Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie. Lecz jedyne co mnie razi to ten biolog, wątpię iż ktoś na 85 lv będzie czekał po 4h by oddać przedmiot do biologa. Więc naprawcie to i zróbcie gdzieś 30 minut? Bo komu będzie chciało się stać na 85 lv i dropić to?­

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko pięknie, ładnie. Lecz jedyne co mnie razi to ten biolog, wątpię iż ktoś na 85 lv będzie czekał po 4h by oddać przedmiot do biologa. Więc naprawcie to i zróbcie gdzieś 30 minut? Bo komu będzie chciało się stać na 85 lv i dropić to?­

Zawsze można zmienić, spokojnie :)

Opublikowano

Dropią w miarę łatwo eliksiry poszukiwacza. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Proponowałbym zmienić tego biologa do 30/60min i do tego jak najszybciej reklamę załatwić osobiście wiem że jak mało osób jest na serwie na starcie to potem nikt nie chce wbić na serwer. Mam nadzieję że na start będzie przynajmniej te 300/400 osób... Ja osobiście startuje bo serwer naprawdę wydaję sie ciekawy a zwłaszcza administracja mnie zadziwia :)

34tbjes.png

Opublikowano

Proponowałbym zmienić tego biologa do 30/60min i do tego jak najszybciej reklamę załatwić osobiście wiem że jak mało osób jest na serwie na starcie to potem nikt nie chce wbić na serwer. Mam nadzieję że na start będzie przynajmniej te 300/400 osób... Ja osobiście startuje bo serwer naprawdę wydaję sie ciekawy a zwłaszcza administracja mnie zadziwia :)

Będzie dobrze :)

Btw. nowy drop z Evalijskiej Szkatułki

71009.png

[Evalijska Szkatułka]

Jest to serwerowa szkatułka która wypada z każdego potwora. Szkatułka posiada w sobie:

120177.png27987.png72724.png72728.png50055.png50056.png25040.png27803.png27806.png27807.png27003.png27006.png72049.png70043.png

Opublikowano

Marchewka i żeń szeń, bez przesady no :D Widzę dobre poprawki robisz ale nie zepsuj tego :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

a na 75lvl samym daggerem ubije ripa? próbował ktoś na testach? 

w ogóle WD jest prywatna? czy trzeba będzie się bić na tych 3CH o metina? 

x

Opublikowano

Start nie mógłby być o pełnej godzinie? Np o 16? Bo ja jeszcze pobieram clienta...I pewnie nie tylko ja...A chciałbym być na starcie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...