Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ALe długo postał .....    12h przegrałem i standardowo rano wchodzisz i wszystko nie działa razem z ts3 

Poco serwer dodajeciejak nie potraficie o niego zadbać 

Szkoda kasy

Zawsze nick "Sobieski,,

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer działa - Padanie kanałów co 10 godzin zostanie naprawione.

Co do TeamSpeak3 wiemy, że się wyłącza co 2 godziny bo jest cracowana licencja, zaraz poszukam z działającym emulatorem.

XDDD

Ile online?

Opublikowano

Trzeba przyznać, gra się coraz przyjemniej. Quentis zapieprza jak maszyna aby wprowadzać coraz więcej nowości i aby gra była przyjemniejsza. Wreszcie serwer gdzie eventy są przeprowadzane sensownie a nie na odpierdziel. 

Z tego co mi wiadomo, ruszyła reklama a więc liczba graczy wzrasta. Zapraszam na serwer bo naprawdę warto!

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Serwer jest w porządku,weles zapierdala aby było jak najlepiej i się stara.

Gmowie nie leją na graczy tylko utrzymują kontakt,bawią sie razem na serwerze jest spoko.

Ale graczy brak i są rzeczy które nie odpowiadają.

Ps mini konkurs dla chętnych

mojasygnan.png

Opublikowano

dajcie ss z m1 

pustki... w porownaniu do innego serwera ktory wystartowal w tym samym czasie(1-2dni roznicy) to jest troche slabo :s Szkoda bo serwer jest dobry :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Pytanie pomocnicze: Jak tam balans klas? Nie chce mi się robić wszystkich postaci 50lvl żeby sprawdzać dmg :D

edit: Czy Administracja może planuje:
a) powiększyć eq do 4/5 slotów
b ) sprawić by itemy w stylu sztabka/zmianki/dodania wpadały do eq?

edit2: Podczas dobijania do 20lvl (tak wiem, szał) widziałem dyskusje na chacie na temat bugowania postaci. 20lvl ide do m2, wylogowało mnie.. No i postać zbugowana. Za serwer podziękuje, na stronce nic nie ma do "odbugowywania" postaci.

Opublikowano

Serwer spoko, exp przyjemny, drop może trochę mniej ale z wina żle ustawionego dropu ulepek/ilości potrzebnych do ulepszania. ale brak reklamy sprawił że w godzina popołudniowych w m1 jest tyle osób że da się na palcach u rąk policzyć. Padające ch nie zostały naprawione i notorycznie je wywala co jakiś czas. Administracja stara się naprawić zgłaszane bugi choć w ostatnich 2 dniach po zgłoszenie istotnych napraw nie spieszy się z nimi. 

Pozdrawiam LionC.

Opublikowano

Reklamę się załatwia przed startem a nie po (choć tutaj nawet po nie załatwiają xD) dlatego wiadomo, że server się nie rozwinie.

pozdrawiam

Opublikowano

zagralem 7 minut wywalilo mnie i teraz nie moge wejsc na postac ;] jak narazie to 2/10 

Jeśli Pomogłem Daj Plusika ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...