Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dużo osób gra na serwerze? :)

Może zajrzę, wydaje się ciekawy. :)

Ciekawy. Z braku innych zajęć w celu zabicia porannej nudy nawet mogę polecić na chwilę.

Czy dużo ludzi? W okolicach 800 +/- 50

Opublikowano

Ciekawy. Z braku innych zajęć w celu zabicia porannej nudy nawet mogę polecić na chwilę.

Czy dużo ludzi? W okolicach 800 +/- 50

Racja około 800,reszta to sklepy które stoją po  2 dni....

00899915336540443043.png

Opublikowano

No właśnie, co jest nie tak z Wieżą Demonów?

Frana palisz,czy nie odwiedzasz forum?. Na piętrze z kowalem dużo osób ma czarne ekrany ;x

00899915336540443043.png

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za grę! ;) Polecam ten serwer i wszystkich zachęcam do grania tutaj a nie na jakiś innych syfach! ;)  

Pozdrawiam Oficer, postać już nie należy do mnie 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Dziękuje wszystkim za grę! ;) Polecam ten serwer i wszystkich zachęcam do grania tutaj a nie na jakiś innych syfach! ;)

Pozdrawiam Oficer, postać już nie należy do mnie 

Grasz od nowa, gdzie przechodzisz? W razie co daj znać pw bo jestem po prostu ciekaw.

/top

Serwer polecam. Byle do setnego lvl, a potem to już z górki. Klucz->klucz->nemere->razador->2h przerwy->klucz->klucz->nemere->razador i tak x razy, a potem wystawianie shopów i możecie odsypiać, a jak wstaniecie to jesteście zarobieni w yangach, a jak wiadomo dużo yangów, fajna postać=dużo złotóweczek więc można coś zarobić przez wakacje. xD

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Grasz od nowa, gdzie przechodzisz? W razie co daj znać pw bo jestem po prostu ciekaw.

/top

Serwer polecam. Byle do setnego lvl, a potem to już z górki. Klucz->klucz->nemere->razador->2h przerwy->klucz->klucz->nemere->razador i tak x razy, a potem wystawianie shopów i możecie odsypiać, a jak wstaniecie to jesteście zarobieni w yangach, a jak wiadomo dużo yangów, fajna postać=dużo złotóweczek więc można coś zarobić przez wakacje. xD

uwierz mi ze ta nemerka nie taka kolorowa :) nie kazdy ja zbija jak widac dopiero po osiagnieciu fajnego eq i np hitow w nia po 28  k fajnie sie ja bije 

Opublikowano

No właśnie, co jest nie tak z Wieżą Demonów?

@Endymion Pietro z kowalem . Psy - czarny ekran , brak nazw shopów - czarny ekran , schowany czat - czarny ekran , brak info o trafieniach - czarny ekran . WSZYSTKO NARAZ - CZARNY EKRAN. A zamiast ekran sie odbugowac to wywala postac!

Opublikowano

Chęci mnie tu zagrać, jaki zarobek polecacie na start ;d ? 

szczerze na wszystkimn idzie zarobic, dropic sekrety, zabki, ks klatw, szpony skorpiona w v2 itp :D

Opublikowano

Chęci mnie tu zagrać, jaki zarobek polecacie na start ;d ? 

Ulepszacze głównie, leki +, klątwy, nawet zęby.

Na wszystkim da się zarobić.

Opublikowano

mam pytanie

gralem na wiekszosci serwerow w tym dziale, a tylko i wylacznie w waszym kliencie wykrywa mi wirusa

dlaczemu tylko i wylacznie tutaj?

Opublikowano

@Endymion planujecie jakiś większy update? jakieś nowe dungi, coś w ten deseń? na serwerze powoli wieje nudą.

Opublikowano

@Endymion w nieznany mi sposób straciłem dostęp do konta... nie wiadomo jak niewiadomo czemu. Nagle rano próbuje się zalogować i klapa hasło zmienione. Wchodzę na stronke. Chce sb hasło przypomnieć beng... nie ma takiego maila. Damy rade się zgadać na pw i coś z tym zrobić? Trochę szkoda odchodzić z serwera :/

Opublikowano

/top

Beka i jeszcze się chwalisz tutaj,że podprowadzasz im kase z serwa ;d

00899915336540443043.png

Opublikowano

@Endymion w nieznany mi sposób straciłem dostęp do konta... nie wiadomo jak niewiadomo czemu. Nagle rano próbuje się zalogować i klapa hasło zmienione. Wchodzę na stronke. Chce sb hasło przypomnieć beng... nie ma takiego maila. Damy rade się zgadać na pw i coś z tym zrobić? Trochę szkoda odchodzić z serwera :/

Ja bym zadał lepiej pytanie czemu ludzie zakładając konta używają takich samych loginów/haseł/maili jak na innych serwerach.

@Endymion planujecie jakiś większy update? jakieś nowe dungi, coś w ten deseń? na serwerze powoli wieje nudą.

Jaki masz poziom? Dungów i tak myślę, że jest dużo a dodanie nowego to i tak jaranko na max 3 wypady potem jest już nudny.

mam pytanie

gralem na wiekszosci serwerow w tym dziale, a tylko i wylacznie w waszym kliencie wykrywa mi wirusa

dlaczemu tylko i wylacznie tutaj?

Przeskanuj sobie exe Teriosa np, a potem odbij ode mnie ok?

Opublikowano

Ja bym zadał lepiej pytanie czemu ludzie zakładając konta używają takich samych loginów/haseł/maili jak na innych serwerach.

Jaki masz poziom? Dungów i tak myślę, że jest dużo a dodanie nowego to i tak jaranko na max 3 wypady potem jest już nudny.

Przeskanuj sobie exe Teriosa np, a potem odbij ode mnie ok?

100 i 80, chodzi mi bardziej o jakieś nowości na serwerze, gdyż po prostu zaczyna wiać nudą :/

Opublikowano

Czyli jednym słowem mówisz że nie pomożesz. No to żegnam serwer. Miło się grało

Ps. Pasy miałem zupełnie inne jak na innych serwrach.

Opublikowano

Czyli jednym słowem mówisz że nie pomożesz. No to żegnam serwer. Miło się grało

Ps. Pasy miałem zupełnie inne jak na innych serwrach.

Tego nie powiedziałem, po prostu aktualnie i tak nie mam jak Ci pomóc bo na mieście siedzę, a te okrdanie kont to wasza wina. Nikt nam abzy nie wykradł, do bazy można połączyć się tylko z maszyny od strony www lub jako sama maszyna z grą. Gdyby ktoś miał się włamać to nie do bazy tylko na cały serwer, a za długo w tym siedze żeby włamanie miało miejsce.

Ps. Od momentu gdy pierwszy raz grałem w Metina (na pl byly 3 serwery) nikt nigdy nie włamał się na moje konto w grze, czy to global czy prwyanty serwer. Odrobina wiedzy o bezpieczenstwie ludzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...