Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Quentis.

Gracze oczekują pomocy na forum a chciałem im pomóc to mi zawiesił tworzenie nowej zawartości :(

down

Widocznie nie skumałeś tego przepraszania :D

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak się zachowujesz?

Nie polecam, widać jak administracja się zachowuje :D

Zajrzyj sobie do wcześniejszych zapowiedzi i zobacz co wypisywał, jak się zachowywał, później przepraszał, że wymyślał na mnie rzeczy i znów się zaczęło.

A na forum pomagał nowym graczom przed chwilą, a na mpc hejtował. To jest normalne zachowanie?

Opublikowano

Zajrzyj sobie do wcześniejszych zapowiedzi i zobacz co wypisywał, jak się zachowywał, później przepraszał, że wymyślał na mnie rzeczy i znów się zaczęło.

A na forum pomagał nowym graczom przed chwilą, a na mpc hejtował. To jest normalne zachowanie?

Nie, Ale jesteś administratorem, a na mpc prezentujesz siebie jak i swój serwer, pisz sobie do niego rzeczy bo pamietaj, jak Cie widzą tak Cie piszą :) 

Jak będzie więcej online to może wbije. 

EARISE.PL - 12.08.2021 18 ! 
Metin 2

Counter-Strike : Global Offensive - Suprime
Heroes of The Storm - Rank 1 Assasin [*] 
League of Legends - Diamond I toplaner [*]

Opublikowano

Co ze smoczymi monetami ? Miały być zwrócone a ich nie ma.

mojasygnan.png

Opublikowano

Po 1, straciłeś tak drogocenny ekwipunek jak miecz +9 i zbroje +9, nie mogłeś zrobić nowej postaci tylko musiałeś hejtować? Nawet wątpię, że wbiłeś 5 level na tej postaci gdzie straciłeś ekwipunek, od tamtego momentu nikt go nie stracił. NPC hmm, działa, tak nie działało, ale było zapowiedziane i już działa. Chyba muszą lecieć też gorsze rzeczy ze szkatułki, a nie same pd i małże..

tu nie chodzi akurat o to co stracilam bo to nic takiego. Chodzi o to ze nie moge juz grac na postaci ze swoim nickiem. proste rozwiazanie usunac postac i zalozyc od nowa.. Szkoda tylko ze to nie dziala :) Pozdrawiam

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

tu nie chodzi akurat o to co stracilam bo to nic takiego. Chodzi o to ze nie moge juz grac na postaci ze swoim nickiem. proste rozwiazanie usunac postac i zalozyc od nowa.. Szkoda tylko ze to nie dziala :) Pozdrawiam

Nie mogłaś wejść na ts'a albo napisać na forum czym możemy Ci usunąć. Tak, usuwanie nie działa tylko postaci tych które nie mają ekwipunku.

Podaj swój nick i Ci usuniemy.

Opublikowano

Nie mogłaś wejść na ts'a albo napisać na forum czym możemy Ci usunąć. Tak, usuwanie nie działa tylko postaci tych które nie mają ekwipunku.

Podaj swój nick i Ci usuniemy.

A jak będzie ekwipunek to się będzie dało kasować ?

Rozumiem że to takie zabezpieczenie  xD

Opublikowano

A jak będzie ekwipunek to się będzie dało kasować ?

Rozumiem że to takie zabezpieczenie  xD

Zabawny jesteś ha-ha-ha o boże uśmiałem się, idź zaświeć swoją inteligencją gdzie indziej bo już Ci coś na ten temat.

Gdybyś był troszkę inteligentny to byś wiedział, że chodzi o postacie które straciły ekwipunek i się "scrashowały" zaledwie kilka postaci tak ucierpiało.

Opublikowano

gra się ok... ale... exp jest tragiczny, trzeba mieć buffa od początku praktycznie...

racja a kupno dloni krytyka i innych wspomagaczy nie wchodzi w gre bo sa tak drogie ze trzeba godzine na 1 rzecz zbierac

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

racja a kupno dloni krytyka i innych wspomagaczy nie wchodzi w gre bo sa tak drogie ze trzeba godzine na 1 rzecz zbierac

potwierdzam. 

UP może się powinno dostać od razu max lvl?

to nie o to chodzi... chodzi o to, że ceny tych dopalaczy są nieadekwatne, dlatego trzeba się męczyć na dwie postacie. 

mam nadzieje, że po zmianie dropu bryłek bedzie można obejsc sie bez buffa

poza tym, jak grasz surą czy mentalem i na 25lvl dostajesz silne lub strach na G1, potem na 50 na P itp, to nie czujesz tego tak bardzo jak np. dagger

bo mając ~800defa na 30lvl możesz sobie robić BO, v2, czy las bez problemu. 

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...