Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też zagram... zobaczę... mam nadzieje, że klasy będą bardzo wyrównane gdyż zamierzam zabrać się za smoka lub daggera.

oraz... moglibyście zmienić bronie na 95lvl... w porównaniu do całego setu broni do PVP są super stare i nudzące :P

Na becie testowano klasy i nikt nie miał zastrzeżeń, więc na pewno są równe. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Rejestracja została otwarta, stare konta przywrócone.

Smocze Monety zostaną zwrócone przed startem serwera.

Coś wam nie pykło

Warning: fopen(logi.txt): failed to open stream: Permission denied in /usr/local/www/apache24/data/strona/index.php on line 5

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache24/data/strona/index.php on line 6

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache24/data/strona/index.php on line 7

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1130): Host 'game.evalis.pl' is not allowed to connect to this MySQL server in /usr/local/www/apache24/data/strona/class/config_ob.php on line 19
Polaczenie z baza danych nie zostalo nawiazane

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Coś wam nie pykło

Warning: fopen(logi.txt): failed to open stream: Permission denied in /usr/local/www/apache24/data/strona/index.php on line 5

Warning: fwrite() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache24/data/strona/index.php on line 6

Warning: fclose() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /usr/local/www/apache24/data/strona/index.php on line 7

Warning: mysqli_connect(): (HY000/1130): Host 'game.evalis.pl' is not allowed to connect to this MySQL server in /usr/local/www/apache24/data/strona/class/config_ob.php on line 19
Polaczenie z baza danych nie zostalo nawiazane

Zmienialiśmy maszynę na której stoi strona dla bezpieczeństwa, 5 minut i będzie wszystko działało :)

Opublikowano

Not Found

The requested URL /download was not found on this server

wyskakuje gdy wchodzę na download z linka

Opublikowano

Serwer jednak z najlepszych do tej pory po małej poprawie dziś będzię już git :) Tylko czekac do 15:30

Not Found

Mi wszystko działa może to problem z twoją przeglądarką?

­

Opublikowano

Not Found

Nie no wszystko działa, sprawdź teraz :)

Działa już, poprzez linka na stronę główną.

Czy buff będzie konieczny dla bodziaka?

Raczej będzie potrzebny ;)

Opublikowano

Działa już, poprzez linka na stronę główną.

Czy buff będzie konieczny dla bodziaka?

Musisz mieć putina ze skilami na P

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

lipa :/ nie lubię grać z buffem... 

czyli daggerem w pvm nie ma co startować... zostaje mi smok

x

Opublikowano

­Taka moja przestroga, użyjcie tu lepiej loginów i haseł których nie macie na innych serwerach czy też platformach typu steam lub innych grach. Hasła nie są w bazie kodowane przez co mogą robić Wam z kontami co chcą.

Pozdrawiam.

Opublikowano

­Taka moja przestroga, użyjcie tu lepiej loginów i haseł których nie macie na innych serwerach czy też platformach typu steam lub innych grach. Hasła nie są w bazie kodowane przez co mogą robić Wam z kontami co chcą.

Pozdrawiam.

Są kodowane kolego, ja nie okradam swoich graczy w przeciwieństwie do Ciebie, Twój kolega mi powiedział co robicie za eq do serwerów prywatnych :)

lipa :/ nie lubię grać z buffem... 

czyli daggerem w pvm nie ma co startować... zostaje mi smok

Da radę :)

Kiedy bedziecie oddawać sm? bo wbiłem na konto własnie i niestety nie ma tym sm co wczoraj kupiłem :P

Przed startem

Zobaczymy czy się postaracie start był stabilny dlatego ja jako gracz daje wam 2 szanse ;)

Czekam do 15:30 z niecierpliwością !

My tak samo! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...