Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­Taka moja przestroga, użyjcie tu lepiej loginów i haseł których nie macie na innych serwerach czy też platformach typu steam lub innych grach. Hasła nie są w bazie kodowane przez co mogą robić Wam z kontami co chcą.

Pozdrawiam.

Idź harnaś pilnować siebie, bo coraz gorzej z Tobą. Robisz z siebie Boga, a na Twoim serwerze nawet 100 osób nie było, pozdrawiam.

#antywarn, czy będzie można w dungeonach zdobyć peta?

201dzc.png

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Idź harnaś pilnować siebie, bo coraz gorzej z Tobą. Robisz z siebie Boga, a na Twoim serwerze nawet 100 osób nie było, pozdrawiam.

#antywarn, czy będzie można w dungeonach zdobyć peta?

Wracając do tematu z harnasiem mogę pokazać zdjęcie co robi z Darworem i jak wybija się na CS:GO/Serwerach do Metina przez nielegalne zdobywanie przedmiotów na CS:GO :)

Nie, nie można zdobyć.

Jak będzie wyglądała sprawa ślubu z bufkiem i tepaniem jego?

Nie rozumiem? Co masz na myśli?

Opublikowano

Czy robiąc ślub z bufkiem np na 25lv będę mógł go tepnąć na mapkę np od 100 dla przykładu? Bo nie widzi mi się expienie 2 postaci by bodziakiem ogarniać:(

Diamentowe skrzynki i klucze w IS. Kiepskie rozwiązanie na stracie serwera. Wiadomo musicie coś zarobić ale ktoś kto nie właduje w IS będzie musiał x razy latać na tego ripa i śmierć i liczyć na farta że mu poleci:(

Opublikowano

Czy robiąc ślub z bufkiem np na 25lv będę mógł go tepnąć na mapkę np od 100 dla przykładu? Bo nie widzi mi się expienie 2 postaci by bodziakiem ogarniać :(

o tym samym aktualnie myślę...

x

Opublikowano

Czy robiąc ślub z bufkiem np na 25lv będę mógł go tepnąć na mapkę np od 100 dla przykładu? Bo nie widzi mi się expienie 2 postaci by bodziakiem ogarniać :(

Diamentowe skrzynki i klucze w IS. Kiepskie rozwiązanie na stracie serwera. Wiadomo musicie coś zarobić ale ktoś kto nie właduje w IS będzie musiał x razy latać na tego ripa i śmierć i liczyć na farta że mu poleci:(

Zauważ kolego, że w tym itemshopie mało co jest, a serwer musi się utrzymać + trzeba zakupić reklamę po starcie.

Będziesz mógł - Co do buffa

Opublikowano

Uwierz mi, ze opłaca się chodzić na ripera nie tylko dla samych broni 75. 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

­

lipa :/ nie lubię grać z buffem... 

czyli daggerem w pvm nie ma co startować... zostaje mi smok

I tak dungeony trzeba w PT ^^.

Usuńcie te klucze i skrzynki z IS'u, to jest zbyt duża przewaga na starcie. Już bym wolał, aby inne rzeczy były np. 10% droższe, niż żeby w IS były bronie 75.

tenor.gif

Opublikowano

Uwierz mi, ze opłaca się chodzić na ripera nie tylko dla samych broni 75. 

A i dla ulepszaczy bez których nie zrobisz kilku przedmiotów :)

czyli mogę mieć buffa na 54 (żeby miał itemki z intem) i go tepać gdzie chcę? 

Tak

ciekawe ile luda tu bedzie gralo

120 osób w prezentacji, a start o 15:30 :)

Opublikowano

­

Wracając do tematu z harnasiem mogę pokazać zdjęcie co robi z Darworem i jak wybija się na CS:GO/Serwerach do Metina przez nielegalne zdobywanie przedmiotów na CS:GO :)

Nie, nie można zdobyć.

Nie rozumiem? Co masz na myśli?

Dawaj ryju. Z Darworem nigdy nie gadałem. Na gg mi napisałeś ze jeszcze z flourine niby graczy okradam, na którego mam totalnie wyjebane za dwulicowośc... ale zaraz zaraz, czemu oczerniasz osobe, która jest u Ciebie w teamie? Jak chcesz się wypierać wszystkiego chętnie wstawie screeny z konferencji na GG. Jedynym złodziejem jesteś Ty i twój team, passy odkodowane są tam nie z przypadku.

I podtrzymuje to co pisałem, lepiej zmieńcie passy jak chcecie grać. 

Miałem zagrać tutaj ale widzę, że to nie ma sensu na dłuższą mete. Powodzenia

Opublikowano

­

I tak dungeony trzeba w PT ^^.

Usuńcie te klucze i skrzynki z IS'u, to jest zbyt duża przewaga na starcie. Już bym wolał, aby inne rzeczy były np. 10% droższe, niż żeby w IS były bronie 75.

Dungi w pt?:( Grając sam chcąc nie chcąc muszę expić bufka?

Opublikowano

Dungi w pt? :( Grając sam chcąc nie chcąc muszę expić bufka?

Dungi w pt aby było zgranie jakieś :)

­

Dawaj ryju. Z Darworem nigdy nie gadałem. Na gg mi napisałeś ze jeszcze z flourine niby graczy okradam, na którego mam totalnie wyjebane za dwulicowośc... ale zaraz zaraz, czemu oczerniasz osobe, która jest u Ciebie w teamie? Jak chcesz się wypierać wszystkiego chętnie wstawie screeny z konferencji na GG. Jedynym złodziejem jesteś Ty i twój team, passy odkodowane są tam nie z przypadku.

Człowieku nie mam zamiaru Ci odpowiadać na to wszystko, nie mogłeś napisać na gg tylko musiałeś mieć tutaj publikę?

Nie wiem co chcesz osiągnąć, chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy.

Opublikowano

­

Dungi w pt aby było zgranie jakieś :)

Człowieku nie mam zamiaru Ci odpowiadać na to wszystko, nie mogłeś napisać na gg tylko musiałeś mieć tutaj publikę?

Nie wiem co chcesz osiągnąć, chyba wszystko sobie wyjaśniliśmy.

Nie wyjaśniliśmy sobie nic, bo nie będziesz miał na forum oczerniał o rzeczy, których nigdy nie zrobiłem. Ja chce tylko ostrzec graczy o tym, że mogą potracić konta na lolu, steamie itp przez to, że hasła są niezakodowane i mają do nich dostep niewłaściwe osoby.

Opublikowano

­

Nie znam Cię koleżko ale kojarzy mi się, że miałeś serwer, który był niewypałem. Najwyraźniej boli Cię fakt, że Quentisowi wychodzi fajny serwer. Żenujące... 

Świetny fanpage o tematyce Metin2, polecam!

https://www.facebook.com/Świat-Metin2-551645581708588/

Opublikowano

Teamspeak3 jest

178.217.185.159

Planujecie załatwić licencje na ts3 bo 32 sloty to trochę mało jak na serwer metina już 1.5h przed startem brakuje slotów ;<

MQaM4O1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...