Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile kosztują sekrety błogosławieństwo | pomoc smoka i skowyt?

A pytanie z innej beczki.. Do czego sluza sekrety, gdzie dropia?

Ironiczny

LEGACY

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A pytanie z innej beczki.. Do czego sluza sekrety, gdzie dropia?

Dropią ze smoczków które latają po mapach losowo. Sekret to jest że np jak na następny poziom mistrzowski umiejętności musisz przeczytać kilka ksiąg to tylko 1 sekret.

Opublikowano

Dropią ze smoczków które latają po mapach losowo. Sekret to jest że np jak na następny poziom mistrzowski umiejętności musisz przeczytać kilka ksiąg to tylko 1 sekret.

a jak te smoczki dorwac? :D na 28 lvlu probowalem zabic takie w m2 bo spotkalem nie raz i stajac im na drodze i bijac - nic, nie dostaja w ogole hitow, o jakimkolwiek zblokowaniu ich nie wspominajac.. Da sie je zabic innymi postaciami niz wojownik majacy skille omdlewajace? (no, healer ew)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ile graczy jest w godzinach szczytu?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Tyle ile razy odpowiadaliśmy już na te pytanie...

a jak te smoczki dorwac? :D na 28 lvlu probowalem zabic takie w m2 bo spotkalem nie raz i stajac im na drodze i bijac - nic, nie dostaja w ogole hitow, o jakimkolwiek zblokowaniu ich nie wspominajac.. Da sie je zabic innymi postaciami niz wojownik majacy skille omdlewajace? (no, healer ew)

Szybki musisz być, on sie zachowuje jak Pirat. :P

Opublikowano

Tyle ile razy odpowiadaliśmy już na te pytanie...

Szybki musisz być, on sie zachowuje jak Pirat. :P

Na te w m2 to chyba za male hity, miecz na 20+9, ostrze M4 a hitem z konia zabieram 4% ^_^

Serio? :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A mi się wydaje, że właśnie z Twojej strony to tylko "pierdolenie". Podaj nick, zobaczymy czy rzeczywiście ktoś Cię okradł, jeśli tak, odzyskamy eq.

Nick; Need

Wczoraj resztki EQ co tam zostały wyrzuciłem i się lognąłem a tak to poszedł FMS, Lwia, Smocza i hajsik.

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Na te w m2 to chyba za male hity, miecz na 20+9, ostrze M4 a hitem z konia zabieram 4% ^_^

Serio? :)

co do smoczkow to jesli grasz wpkiem to bezproblemowo ubijesz takiego skurwibaka smoczym wirem ;)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

co do smoczkow to jesli grasz wpkiem to bezproblemowo ubijesz takiego skurwibaka smoczym wirem ;)

Mentalem też da rade tylko trzeba zainwestować w Uderzenie miecza i wbić na pierwszy poziom żeby omdlić i później resztą umiejętności zaatakować. Chwilkę zajmuje zabicie takiego smoczka ale fajny drop :)

@Endymion jak masz czas to sprawdź PW :D

Opublikowano

@Endymion

Czy to normalne że nie znając moich passów NIKT, bo nawet login zrobiłem randomowy, hasło się zmieniło...

Oczywiście odzyskałem hasło poprzez przypomnienie i nic nie zniknęło, ale chyba nie doczytałem żeby hasło się samo zmieniało.

Dobra Multi mi napisał co i jak :D

@topic

Serwer serdecznie polecam miło się gra xD

Opublikowano

czy jezeli zdechl mi kon bo dawno nie gralem to musze isc specjalnie dropic/kupowac ziolo z trudnych malp?

tak

6833714485704641138151.jpeg

Opublikowano

czy jezeli zdechl mi kon bo dawno nie gralem to musze isc specjalnie dropic/kupowac ziolo z trudnych malp?

Konie u nas nie zdychają.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Musisz kupić zielsko u Endymiona :P

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Endy, mistrzu, a nie dalbys rady tak zrobic z tymi shopami jak na WoMie jest? Tzn ze wyswietlaja sie tylko nazwy tych sklepow co sa dookola nas? Bo w jinno m1 to ciezko sie ruszyc :(

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

nie wiem.

Oczekuję odpowiedzi.

płaca się zaczynać od zera?

Na czym dobrze zarobie?

Bojowca szybko zrobie?

Tak opłaca się, przyjemnie się gra :)

Sprzedając KU Aura :D

Bojowca zrobisz w miarę szybko, idziesz na niskim lvl do Komnaty Bossa w łatwym lochu i dropisz.

Opublikowano

Endy, mistrzu, a nie dalbys rady tak zrobic z tymi shopami jak na WoMie jest? Tzn ze wyswietlaja sie tylko nazwy tych sklepow co sa dookola nas? Bo w jinno m1 to ciezko sie ruszyc :(

Ciężka sprawa Ci powiem, ale w sumie no popróbuję. :)

Opublikowano

Polecam & zapraszam, przyjemnie się gra. 

Na gmail'a coś mi to przyjść nie chce. ;v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...