Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaktualizowałem zapisywanie się cen przedmiotów w sklepach offline!

Od teraz cena będzie zapisywać się w momencie otwierania sklepu oraz dodawania przedmiotu do sklepu. Tak samo w obu przypadkach cena będzie automatycznie wczytywania do okienka wpisania ceny przedmiotu.

Najważniejszym udogodnieniem i aktualizacją względem poprzedniej wersji jest to, że ceny będą zapisane nawet po wyłączeniu clienta. Są przypisane do postaci oraz komputera. (Oznacza to, że na innym komputerze nie będzie zapisanych cen oraz na innej postaci też nie będzie owych cen)

Aby skorzystać z aktualizacji należy zaktualizować grę przy pomocy patchera!

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Endymion

chodzisz dlaczego chodzisz ? biegniesz dlaczego biegniesz ? latasz dlaczego latasz ?

Serwer polecam goraca dla uzytkowników wysokich lotów :P

Bez nazwy-1.png

Opublikowano

Ostatnio ziomek jak miał problem z www to pobrał operę i na operze działało, podczas gdy na chrome miał białą stronę. Try this.

Specjalnie for you pobrałem operę i działa, więc dzięki :)

Opublikowano

@Endymion

Wez dodaj do clienta granny 2.9 to wtedy znikna wszystkie problemy z niewidzialnymi mobami na prockach amd ;)

No właśnie robiłem aktualke to zniknęły stoły w m1 czerwonych przy Staruszce. xD

Opublikowano

Takie pytanie z dupy xD

Idzie się jeszcze dorobić na pamiątkach xD ?

Pamiątki ciągle chodzą po 900-1,1kk więc jeśli masz czas, rękawiczkę i ochotę dropić to na mniejszym levelu można zarobić :)

Opublikowano

Siema, mamy z kolegą problem, tzn. mój jest taki, że zawsze przy patchowaniu i odpalaniu launchera wykrywa mi trojana, natomiast jego problem jest taki, ze nie chce mu się włączyć klient, bo wyskakuje jakis log pod koniec i nie da sie odpalić klienta. Z góry dzieki ;/

Opublikowano

Siema, mamy z kolegą problem, tzn. mój jest taki, że zawsze przy patchowaniu i odpalaniu launchera wykrywa mi trojana, natomiast jego problem jest taki, ze nie chce mu się włączyć klient, bo wyskakuje jakis log pod koniec i nie da sie odpalić klienta. Z góry dzieki ;/

Z wirusem - dodaj do wyjątków w antywirusie.

A log to pokaż syserr.txt i screen logu.

Opublikowano

Wyślij mi na pw screen z zawartością folderu %appdata%/Vesteris oraz nazwę postaci.

Sprawdz PW :)

Bo serverek wydaje sie naprawde fajny i chetnie bym pyknął ;)

Opublikowano

Jak serwer się sprawuje?

Ilość graczy?

Administracja dba?

Warto pograć?

ps. Chce opinii graczy

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

ps. Chce opinii graczy

Czasami wywala i pada logowanie, ale nic dziwnego (ddosy).
Sporo osób gra, jeżeli chodzi o rynek to masakrycznie dużo sklepów.
Jeśli chodzi o dbanie o graczy żeby się nie nudzili to jak najbardziej.
Jak wyżej polecam.
Opublikowano

ps. Chce opinii graczy

Jak serwer się sprawuje? - Gram dopiero od dwóch dni, ale według mnie - super :) (Zdarzają sie ddosy, jak na kazdym servie ;D)

Ilość graczy? - Słyszałem ze ok, 1,5k graczy, ale mysle ze spokojnie 1k+ jest.

Administracja dba? - Jak widać wyżej, gdy miałem z kolegą problem, admin pomógł od razu :D

Warto pograć? - Na ten moment dosyc stabilny server żeby zostać na dłużej ;D

Opublikowano

Ile online? Dam radę bez isa?

O Smocze Monety łatwo w grze. Kupony Smoczych Monet możesz nawet wyłowić, kupony nie są dośc drogie u graczy więc spokojnie. :)

Opublikowano

Ogólnie ludzi gra coraz więcej jak mniej, naprawcie tylko te stoły i kamienie i inne tego typu pierdoły i będzie gitara. Sadendymionlean z ekipo zrobił dobrą robotę. Teraz na każdym CH w każdym M1 roi się od ludzi, na waszym miejscu pomyślałbym nad chunjo :) 

lownfast

Opublikowano

Server ciekawy,sam zdecydowalem sie zagrac.Troche te sklepy Offline mi sie nie podobaja no ale coz..

skad dropne bronie na 30 lv, pdki,

715a95fd31834.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...