Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

200 graczy online.

To ma być serwer tworzony przez administracje z 5-cio letnim doswiadczeniem? bekson

offajcie ten serwer.. naprawcie wszystko na picuś glancuś i dopiero startujcie.

Na start jakieś raty expa +100% i zapominamy o problemie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Jedyna opcja dla tego podrabianego s2 jest reset, bugów wiecej niż graczy, jak maja nowi grac skoro 3/4 osob juz ma eq z perel porobione bo byly bugi i karasie, i yangbugi

Opublikowano

Miałem nie grać,póki resetu nie będzie, ale przemyślałem .

"Nie będziemy nic cofać i zamykać a IS zostanie włączony dopiero kiedy będziemy mieli pewność że wszystko działa jak należy." 

Tutaj zostało wszystko wyjaśnione, nie oczekujcie na głupi reset tylko grajcie! :-) Nie jest to serwer hard,żeby płakać o kilka yang, które później będziemy zbierać milionami.
Serwer polecam, zapraszam.

Opublikowano

Nie spodziewałem się takiego czynu od strony administracji. Wręcz byłem bardzo negatywnie zaskoczony.
Przecież doświadczenie powinni mieć z s1, stoi ona bardzo długo i utrzymywała graczy przy życiu i może wciąż utrzymuje. Nowe skrypty, nie padało, wszystko grało się świetnie bez jakikolwiek większych bugów a tutaj co? Administracja zrobiła to, tamto, bugi są i nie zamierzają niczego poprawiać?
Zawiodłem się i to strasznie z wątpieniem że wejdę już na wasz server. :)

Opublikowano

Grać się nie opłaca ludzie wczoraj se nadropili hw i broni 75 i yang bug + perly A dzisiaj gracze mają gówno gdzie tu jest sens, że tamci mają all wszystko w dupie a my musimy każdy yang do yanga by ulepszyć zbroje na 61 i fmsy. Dzisiaj nawet typek nasior z łez za 30kk kupywał, skąd? Z dupy wczorajsze bugi i metki i bossy w m3 dały im przewagę powinien być reset, ale wy macie to za przeproszeniem w CHUJU nie będzie tu więcej niż 200 graczy wczoraj było chyba 1k teraz macie lipę, mam dobre wspomnienia z s1, ale tu daliście ciała na max'a. Bez resetu i ( tak jakby nowego startu ) Nie zdziałacie nic! Jak na razie serwera nie polecam, jedyną szansą jest ten reset. Życzę wszystkiego dobrego.

Opublikowano

Fifol z Teniorem się wypalili już. Tym Panom jednak podziękujemy. Taki team a błędy gorzej niż u amatorów z hamachi. 

Start na poziomie znanej każdemu Sant***

@@ A i gdzie to błogo szamanki na start? Bo chyba z eq samo powypadało każdemu ;p

Opublikowano

Nie wiem co popsuliście ale na mapie 100 nie da sie minotaurów ubić, z bufem bija w ciul i trochę. WP nie daję rady z bufem, full omdlenie+do pż

Opublikowano

Gdzie jest to błogosławieństwo Szamanki? Bo nie mam. 

W IS XDDDDDDDDDDDDD

Też się zawiodłem na serwerze, a najbardziej na ekipę, bo 5 letnie doświadczenie, a takie gówno za przeproszeniem dostaliśmy xddd

deathnote_1440510412__10.png

Opublikowano

W IS XDDDDDDDDDDDDD

Też się zawiodłem na serwerze, a najbardziej na ekipę, bo 5 letnie doświadczenie, a takie gówno za przeproszeniem dostaliśmy xD

5lat stażu, a server robiony z poradnikami z MPC, bo tyle bugów xD

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jestem ciekaw czy mimo wypowiedzi większości osób będących za resetem zróbcie go w końcu czy nie. Nie ma co się oszukiwać,że się odechciewa grać z masą bugów i tym, że lada chwila zrobicie reset(może). Chcę abyś Fifol napisał plany na przyszłość tego serwera a mianowicie czy zostawiasz tą kupę tak jak jest czy robisz coś w stronę resetu.

Jeszcze mnie rozwaliło, że serwer w starym stylu a 6 skill jest...

I kiedy będzie bronie widać?

Opublikowano

3RLpm4W.png

0 Kont a 197 online, ale gdzie tam licznik podkręcony  xD

Tak sie zastanawiam czy te 197 graczy online to też bug czy nie  xD  xD  xD

Opublikowano

@Fifolski rzuc to co obecnie robisz i wez sie za pisarstwo, wydaj ksiazke pt. "Jak spierd.olic dobry serwer metina" - bedzie to swiatowy bestseller

Opublikowano

zaczynam coraz to bardziej watpic ze powstanie jakiś serwer na ktorym na prawde bedzie sie fajnie gralo i dlugo... Stare czasy niestety juz nie wroca i nikt tego nie zrobi ... s1 a s2 to niebo a ziemia ... zreszta kiedys byly 3 serwery dobre a nie 1000 c***a wartych ... Ci co nie grali za starych czasow nigdy nie beda mogli sie wypowiadac na takie tematy ... Stary EliteMT2 ... Pandora... Imetins1 a nie to co teraz .. Same badziewia syf ubustwo i jeden wielki rozpierdol zrobiony jak zawsze pod kase AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYCZY SIE TO KAZDEGO SERWERA ... BO NA PRAWDE NIE MA GDZIE GRAC ... 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

zaczynam coraz to bardziej watpic ze powstanie jakiś serwer na ktorym na prawde bedzie sie fajnie gralo i dlugo... Stare czasy niestety juz nie wroca i nikt tego nie zrobi ... s1 a s2 to niebo a ziemia ... zreszta kiedys byly 3 serwery dobre a nie 1000 c***a wartych ... Ci co nie grali za starych czasow nigdy nie beda mogli sie wypowiadac na takie tematy ... Stary EliteMT2 ... Pandora... Imetins1 a nie to co teraz .. Same badziewia syf ubustwo i jeden wielki rozpierdol zrobiony jak zawsze pod kase AMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TYCZY SIE TO KAZDEGO SERWERA ... BO NA PRAWDE NIE MA GDZIE GRAC ... 

To prawda. Nie ma gdzie grać. iMetin S1 był kiedyś zajebistym serwerem. Ale EliteMT2? Pandora? Grałem tam kiedyś i były to serwery które wspominam najgorzej. Bot na bocie. Administracja ma na wszystko wyjeb*ne.  Tam to chyba więcej osób grało na modzie niż normalnie  xD

Opublikowano

@Martyna33 Nie dowalaj się do każdej mojej wypowiedzi jeśli możesz...Co z tego,że hejtuje? Nie podoba mi się coś to to robie i przeciętny użytkownik tego forum nie może nic na to poradzić, także byłbym wdzięczny jeśli nie będziesz płakać co każdą moją odpowiedż...Co do serwera..Fala hejtu i tak już jest ogromna i wątpie, żeby się to unormowało...Mieliście szanse, ale zjebaliście po całości, wgl nie wysłuchaliście graczy, a co jest największym powodem do śmiechu to sprawdzeniu plików przed startem...Naprawdę nie wiem jak bardzo trzeba być upośledzonym, żeby tego nie zrobić...

Opublikowano

Graczy jest około 1k, licznik nie działa dobrze (zapewne nie podpięli jak robili stronę startową) więc chillujcie, kilka dni i to ogarną.

Gra się dobrze, szkoda tylko że tego błogo nie dodali i itemków z skrzynek. :(

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...