nigdy nie powróca

ludzie sb palcow/piorek nadropia w m3 i beda mieli na 3f itemkow

Opublikowano

@Fifolski patrząc na to że otworzyliście taki serwer stwierdzam że jesteście bandą jeba.nych idiotów ;)

narobiliście szumu dookoła, trafiliście na taki moment na rynku serwerów że nic innego godnego zagrania nie startowało, zje.baliście szansę i zawiedliście graczy ;v

Stay Trippin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...