Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Bywalec
Opublikowano

A ja już się nastawiałem na powrót iMetina sprzed 3/4 lat. Niestety, zawiodłem się. Nic nie jest takie same…do tego wiele bugów.

Wniosek z zapowiedzi 9.5/10 serwer, w praktyce marne 3/10

2/10 max. 

Opublikowano

Serwer nie jest wcale taki zly ale u mnie po 10 minutach gry wyrzucilo, i jak chce wejsc to 5 minut "Zostaniesz polaczony z Serwerem" i "Serwer nie jest jeszcze otwarte"

giphy.gif

Opublikowano

Następny reset a już wbiłem 75lv... serio ? co się porobiło z tymi serwerami nawet pograć nie idzie ...

Po teamie spodziewałem się żadnych błędów na starcie lecz cóż każdemu się zdarza ale bez przesady jak tu wszystko prawie zbugowane :P ^

Opublikowano

To byla beta, i teraz wylaczyli serwer tak ?

Nadzieja umiera ostatnia ^^

Nie wiem, wydaje mi się, że to był oficjalny start :)

Opublikowano

Kolejny  reset = koniec gry na serwerze niestety 

Potrzebujesz pomocy z konfiguracją, zabezpieczeniem, bazą danych, stworzenia unikalnego wyglądu - serwerów teamspeak 3? Poniżej kontakt do mnie ;). Gwarancja i zadowolenie.

GG: 67581351

Discord: Hax3ey#4838

PW: Forum

Opublikowano

Dobrze, że wyłączyli...Niech nigdy więcej go nie włączają...Jest beznadziejny z bugami czy bez...Kompromitacja 100%...Odpuście Sobie i zachowajcie troche honoru

Opublikowano

A tak podkreślali, że są doświadczeni i wiedzą co robią... No to fajnie że strona non stop off i w ogóle ranking i połowa opcji na stronie nie działa. A serwer? To już w ogóle tragedia!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...