Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

koniec przerwy się spóźnia

Zmiana ceny u npc jest bardzo trudne trzeba poczekać bo chyba sobie nie radzą

wjub1h.jpg

Opublikowano

Miałem wbić na serwer ale widzę po komentarzach że administracja sobie nie radzi.

Idę grać na jakiś porządny serwer.

Opublikowano

Miałem wbić na serwer ale widzę po komentarzach że administracja sobie nie radzi.

Idę grać na jakiś porządny serwer.

Hhahahahahahahahahahhahaha

hahahahaha

hahahahahahaa

haahahhahahaha

Boże Logistic weź wyjdź i się nie pokazuj, nie dość, że udzielasz się na forum i pomagasz graczom, a tutaj hejtujesz? Boże no człowieku ja już z Tobą nie wytrzymuje, rozwalasz mnie na łopatki odtąd co wystawiłem prezentacje.

Opublikowano

Na serwerze nie ma bs'a ale administracja twierdzi ze jest legalny... Czy tak trudno jest go poprostu wbudowac do gry zeby kazdy go mial? Nie kazdemu bedzie sie podobalo zmienianie bonusow manualnie ani tez nikt nie bedzie mial czasu szukac czystego bs'a bo rownie dobrze mozna isc na inny serwer ktory oferuje takie podstawowe rzeczy jak wbudowany bs. Pogralam chwile na samym poczatku wywalilo mnie z gry i byla cofka przez co stracilam caly ekwipunek i musialam robic nowa postac z innym nickiem bo nawet postaci nie mozna usunac. Zbugowany byl tez jeden z npc gdzie nie dalo sie nic kupic co juz naprawiliscie. Problem jest taki ze mieliscie Bete... kilka dni i nic sie nie zmienilo tak samo wczorajszy start nie wypalil. Po co byla wam beta skoro nic nie zostalo naprawione/ulepszone? Osobiscie to raczej nie zagram bo serwer i tak nie wnosi nic nowego a drop marchewek, zenszeni z serwerowych szkatulek mi sie nie przyda. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Na serwerze nie ma bs'a ale administracja twierdzi ze jest legalny... Czy tak trudno jest go poprostu wbudowac do gry zeby kazdy go mial? Nie kazdemu bedzie sie podobalo zmienianie bonusow manualnie ani tez nikt nie bedzie mial czasu szukac czystego bs'a bo rownie dobrze mozna isc na inny serwer ktory oferuje takie podstawowe rzeczy jak wbudowany bs. Pogralam chwile na samym poczatku wywalilo mnie z gry i byla cofka przez co stracilam caly ekwipunek i musialam robic nowa postac z innym nickiem bo nawet postaci nie mozna usunac. Zbugowany byl tez jeden z npc gdzie nie dalo sie nic kupic co juz naprawiliscie. Problem jest taki ze mieliscie Bete... kilka dni i nic sie nie zmienilo tak samo wczorajszy start nie wypalil. Po co byla wam beta skoro nic nie zostalo naprawione/ulepszone? Osobiscie to raczej nie zagram bo serwer i tak nie wnosi nic nowego a drop marchewek, zenszeni z serwerowych szkatulek mi sie nie przyda. Pozdrawiam i zycze powodzenia :)

Po 1, straciłeś tak drogocenny ekwipunek jak miecz +9 i zbroje +9, nie mogłeś zrobić nowej postaci tylko musiałeś hejtować? Nawet wątpię, że wbiłeś 5 level na tej postaci gdzie straciłeś ekwipunek, od tamtego momentu nikt go nie stracił. NPC hmm, działa, tak nie działało, ale było zapowiedziane i już działa. Chyba muszą lecieć też gorsze rzeczy ze szkatułki, a nie same pd i małże..

Opublikowano

Hhahahahahahahahahahhahaha

hahahahaha

hahahahahahaa

haahahhahahaha

Boże Logistic weź wyjdź i się nie pokazuj, nie dość, że udzielasz się na forum i pomagasz graczom, a tutaj hejtujesz? Boże no człowieku ja już z Tobą nie wytrzymuje, rozwalasz mnie na łopatki odtąd co wystawiłem prezentacje.

Tak się zachowujesz?

Nie polecam, widać jak administracja się zachowuje :D 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...