Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dropiąc sztabki w m1 można zarobić na to, teraz powinien się zwiększyć drop sztabek po resecie. W v2 od 55lv sztabki już w miarę lecą.

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

racja a kupno dloni krytyka i innych wspomagaczy nie wchodzi w gre bo sa tak drogie ze trzeba godzine na 1 rzecz zbierac

Zmieniliśmy, że od Metinów Zazdrości wypadają mini 2 sztabki.

gra się ok... ale... exp jest tragiczny, trzeba mieć buffa od początku praktycznie...

Bez przesady :)

Opublikowano

Tak, skarżyliście się, że za wolno leciały sztabki.

Sztabki leciały dobrze nie róbcie z tego serwera typowego easy no ale cóż nie każdemu dogodzisz. Porób łatki na clienta bo np nie widać skorpionów na dolinie orków.

Opublikowano

daje miesiac i nie bd serwera :) nawet mniej :) wspomnicie moje słowa. 

Zaraz będą hejty że nie. Jak nie to wbije po miesiacu i zaladuje is ;) 

imetin_logo.png

Opublikowano

rozejrzyj się :). Żadnych perspektyw na przyszłość, tak jak reszta serwerów. Co z divine i innymi? Wszystko pada bo za dużo jest serwerów metina.. Jedyny dobry, ale który mi nie przypadł to T(erios i V)rtual. Szukam i szukam serwera, ale nie ma nic, chyba pójdę na zagraniczne 

imetin_logo.png

Opublikowano

rozejrzyj się :). Żadnych perspektyw na przyszłość, tak jak reszta serwerów. Co z divine i innymi? Wszystko pada bo za dużo jest serwerów metina.. Jedyny dobry, ale który mi nie przypadł to T(erios i V)rtual. Szukam i szukam serwera, ale nie ma nic, chyba pójdę na zagraniczne 

Nie padnie za miesiąc zobaczysz :)

Opublikowano

Pisaliście nam, że ceny w sklepie są za drogie i mało można kupić za duże doładownie, zmieniliśmy to:

- Zmieniliśmy ceny wierzchowcy z 1300 SM na 500 SM (Wierzchowce 480 H / 168 H)
- Został dodany wierzchowiec który dodaje 150 obrony (480 H - 500 SM)
- Ceny każdej z czterech obróż zostały zmniejszone
- Ceny Upiornego Lizaka & Pierścienia Półksiężyca zostały zmniejszone
- Ceny Pierścienia Siły Woli & Pierścienia Śmiertelnej Mocy zostały zmniejszone
- Cena Lodowej Skrzyni została zmniejszona
- Cena Zmiany Powrotu Statusu została zmniejszona
- Cena Olejku Nazwy została zmniejszona
- Ceny fryzur zostały zmniejszone

Myślę, że nowe zmiany w naszym sklepie przypadną Wam do gustu.. męczyliście nas o to

Opublikowano

Masz zamiar dodać wkońcu tego BS'a do gry? Bo strasz mnie to zniechęca. Albo jest legalny i zainstalowany na serwie albo jest nielegalny i niezainstalowany. Proste i logiczne.

34tbjes.png

Opublikowano

Masz zamiar dodać wkońcu tego BS'a do gry? Bo strasz mnie to zniechęca. Albo jest legalny i zainstalowany na serwie albo jest nielegalny i niezainstalowany. Proste i logiczne.

Przy zmianie na source dodamy :)

Jeżeli potrzebujesz to możesz pobrać stąd, działa:

www.avegame.pl/hosting/BS_EVALIS.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...