Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Reinstalowałem metina, próbowałem prawa admina i nic. Dalej log wywala. Jakies pomysly?

Napisz do mnie na pw/gg to spróbuje Ci pomóc.

Mam zamiar zrobić gildię, ktoś chętny? ;p

Opublikowano

Grę zaczęłam dziś, muszę przyznać, że gra się super! Misje jak na Pl, co uwielbiam, dużo graczy, około tysiąca, w m1 baaardzo dużo sklepów, let's play'e z serwera też są ciekawe. Polecam na pewno! 

To prawda, że można wyłowić kupony SM?

Tak, na forum jest rozpiska dokładnie co można wyłowić na jakim poziomie.
Opublikowano

Po zrobieniu misji przeniknięcia w szeregi wroga dostałem kartę losu, użyłem i wygrałem chyba 100SM i ani karty, ani nagrody nie ma. 

Kupon masz na pewno w ekwipunku. 

Opublikowano

Nikt nie odpowiedzial wiec pytam jeszcze raz.

Opłaca się wbijać wysoki lvl? Czy jest jakąś gildia/grupa osób która dominuje i metinow/bossów się nie pobjje?

Da rade BM/mentalem bez buffa wbić max lvl ?

Opublikowano

Grałem na samym początku na serwerze, szczerze myślałem, że to serwer na 2/3 tygodnie i ludzie przestana grać, jak widać myliłem się, serwer ma się dobrze, stale przybywa nowych graczy, gra się przyjemnie, gorąco polecam :)

@EDIT: 

jedyne co mnie przeraża, to ilość sklepów, na prawdę ciężko ogarnąć cokolwiek w m1 :p 

Opublikowano

Grę zaczęłam dziś, muszę przyznać, że gra się super! Misje jak na Pl, co uwielbiam, dużo graczy, około tysiąca, w m1 baaardzo dużo sklepów, let's play'e z serwera też są ciekawe. Polecam na pewno! 

To prawda, że można wyłowić kupony SM?

tak, można na 4 etapie łowienia

Opłaca się wbijać wysoki lvl? Czy jest jakąś gildia/grupa osób która dominuje i metinow/bossów się nie pobjje?

opłaca się wbijać, jest kilka które ciągle się o coś klepią/wybijają sobie wzajemnie

ciężko, w sumie to chyba niemożliwe 

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jest kilka gildii, które piekielnie rywalizują ze sobą o Wróżki czy Smoki.

xdnXBJo.png

Opublikowano

Nie mam, ani nie ma go u dozorcy po prostu wcięło go. Chyba dlatego że miałem sklep/handel otworzony nawet nie było informacji o tym że kupon powędrował do EQ. 

Podbij do mnie na teamspeak, załatwimy sprawę ;)

Opublikowano
http://forum.vesteris.pl/index.php?/topic/2964-system-szarf-naramiennych/

Kopia treści tematu:

Jako, że nie chcemy wprowadzać czegoś co może wam nieodpowiadać to wychodzę z pytaniem.

Co sądzicie o wprowadzeniu na serwer znanego wam zapewne z globala Systemu Szarf Naramiennych?

Jakby ktoś nie wiedział ocb:

announcement_metin2_de_7eb662ead19042c2d

Prosiłbym ewentualne opinie jak i uwagi co do tej propozycji/pytania z naszej strony kierować w temacie na forum (link na górze posta), jednak ewentualne posty zawarte w tym temacie też będziemy brać pod uwagę.

Opublikowano

Dziękuję. Orientujesz Orchideo kiedy będzie Exo?

Jest teraz, tylko pomagamy komuś odzyskać eq po kradzieży. Zaraz się zajmiemy Tobą. =)

xdnXBJo.png

Opublikowano

Wystarczyło wejść w folder %APPDATA% i stamtąd usunąć folder Vesteris, ale można i tak ;)

Opublikowano

Serwera nie polecam słaba administracja. Wszędzie można złapać raka trzeba uważać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...