Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pierścień Teleportacji na kilka użyć XDD Tego jeszcze nie było HAHAHAHAH :D

Gdybyś był inteligentny byś zobaczył info w prezentacji, chyba że chciałeś tylko nabić post to ok. Serwer polecam :)

Opublikowano

- Dodany drop Ksiąg Combo

- Usunięto potwory na 7 piętrze (Zostawiliśmy tylko Kamień Morderstwa) [Chodzi o DT]

- Zmieniono szybkość wypadania Kluczyka Zin na 8 piętrze [Chodzi o DT]

- Zmniejszyliśmy leciutko drop Hwangów

- Zmieniliśmy wymaganą ilość Krętych Kluczy na wejście do Komnaty Smoka z 10 na 3 szt.

- Zmieniliśmy wymagany czas do ponownego wejścia do Komnaty Smoka z 4 godzin na 2 godziny

- DMG Silnej Lodowej Wiedźmy zostało zmniejszone o 2x

- Silny przeciwko diabłom działa na Silną Lodową Wiedźmę

- Grota Wygnańców av2 została zrobiona od 80 poziomu

- W Wieży Demonów nie dropi już 1 pieczęć tylko 2 na raz

- Doświadczenie z Setaou (Av1) zostało poprawione

- Nogi Pająka zostały dodane do Królowej Pająków

- Dodano jeszcze parę pobocznych poprawek

Opublikowano

gdzie dobijaliście  50lvl? Bo ja na 43 mam taką mękę...

zresztą... nieważne... ninja nic nie znaczy na tym serwerze... w v2 z buffem i dobrym eq skladają mnie 3-4 grupki LUL (na 43), dmg z kozików jest na tyle mocny(średnie 37), że bije i bije, aż zabiją mnie...

w ogóle co to za gra gdzie TRZEBA mieć drugą postać... 

życzę powodzenia ale ja się żegnam :)

PS. Nie ma to jak dobry i pomocny TUT. 

tut.png

x

Opublikowano

Będzie możliwość dodania w przyszłości hm :/ nw jak to nazwać :D Że każdy mob na mapie to Dziki pies? :D Dla ludzi z gorszym kompem/netem to się przyda :D

gdzie dobijaliście  50lvl? Bo ja na 43 mam taką mękę...

Spróbuj świątyni na deskach lub v1 :) V2 możesz spróbować też ale nw czy dałbyś rade :D

Opublikowano

Serwer fajny ale szaman smok do dupy przy full eq na grote wali po 2k we wrozke wgl wali po 2k tylko w te smieszne bosy a sura lub woj nawala po 7k we wrozke przykladowo hehe..

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Nom , to też jest niefajne. Sura WP wbije sobie 135 lvl , będzie latał na bossy , a jak będzie trzeba to zmieni profesje. Jednak ten klimat się zatrzymał , że Sura jest niezbilansowany :(

sey5xr8jfxvz_t.jpg

Opublikowano

Serwer fajny ale szaman smok do dupy przy full eq na grote wali po 2k we wrozke wgl wali po 2k tylko w te smieszne bosy a sura lub woj nawala po 7k we wrozke przykladowo hehe..

Sura i woj mają inaczej rozdawane pkt statusu, są na ogól lepsze na bossy/metki. Do bicia bossów znajdź jakaś gildie i bijcie razem :)

Opublikowano

K***A OD TEGO SURA I BODY MAJĄ AURE/OSTRZE ZEBY BIC WIECEJ TE SKILLE TRACĄ SENS JAK INNE KLASY WALĄ TAK SAMO!

w V2 bodziakiem bez buffa,później mentalem i bez problemu i to w bizu na 1 lv + smiertelka. Max pż,kryt,roski,dłonie

Widziałem kilku ninja i normalnie cisną spota masz słabe eq i tyle.

PS.

Czemu forum,ts i serwer nie działa ?

mojasygnan.png

Opublikowano

z 200 moze jest.. moze nawet mniej. miasta sa puste bo niby wszyscy expia ale jak na tylko 3 dzialajace kanaly to nie wiele ludzi mozna spotkac i duzo spotow jest wolnychxd Moze ktos z administracji nam powie dokladnie ile osob jest.. :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

z 200 moze jest.. moze nawet mniej. miasta sa puste bo niby wszyscy expia ale jak na tylko 3 dzialajace kanaly to nie wiele ludzi mozna spotkac i duzo spotow jest wolnychxd Moze ktos z administracji nam powie dokladnie ile osob jest.. :)

v2 co komnata to po 2 postacie :D v2 zajebane jak pięty jezusa większość przed 75 to wszyscy w v2 biją

tak koło 200 bedzie 

mojasygnan.png

Opublikowano

v2 co komnata to po 2 postacie :D v2 zajebane jak pięty jezusa większość przed 75 to wszyscy w v2 biją

tak koło 200 bedzie 

tak ale nowych graczy wciaz brak :P no nic poczekamy zobaczymy :)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...