Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin S2 [Dedyk] [Easy]

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 662
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Identycz nie jak an santerii serwer ruszyl, a teraz strona nie dziala i nawet konta nie moznazalozyc < 3 

sygna2.png

Opublikowano

@charlie120 jak serwer dziala bez reje to naprawde jak to oni powiedzieli:"rowny start dla kazdego:",jezeli nie bylo mnie w domu w weekend i dopiero wrocilem tzn ,ze musze czekac 12h az strona zacznie dzialac jak na santerii?

sygna2.png

Opublikowano

Podsumowując amatorka po całości, bug na bugu można powiedzieć że 5lat kadencji Imetin s1 poszło psu w pipu, bo administracja nic się nie nauczyła a pracowała z tymi plikami przypominam 5lat, troszkę smiech na sali, ciekawi mnie co by było jakby mieli pracować na nowych plikach robionych od zera.

Nie jest to żaden hejt z mojej strony tylko opinia wywnioskowana z gry na s1 i z tego co się tutaj dzieje.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Po c**j startowali skoro wgl nei sprawdzili plików? I nie gadajcie teraz, że trzeba dać im czas bo równie dobrze mogli nie startować dzisiaj tylko za miesiąc i wszystko sprawdzić...

Opublikowano

A miałem zamiar dłużej pograć na tym serwerze... niestety się "troszeczkę" zawiodłem. Bug na bugu buga pogania bugiem...

Opublikowano

Pobierać clienta / Patchować bo błędy w grafice wynikają na chwię obecną jedynie z błędu pobierania.

Co do golda nigdy nie była to waluta przetargowa, zawsze chodziło o perły :O

f.png

Opublikowano

@Fifolski

1.Koń nie działa

2.Brak niekończącej się potki

3.Brak edycji plików (Wszystko jak na s1)

4.Drop śmieci z mobów

5.Niektóre kd mają zmienioną cene(Pkt 3)

6.Lagi (Pewnie przez pkt 4)

7.Eq u handlarzy +0 na serwerze easy

8.% na ulepszenie +9 to chyba 10% ( Przy tym bodzie są dosyć drogie jak na początek gry)

9.Bugi graficzne (Nie widać broni)

10. Bony tez nei zostały zedytowane...5 wartości ataku itp

11. 10 kamieni na p gdzie nie ma zwoju zmiany klasy

Opublikowano

Ale się ciesze że nie wbijałem na ten syf teraz wszystkie startujące serwery to syf ale nie spodziewałem się po tym metku no cóż nie polecam syf i tyle :P ­

8816414724839291359194.png

Opublikowano

nie można zmieniać bonusów bo ciągle wyskakuje jakiś komunikat że trzeba odczekać 1s..

serwer nie jest zły ale trzeba go trochę dopracować

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Serwer nie jest zły..Serwer jest beznadziejny...Oni chyba wzięli pliki z s1 zmienili nazwę na s2 i wystartowali...0 edycji, bug na bugu,olew na graczy...Było do przewidzenia...Trzeba być odpowiedzialnym kiedy się zakłada serwer i sprawdzić przed startem każdą rzecz nawet najmniejsze gówno.

Opublikowano

To co się dzieje to jest masakra. Moim zdaniem administracja powinna zrobić restart serwera. Był bug z karasiami gdzie gracze mogli się w sposób nieuczciwy dorobić pereł więc już są nierówne szanse w rywalizacji. Teraz na chacie jest spam co do bugu z yang (nie wiem czy on naprawdę jest czy nie) ale bug z karasiami napewno był -,- Więc albo nierówna rywalizacja albo restart. 

Opublikowano

jak jest z biologiem? jakie bony? oplaca sie? 100% zalicza i po sekundzie?

Biologa skończyłem na konarach i wszystko przebiegło tak jak powinno. Opłaca się i zalicza po sekundzie, ale nie ma 100% na przyjęcie np. zębów orka.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...