Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie ma orkowego labiryntu. :D

Tu już na niższych lvl-ach nie ma co dodawać, zostawcie wszystko tak jak jest i dodawajcie teraz na wyższe lvl-e by dać motywacje wszystkim do wbijania poziomów. :D

Na wyższych lvlach będą nowości w update.

xdnXBJo.png

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wieża mistyków fajny pomysł, bo te WO już nudne. Można też jakiś inny dungeon z jakimś nowym bossem bo nie każdy chce leciec z lvlem jak głupi.

Opublikowano

Na wyższych lvlach będą nowości w update.

Na niższych poziomach jest dużo  rzeczy ,nie ma co kombinować ew. możliwość przerobienia FMS'a na bron 55lvl.

Ps.Kiedy planujecie update?

Opublikowano

Na niższych poziomach jest dużo  rzeczy ,nie ma co kombinować ew. możliwość przerobienia FMS'a na bron 55lvl.

Ps.Kiedy planujecie update?

Nie będziemy edytować tego, co jest teraz na serwerze. Będziemy dodawać nowe rzeczy i one same w sobie będą nowościami na wysokich lvlach. Żadnego przerabiania z fmsa nie będzie, mówiliśmy wielokrotnie :P

Nie podajemy daty, żeby nie było, że się nie wyrabiamy. Jak sobie wszystko przetestujemy, to powiemy i prowadzimy :)

xdnXBJo.png

Opublikowano

PODCHODZENIE ŁUCZNIKÓW?

Chłopie jesteś poważny czy żartujesz sobie teraz? To jest nowość dla niższych poziomów? No nie wytrzymam i zaraz się popłaczę ze śmiechu. To nie serwer easy, nie będzie tutaj nigdy potworów o zasięgowym ataku podchodzących pod postać gracza.

Ty się ich nie pytaj co masz dodać, bo wylecą Ci zaraz z wbudowanym wh.

Srij9JT.png

Opublikowano

Ja proponuję wam wstrzymać się grubo z tym update, bo patolka.

Nie ustaliliśmy daty co do update, więc możemy go zrobić nawet za 3 miesiące, pokazujemy jedynie, że nad czymś pracujemy.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie ustaliliśmy daty co do update, więc możemy go zrobić nawet za 3 miesiące, pokazujemy jedynie, że nad czymś pracujemy.

Bardzo dobrze robicie. Pogratulować  :yay: Będzie jeszcze jakaś niespodzianka tak jak ta ze zbrojami, że pokażecie nam coś?

UWAGA!

Update będzie wtedy, kiedy dobije 115.

Opublikowano

Bardzo dobrze robicie. Pogratulować  :yay: Będzie jeszcze jakaś niespodzianka tak jak ta ze zbrojami, że pokażecie nam coś?

UWAGA!

Update będzie wtedy, kiedy dobije 115.

Z pewnością będziemy się chwalić innymi nowościami. =)

xdnXBJo.png

Opublikowano

w bitdefenderze blokuje wam strone, a sam antyvirus w********a w c**j virusów, nie polecam

/edit dodajcie dl.vesteris.pl do whitelisty w bd i pobierze patcha. 

Opublikowano

w bitdefenderze blokuje wam strone, a sam antyvirus w********a w c**j virusów, nie polecam

Każdy członek administracji używa Kasperskiego na licencji, więc wirusy w cliencie to opcja niemożliwa, a wyniki u Ciebie to zaiste wynik zabezpieczenia binki clienta.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Akurat tu się nie zgodzę, sam specjalnie ściągałem klienta i żadnego vira nie było.

Może masz zayebany pc jakimś ścierwem i wszystko ci wykrywa jako viry xD

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Client jest czysty sam gram od kilku dni i nic mi nie wykryło, masz za dużo syfu na pc pewnie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

O czym Ty mówisz?   

Grałem na Vesterisie jakieś pół roku temu? Jeden z lepszych serwerów na którym miałem przyjemność grać lecz jak zawsze padł po czasie, z zasady nie ufam dwa razy tym samym serwerom.  

Opublikowano

Co z tego, że umiesz liczyć jak masz c*****e dane?

Dużo.

O czym Ty mówisz? 

WoM ma source i 5 razy więcej osób w team niż Vesteris.  :yay:

A to widzisz, o source nawet nie wiedzialem. Nie mniej zdolny jesetes, poradzisz dobie xD

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

O czym Ty mówisz?

Grałem na Vesterisie jakieś pół roku temu? Jeden z lepszych serwerów na którym miałem przyjemność grać lecz jak zawsze padł po czasie, z zasady nie ufam dwa razy tym samym serwerom.

Zatem co robisz na moriesie hipokryto?

Srij9JT.png

Opublikowano

I jeszcze pytanie mam. Jesli moj sklep stoi np na ch1 w m1 to itemy do niego dokladac moge nawet z ch5 m2? Ogolnie z kazdego innego ch i miejsca?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

I jeszcze pytanie mam. Jesli moj sklep stoi np na ch1 w m1 to itemy do niego dokladac moge nawet z ch5 m2? Ogolnie z kazdego innego ch i miejsca?

tak :) do sklepu możesz dodać skąd chcesz

Opublikowano

Witam wszystkich :) Opalca sie tutaj zaczynac od nowa gre??? Ile ludzi online szukam serwera min 800+

opłaca się , ludzi jest ponad 1k.Niedługo wchodzi update więc jest co robić 

Opublikowano

Witam wszystkich :) Opalca sie tutaj zaczynac od nowa gre??? Ile ludzi online szukam serwera min 800+

Oplaca sie zaczynac, sam zaczalem i daje rade calkiem spoko, zarabia sie na malych lvlach elegancko. Ludzi na pewno wiecej.

Swoja droga iel kosztuje PET do expa, jakbym chcial kupic gotowego? Bo SM sie chyba nie oplaca kupowac, 4 kupony po 100 sm to okolo 800kk... peta taniej kupi?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...