Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Evalis.pl [Dedyk] [Medium/PvP]

Quentis.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje zdanie na temat serwera się nie zmieniło nawet po wczorajszych wydarzeniach. Co prawda na wczorajszym starcie mnie nie było ale dzisiaj na pewno zawitam. Widać, że administracja jest cały czas czuja i nastawia się bezpośrednio na graczy szybka reakcja + mnóstwo pracy przy serwerze. Warto dać szansę serwerowi pierwszy lepszy powód wczorajszy start bez problemu + stabilność serwera. Teraz czekać tylko do 15:30 i grać ^^.

Dziękujemy za miłe słowa, naprawdę to doceniamy :)

• Odpowiedzi 306
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam kilka pytań

- czy bronie na 65 lvl i stalki można zdobyć w inny sposób niż ta skrzynka z misji?

- co można kupić za te smocze łzy

- czy dungeony mają wymagane pt?

- czy ninja da radę bez bufa na bosach i w expie?

Opublikowano

­W sumie wczoraj nie byłem na starcie, bo chciałem zobaczyć tego aga*esa, ale że nie wypalił to zawitam tutaj. Zresztą grałem na ethandii i był to bardzo dobry serwer i tutaj widać, że administracja się stara. Powodzenia, oby start był bez problemów jak wczoraj ;)

Jak bierze się skille na P to berka i silne też wbija P, czy zostaje na G?

tenor.gif

Opublikowano

Mam kilka pytań

- czy bronie na 65 lvl i stalki można zdobyć w inny sposób niż ta skrzynka z misji?

- co można kupić za te smocze łzy

- czy dungeony mają wymagane pt?

- czy ninja da radę bez bufa na bosach i w expie?

- Tak

- Masz specjalny sklep od tego

- Tak

- Tak

Opublikowano

Start serwera odbędzie się dzisiaj (tj. 28.06.2015) o godzinie 15:30. Rejestracja zostanie uruchomiona o godzinie 13:00.

Klienta można pobierać już teraz (osoby które posiadają klienta z dnia wczorajszego mogą normalnie grać po uruchomieniu patchera).

Około godziny 17:00 zostanie uruchomiony drop Koali ze zmniejszonym % niż wczoraj.

Nasze forum:

www.avegame.pl

TeamSpeak3:

178.217.185.159

Fanpage (Ponowne losowanie SM 2 i 3 miejsce):

www.facebook.pl/EvalisPL
Opublikowano

­Hełmów i tarcz się nie przerabia?

Jak są te Odłamki Energii to jest napisane, że się dostaje Skrzynię Kamieni I, a co z resztą skrzyń?

Klasy są mniej więcej zbalansowane?

Btw. to chyba jest do zmiany:

Na mapie występują kamienie od 40 do 80 poziomu - Na mapie nie wypadają Skrzynie Ksiąg!

tenor.gif

Opublikowano

­Hełmów i tarcz się nie przerabia?

Jak są te Odłamki Energii to jest napisane, że się dostaje Skrzynię Kamieni I, a co z resztą skrzyń?

Klasy są mniej więcej zbalansowane?

Btw. to chyba jest do zmiany:

Na mapie występują kamienie od 40 do 80 poziomu - Na mapie nie wypadają Skrzynie Ksiąg!

Hełmów aktualnie nie, tarcze się przerabia - Zapomniałem dodać do prezentacji, zaraz dodam

Jest na P - Będzie u niej kolejna opcja do cofnięcia na G

Zależne od ilości Odłamków Energii wybieramy sami jaką skrzynie chcemy

Tak, na becie nie było problemów z PVP i z nierównością klas

Opublikowano

Gdyby nie to, że wyjeżdżam do Belgii to bym na serwerze zawitał bo po prezentacji widać, że to jeden z lepszych serwerów :) Powodzenia życzę.

Wiadomo że najlepszy ;), Quentis siedzi bez przerwy i robi wszystko aby dobrze się grało :)

Opublikowano

Skąd bronie 75?

Jaki max lvl? - ślepy jestem ;3

w ile wbije max'a? 

Bronie:

Aby zdobyć broń na 75 poziom trzeba chodzić na Umarłych Rozpruwaczy oraz Niebieskie Śmierci.

Z Umarłego Rozpruwacza jest 30% na Diamentowy Klucz, a z Niebieskiej Śmierci jest 30% na Diamentową Skrzynie.

Jeżeli posiadamy te 2 przedmioty możemy otworzyć skrzynie i otrzymać losową broń na 75 poziom!

Poziom:

135

W ile?:

Zależy od tego jak będziesz grać, czy z pd itd

Opublikowano

Ponawiam swoje pytanie, @Quentis. będzie licznik online?

Kiedy można spodziewać się OX, ZUO? Przydałby się jakiś kalendarz eventów.

Zobaczymy z licznikiem, aż tak jest Ci to potrzebne?

OX i Zuo zobaczymy kiedy, na pewno w pierwsze dni nie będzie ZUO raczej OX bo ludzie będą chcieli expić.

Z wielką przyjemnością czekam na start :)

Prezentacja naprawdę wybitnie przejrzysta, wszystko dokładnie opisane. :)

Dziękujemy za miłą ocenę :)

Opublikowano

też zagram... zobaczę... mam nadzieje, że klasy będą bardzo wyrównane gdyż zamierzam zabrać się za smoka lub daggera.

oraz... moglibyście zmienić bronie na 95lvl... w porównaniu do całego setu broni do PVP są super stare i nudzące :P

x

Opublikowano

też zagram... zobaczę... mam nadzieje, że klasy będą bardzo wyrównane gdyż zamierzam zabrać się za smoka lub daggera.

oraz... moglibyście zmienić bronie na 95lvl... w porównaniu do całego setu broni do PVP są super stare i nudzące :P

Eee tam, dawno ich nigdzie nie było :) Spokojnie, z jakimś update dojdą kolejne bronie po nich więc nie masz o co się martwić :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...