Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak nie bedzie cofki nawet nie ma co wchodzic na serwer, jesli chcecie miec +1000 osob a nie 200 to start od nowa to koniecznosc ☺

17607462699095201746.png

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MACIE CHEATY

WAIT HACK

NIE ODPYCHANIE Z KONIA

DMG HACK NA WSZYSTKIE KLASY(NIE WIEM CZY DZIAŁA)

DMG HACK NA NINJA I WOJ(100% DZIAŁAJĄCE)

DOWNLOAD: http://www85.zippyshare.com/v/VZKOlmll/file.html

SKAN: https://www.virustotal.com/pl/file/73cf6d69f4f2f5e7b7353d85f6e1f173942af840cb2eebef84be9c33bbbe60ed/analysis/1436786794/

@Topic: Skąd dropi truta? Ogólnie fajny serwer, polecam ze względu na administrację. :)

Mordo powiesz jak to odpalić?  xD

Nie ważne, odpaliłem. Pod wszystkie klasy nie działa, a da radę pod surę zrobić? :D

Take it easy my friend

Opublikowano

Gratulacje :) praktycznie każdy kto ma hw na serwerze posiada go z buga :) praktycznie kazdy kto ma bron na 75 posiada ja z buga :). Naprawde kurde rowne szanse dla kazdego <3  nawet nie usuneliscie 1 zbugowanego przedmiotu wiec graty.

sygna2.png

Opublikowano

Wszystko co miało działać źle zostało poprawione.

Nie będziemy nic cofać i zamykać a IS zostanie włączony dopiero kiedy będziemy mieli pewność że wszystko działa jak należy.

Strona została wyłączona przez hosting po atakach DDoS, dlatego musiała zostać przekierowana.

HAHA PRZECIEZ TO JAKAS KPINIA

Raz start przekładany z powodu "nierównych szans" o.O  ?

A teraz to co, równe szanse są tak bucu :D ?

MPC zamknijcie ten żałosny temat, zbędny spam. Serwer i tak najprawdopodobniej dzisiaj zostanie zamknięty :v

91.jpg

Opublikowano

Gratulacje :) praktycznie każdy kto ma hw na serwerze posiada go z buga :) praktycznie kazdy kto ma bron na 75 posiada ja z buga :). Naprawde kurde rowne szanse dla kazdego <3  nawet nie usuneliscie 1 zbugowanego przedmiotu wiec graty.

O jakim bugu mowa? :D

79160594027661829163.png

Opublikowano

Np drop broni 75 w m3 ^^. ? O reszcie skoro administracja jest taka uczciwa sama powinna was poinformowac,bo anwet nie raczyli napisac jakie bugi byly ; ) - bo co? Wstyd, ze sie wypuszcza taki serwer? Smieszne jest to ,ze admin pisze o tym,ze start przelozony ,aby wszyscy mieli rowne szanse <bez_bek>, serwer oficjalnie startuje zbugowany ludzie ktorzy mieli okazje nabugowali sobie multum hw i broni 75 , a admini jak nic z tym nie zrobili tak juz nie zrobia :) wiec o jakich rownych szansach tu mowa?

sygna2.png

Opublikowano

Np drop broni 75 w m3 ^^. ? O reszcie skoro administracja jest taka uczciwa sama powinna was poinformowac,bo anwet nie raczyli napisac jakie bugi byly ; ) - bo co? Wstyd, ze sie wypuszcza taki serwer?

Dalej te bronie leca?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dalej te bronie leca?

juz nie :c

wczoraj leciały to kilkanaście osób nadropiło tego po 4 ekwipunki :)

równy start.. nie polecam syfu!

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Ehh... czyli jak tak gadasz to ja też nie polecam,miał być równy start a zamiast tego usuneli za późno a itemy zostawili,syf ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

1.Ten serwer to totalne dno

2. Nie dostałem platyny na 70lvl....

3. Biegam z eq na 1lvl..

4. Nigdzie nie mogę drapnąć tarczy 61 i biżuterii z niebiańskich łez. 

5.Nie moge kupić od innych bo trzeba 50kk na glupia tarcze ... A mam 900k w eq... 

6.Powodzenia w robieniu questa od Yohana. HAHAHA 

Nie polecam. 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Tego o m3  nie wiedziałem. ;-). w takim razie dziękuje ...wychodzę :))...
stad tez nie wiedzialem skad tyle ludzi ma juz hwangi...ehh.
Bez resetu nie polecam serwera !

Opublikowano

No platyne tez juz usuneli z dropu ,a osoby co mialy yangi dalej je maja ; ] powodzenia dla osob w expieniu w av2 z full absami hity leca ponad 1k wiec ci ktorzy nie bugowali bd mieli ciezko :D.

sygna2.png

Opublikowano

Naprawde platyne też usuneli ? XDDDD

Tak gdy otworzyłem ipacka na 70lvl dostałem krety klucz i nasiona jakieś  na ch...j mi krety klucz skoro bez eq nic nie ubije w tej grze XDD 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

Że tak powiem słabo to zbalansowali bo jak kurcze mam 2kk na powiedzmy 70lvl to co ja za eq z tego zrobie ? Skoro mam full abs na swoj lvl i w grocie dostaje hity po 1k to ja nie wiem co bd mialy osoby bez absa :) 2 rzecz to ja nie wiem jak przy takich duzych bugach mozna nie zrobic resetu... przeciez ktos kto dzisiaj zaczal gre,a nie wczoraj jest do tyłu jakies 2 dni grania. Pozwole sobie jeszcze zacytowac GA "Yangi nie maja tu zadnej wartosci" to wtakim razie czemu została usunieta platyna z tej szkatulki na 70 ; ) ? I skoro zostala usunieta to czemu nie usuneliscie yangow ^^. ? Podkreslmy,ze osoby robily sobie po 10 postaci i dropily platynki - true story.

sygna2.png

Opublikowano

To chyba mój ostatni post w tym temacie bo dostanę % ;d Tak więc dzisiaj tym bardziej odradzam gry tutaj. Istna komedia same problemy oraz niedopracowania ze strony administracji. Chyba te pliki są z testów z początków s1 ? Ja nie wiem jak wy to testowaliście . Chyba staliście w m1 i wpisywaliście komendy...  Chyba jednak miałem racje że cały serwer został zrobiony tylko dlatego że s1 nie przynosił już takich zysków jak kiedyś.

IDcncno.png

Opublikowano

Zawiodłam się na serwerze i to bardzo.
Niczym nie przypomina dawnego iMetina, kompletnie nie wiem po co marnowałam parę godzin swojego życia na ten serwer.
ODRADZAM.

Opublikowano

Jedyne osoby ktore nie wyrazaja sie negatywnie na temat serwera to te ktore zarobily na bugu :) i tylko one placza jezeli jest poruszany temat restartu. Dla mnie nie ma sensu tu grac bez restartu, top gildie sa juz ustawione bo osoby ktore bugowaly rzeczy porozdawaly je osoba w gildii :) - wiec badzmy szczerzy start zostal przelozony poniewaz serwer byl w czarnej dupie i pewnie plikow gotowych nawet nie mieliscie ,a nie bd wciskal kit ,aby dac kazdemu mozliwosc rownego startu ^^. Zalosne zachowanie, wyglada to tak jak by ktos "kupil" od administracji iMetin i przejela go banda ćwierć mózgów. Pokreslm fakt ,ze oni nie robiac restartu ida tylko i wylacznie na reke osoba ktore na bugach zarobily :) - wiec ten serwer nie jest stworzony dla uczciwych graczy bo gdyby tak bylo restart odbyl by sie juz w nocy i dali by mozliwosc normalnego grania. Widac administracja faworyzuje oszustów, bo jeszcze mogl bym temu przeczyc, jak by komu kolwiek usuneli jakis zbugowany przedmiot,ale niestety tak sie nei stalo.

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...