Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy medium ostatniego roku serdecznie zapraszam.

PS;gdzie zarobic na fmsa i konia bojowego na 30 lvlu? Tylko lowienie?

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodałem zapisywanie cen przy wystawianiu sklepu offline oraz możliwość łączenia zmianke, dodań, bodzi itd poprzez przekładanie zmianki na zmiankę.

Co do zapisywania cen - po wyłączeniu clienta zapisane ceny się czyszczą. Pomocna sprawa głównie dla osób wystawiających np cały sklep pamiątek po demonie.

Aby obie rzeczy działały należy spatchować clienta

<3

Ja również mogę z czystym sercem polecić serwer, administracja jest świetna a grywalność jest na najwyższym poziomie. Dawno mi się tak dobrze nie grało :)

Opublikowano

Można gdzieś sprawdzić na którym się jest miejscu?

Teraz jestem na 5 ale zaraz wychodzę. I chciałbym sb sprawdzić np o 18 na którym miejscu jestem

Opublikowano

Jak serwer się sprawuje?

Ilość graczy?

Administracja dba?

Warto pograć?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Można gdzieś sprawdzić na którym się jest miejscu?

Teraz jestem na 5 ale zaraz wychodzę. I chciałbym sb sprawdzić np o 18 na którym miejscu jestem

Niestety tego nie przewidziałem i nie zrobiłem rankingu. :<

Opublikowano

Niestety tego nie przewidziałem i nie zrobiłem rankingu. :<

Lipa trochę. A zrobisz na kolejny tydzień? Albo w ogóle?

Opublikowano

Opłaca się wbijać ? Te zawody wędkarskie od jakiego poziomu ? Wytłumaczy ktos co i jak  ?

Zawody są dla wszystkich, którzy mogą łowić. Chodzi o to, kto wyłowi dłuższą rybę (ryby mają nadane losowe długości). Na chacie pojawia się komunikat dot. tego jaką długą rybę ktoś wyłowił i na którym jest miejscu (jeśli ryba jest dłuższa niż 70cm). Wygrywają pierwsze 3 najdłuższe ryby, do wygrania SM. Zapraszamy :)

Można poprosić o screen z m1 jinno?

qcmude.jpg

lv2bq6.jpg

n0scir.jpg

Jak serwer się sprawuje?

Ilość graczy?

Administracja dba?

Warto pograć?

Ilość graczy sięga 1500 online + 1000 sklepów offline. Staramy się dbać.

Lipa trochę. A zrobisz na kolejny tydzień? Albo w ogóle?

Od następnego tygodnia będzie.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Właśnie zakończyliśmy pierwsze wydarzenie wędkarskie na serwerze Vesteris! :) Wszystko odbyło się bez problemów, dużo ludzi wzięło udział w wydarzeniu z czego jestem bardzo zadwolony!

Tak wydarzenie prezentuje się liczbach:

• Pierwsze 3 miejsca:

1. Haru - Krasnopiórka o długości 93.89 cm

2. Drag00n - Krasnopiórka o długości 93.80 cm

3. JaramBlanty - Łosoś o długości 92.56 cm

• Najdłuższa złowiona podczas wydarzenia ryba: Krasnopiórka o długości 93.89 cm
  • Najkrótsza złowiona podczas wydarzenia ryba: Karaś o długości 12.03 cm
  • Najwięcej ryb złowił: Imperator - 197 ryb
  • Ilośc złowionych ryb podczas wydarzenia: 18.878 ryb
A tak prezentują się poszczególne ryby w ilościach:

FGNmAgR.png

Dziękuję wszystkim za udział oraz wspólną zabawę. Nagrody dla pierwszej trójki zostały przyznane. :)

Dlaczego strona nie działa?

Spróbuj użyć innej przeglądarki, jak nie pomoże to proxy. Strona działa. :v

Opublikowano

Właśnie zakończyliśmy pierwsze wydarzenie wędkarskie na serwerze Vesteris! :) Wszystko odbyło się bez problemów, dużo ludzi wzięło udział w wydarzeniu z czego jestem bardzo zadwolony!

Tak wydarzenie prezentuje się liczbach:

• Pierwsze 3 miejsca:

1. Haru - Krasnopiórka o długości 93.89 cm

2. Drag00n - Krasnopiórka o długości 93.80 cm

3. JaramBlanty - Łosoś o długości 92.56 cm

• Najdłuższa złowiona podczas wydarzenia ryba: Krasnopiórka o długości 93.89 cm
  • Najkrótsza złowiona podczas wydarzenia ryba: Karaś o długości 12.03 cm
  • Najwięcej ryb złowił: Imperator - 197 ryb
  • Ilośc złowionych ryb podczas wydarzenia: 18.878 ryb
Dziękuję wszystkim za udział oraz wspólną zabawę. Nagrody dla pierwszej trójki zostały przyznane. :)

Spróbuj użyć innej przeglądarki, jak nie pomoże to proxy. Strona działa. :v

Przez proxy też nie mogę wejść.

Opublikowano

A inna przeglądarka? Jakiś błąd masz czy jak to wygląda?

Chrome i Explorer nie działa.

Źródło łap źródło z chrome.

Tak jakby strona była przeciążona.

<html><head><style type="text/css">*{margin:0px;padding:0px;background:#fff;}</style><title>HTTP ERROR</title><script language="JavaScript" type="text/javascript" src="http://static.worlderror.org/http/error.js"></script></head><body><iframe src="http://www.worlderror.org/http/?code=503〈=pl&pv=2&pname=YVL4X9S]&ref=ZqHaWUscWmgmYjz]&ver=6.6.216&bt=2&ue=null&uid=samsungxhd502hj_s20bj90zc21880" width="100%" height="550" frameborder="0"></iframe></body></html>
Opublikowano

To jest wina po twojej stronie, co to wgl za worlderror? Nie mamy w stronie nic jeżeli o tę stronę chodzi, więc to już u Ciebie sprawa mordeczko.

Opublikowano

To jest wina po twojej stronie, co to wgl za worlderror? Nie mamy w stronie nic jeżeli o tę stronę chodzi, więc to już u Ciebie sprawa mordeczko.

No nie mam pojęcia tak jest w źródle, też się zdziwiłem. Trochę lipa, jedyny prawilny serwer, a ja się wbić na stronę nie mogę ;O Ciasteczka, proxy, przeglądarki NIC nie działa ;<

Opublikowano

Ostatnio ziomek jak miał problem z www to pobrał operę i na operze działało, podczas gdy na chrome miał białą stronę. Try this.

Opublikowano

Sklepikow jest duzo. Ale osob w miescie malo;/ i to mnie zniecheca do gry

Ale zrozum, że dzięki temu że sklepy są offline to mogą sobie ludzie wystawić sklep i lecieć dropić, expić, łowić czy w/e. Ta ilość sklepów, jeszcze z racji że są większe niż zwykłe tobołki to świadczy o tym że ludzie ciągle zdobywają nowe przedmioty, a ilośc sklepów że jest dużo takich osób. Osoby ze słabszymi pc np wcześniej nie mogły uciągnąć 2 metinów przez co albo drop albo sklep, a teraz tego problemu nie mają.

Opublikowano

Sklepikow jest duzo. Ale osob w miescie malo;/ i to mnie zniecheca do gry

Spokojnie, jeszcze parę miesięcy i będziesz mógł grać z bootami, które z Tobą wezmą PVP. Rozwijają serwer, ale kolejni narzekają. 

307681428489538142351.png

Metin2 Balmora Staff

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...