Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znowu mi się postać zbugowała. Byłem na DT, lecz była jakaś przerwa, przez którą wylogowało każdego i nie mogę wejść już na postać.

Ktoś jeszcze ma taki problem?

denzel.png

Opublikowano

godz 10:20 ch1 off ch2/3 po wyborze postaci wywala. Nie widzę przyszłości w tym serwerze nawet reklama nie pomorze. 

Opublikowano

godz 10:20 ch1 off ch2/3 po wyborze postaci wywala. Nie widzę przyszłości w tym serwerze nawet reklama nie pomorze.

tobie też nic nie pomoRZe. Serwer spoko polecam
Opublikowano

Masz racje. Serwer stoi kilka dni, a liczba graczy spada zamiast wzrastac. Nawet serie od pseudo youtuberow nie pomaga bo nikt tego shitu nie oglada xD Administracja chyba tez sie poddaje :s Niestety ale taka jest prawda. Nie wiem tak naprawde co zrobiliscie zle, ze nikt sie tym serwerem nie interesuje ale mozliwe wlasnie, ze to przez te kilka potkniec na 1 i 2 starcie.. Cos nie zadziala i ludzie odrazu to zauwaza i zapamnietaja ;) Najlepiej zamknac serwer, naprawic wszystkie bledy i moze nawet dodac cos oryginalnego czego brak w innych serwerach.. bo tak jak jest teraz to naprawde watpie ze ktos chcialby tutaj wrocic. Szkoda mi teraz wydanych pieniedzy na sm'y na tym serwerze no ale mowi sie trudno. Pozdrawiam

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...