Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wypowiem się tak

serwer jak serwer dupy nie urywa a nawet są bugi na kopiowaniu yangow czy zwiekszaniu damage ze walniesz metina na hita

jebałem ich na itemshopie ponad 50% kasy która zarobili trafialo do mnie widzę ze dalej tego nie naprawili pozdro ;]

Opublikowano

wypowiem się tak

serwer jak serwer dupy nie urywa a nawet są bugi na kopiowaniu yangow czy zwiekszaniu damage ze walniesz metina na hita

jebałem ich na itemshopie ponad 50% kasy która zarobili trafialo do mnie widzę ze dalej tego nie naprawili pozdro ;]

400

Panowie proszeni są o powrót do swojej lektury.

basnie.jpg

Opublikowano

wypowiem się tak

xD

Chce to zobaczyc :D

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

zamiast wklejac okladke ksiazki napisz liczbe online realna

Jaki jest cel w pisaniu liczby graczy jak zawsze znajdzie się ktoś kto powie że podkręcone, że za mało. Wejdź do gry, zobacz jak jest aktywny czat, jak ludzie sobie biegają po mapach, po spotach.

Opublikowano

Jaki jest cel w pisaniu liczby graczy jak zawsze znajdzie się ktoś kto powie że podkręcone, że za mało. Wejdź do gry, zobacz jak jest aktywny czat, jak ludzie sobie biegają po mapach, po spotach.

To daj ss z /w z all ch

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

To daj ss z /w z all ch

Przecież to też da się podkręcić :/

Naprawdę w tej chwili chyba nie ma wiarygodnego źródła liczby online, którego nie dałoby się oszukać. Najlepszym sposobem jest zrezygnowanie z tego nieustannego pytania się ile osób jest on-line, zrobić mały research i po prostu wejść na serwer - sprawdzając czy odpowiada nam ta grywalność. Gracze przychodzą i odchodzą, zawsze można dyskutować ile osób jest na serwerze, ale grywalności nie podkręcisz mnożnikiem ;)

Choć nie grałem na serwerze, osobiście polecam. Trzyma się już spory czas, po komentarzach widać, że gracze są zadowoleni, a administracja aktywna.

Pozdrawiam i powodzenia ;)

pIOuQ29.png

Opublikowano

Serverr fajny, gra dużo ludzi, polecam jak najbardziej.

Najważniejsze, że server jest stabilny !

Opublikowano

Naprawdę w tej chwili chyba nie ma wiarygodnego źródła liczby online, którego nie dałoby się oszukać. Najlepszym sposobem jest zrezygnowanie z tego nieustannego pytania się ile osób jest on-line, zrobić mały research i po prostu wejść na serwer - sprawdzając czy odpowiada nam ta grywalność. Gracze przychodzą i odchodzą, zawsze można dyskutować ile osób jest na serwerze, ale grywalności nie podkręcisz mnożnikiem ;)

Dlatego też nie będę dawał żadnych screenów z komend, nie chce potem słuchać gadania że podkręcone.

Opublikowano

Jak widzę czasami co ludzie piszą to mam bekę ..

Serwer fajny dużo ludzi , dobra administracja eventów też jest nawet sporo :)

Polecam 

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Opublikowano

serwer fajny , ale pomalu gospodarka upada

Gospodarka nie upada tylko trwa event przez co jedne rzeczy tanieja, a drugie rosną w cene, po evencie wszystko wróci do normy.

Serwer wygląda apetycznie. ­Jako, że lubię jeść to jutro pobiorę xD

Ile osób online? :3 Przyjemnie się expi?

1 - Jak się zalogujesz to będzie jedną osobe więcej.

2 - Tak, Administracja serwera kupiła każdemu milutkie spacje do klawiatur by 'milo' się expilo.

Odpowiedzi na poziomie pytań.

nlUSIa9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...