Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kolego nie wiem co Ty ćpiesz ale ja mam  nadmiar pdkow i rekawic -,- czasami musiałem po prostu wywalać bo miejsca nie bylo

457u9f.jpg

graczy jest bardzo dużo, każdy gracz + 30 lv może sklepik wystawić więc się zastanów nad wypowiedziami 

Chodzi mi o graczy w m1 którzy cokolwiek kupią. Mało co schodzi a graczy na palcach można zliczyć.

I dziwnym trafem otworzyłem 200 szkat +/- 20 i tylko 1 rękawica i 1 pd. Może pech.

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłem trochę. 2 dni po kilka godzin...

Przedmioty ze sklepików schodzą bardzo wolno. Wystawiam po mniejszych cenach (ostrze - 1.5kk, sekret pomoc i blogo po 1kk) i rzeczy wolno schodzą. Inne ku typu strach pomoc silne po 200k nie idzie sprzedać. Setki sklepów mało graczy...

Bardzo mały drop pd i rękawic ze szkat vesteris :/

Na plus jest ilość misji i dungeony którymi można zająć się.

Nowy gracz aby zarobić najlepiej aby wykonywał misje bo ze sklepu nic nie zejdzie.

Nastepny ktory nagral sie 5 minut i ocenia xD myslisz,ze zejdzie Ci ku w ciagu 5 minut? Jest tyle sklepikow,ze m1 sie zwiedza 30 minut.  Ja jakos jak wystawiam sklepik z ku oczywiscie w rozsadnej cenie i innymi rzeczami to za kilka godzin skleik jest pusty. Nie wiesz jak jest to nie oceniaj nastepnym razem :)

Opublikowano

Pograłem trochę. 2 dni po kilka godzin...

Przedmioty ze sklepików schodzą bardzo wolno. Wystawiam po mniejszych cenach (ostrze - 1.5kk, sekret pomoc i blogo po 1kk) i rzeczy wolno schodzą. Inne ku typu strach pomoc silne po 200k nie idzie sprzedać. Setki sklepów mało graczy...

Bardzo mały drop pd i rękawic ze szkat vesteris :/

Na plus jest ilość misji i dungeony którymi można zająć się.

Nowy gracz aby zarobić najlepiej aby wykonywał misje bo ze sklepu nic nie zejdzie.

Heh jest Multum ale to Multum sklepow mimo to zawsze tak w kacie postawie swojego shopa i czy to aura marmurek czy ulepek zawsze zejdzie moze nie po 15 minutach ale pare godzinek i pol sklepu nie ma. 

Opublikowano

Warriorhacków chyba tutaj nie banują :D

Najlepszy na tym serwie jest sytem łowienia :)

Oj banuja szybciej niż myślisz  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Są tutaj helmy na 60 lvl, bo jeszcze nie widziałem żeby ktoś miał.

Chyba nie ma albo robi się z hełmu na 41, nie widziałem w każdym razie.

Opublikowano

Już drugi raz mam problem z wejściem do gry. Też tak macie? na jednym metinie jak ładuje postać to podnosi ręke i nic sie nie dzieje a na drugim po błędnym łączeniu pojawia sie od 10 min twoje konto jest połączone ???

Opublikowano

Już drugi raz mam problem z wejściem do gry. Też tak macie? na jednym metinie jak ładuje postać to podnosi ręke i nic sie nie dzieje a na drugim po błędnym łączeniu pojawia sie od 10 min twoje konto jest połączone ???

ja problemu nigdy nie miałem z logowaniem a gram od startu o.O 18 lv 1 zarzut i sm xD

hdpf95.jpg

za wysoka sygnatura

Opublikowano

ja problemu nigdy nie miałem z logowaniem a gram od startu o.O 18 lv 1 zarzut i sm xD

hdpf95.jpg

Ten serwer jest tak nudny,że więcej czasu spędzasz na mpc niż w grze?.. Co do graczy na serwerze prosiłem o ssa z komendy i uja nie dali. Dlaczego?. Ponieważ na serwerze na pewno nie gra 1k+ gra może z 500-700 osób,tak tyle gra. To że obok rybaka stoi kilka osób to nic dziwnego,bo mają banalnie prosty system łowienia,zobaczcie ile graczy normalnie biega w m1. Co do tych sklepów których jest faktycznie dość sporo i do tego że wystawiają je postacie 30 lv. Poziom 30 dobija się w moment,zresztą nawet 75 dobija się szybko,a sklepy w m1 to efekt wszystkich ludzi przewijających się przez serwer,bo klika raz myszką i stoi takie coś 48h... Ja osobiście tam nie polecam grać bo już widzę spadki aktywności administracji,nie ma co na serwerze robić ogólnie rzecz biorąc polecam poczekać na start czegoś ciekawszego.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Ten serwer jest tak nudny,że więcej czasu spędzasz na mpc niż w grze?.. Co do graczy na serwerze prosiłem o ssa z komendy i uja nie dali. Dlaczego?. Ponieważ na serwerze na pewno nie gra 1k+ gra może z 500-700 osób,tak tyle gra. To że obok rybaka stoi kilka osób to nic dziwnego,bo mają banalnie prosty system łowienia,zobaczcie ile graczy normalnie biega w m1. Co do tych sklepów których jest faktycznie dość sporo i do tego że wystawiają je postacie 30 lv. Poziom 30 dobija się w moment,zresztą nawet 75 dobija się szybko,a sklepy w m1 to efekt wszystkich ludzi przewijających się przez serwer,bo klika raz myszką i stoi takie coś 48h... Ja osobiście tam nie polecam grać bo już widzę spadki aktywności administracji,nie ma co na serwerze robić ogólnie rzecz biorąc polecam poczekać na start czegoś ciekawszego.

Wiesz jak działa komenda /u? Czy nawet /w?

Zbiera dane z 1 game, a my na każdy kanał mamy tych game'ów 8, więc wyobraź sobie, człowieku małej wiary ile musiałbym robić Ci tych screenów.

Nikt Cię nie zmusza do gry, nikt Cię nie zmusza do wiary w ilość graczy, każdy Twój komentarz w tym temacie to jest spam, piszesz to samo co post.

Opublikowano

Jajo skonczyles tutaj grać z 3 dni temu i dalej komentujesz? Nie wiem co teraz Cię boli hmm to ze gram, pisze na moc forum i oglądam dodatkowo film? Chlopcze od tego są dwa monitory, dzięki nim mam czas oglądać filmy, łowić i odpisywac takim dzieciom jak Ty a co do administracji to spisuje się bardzo dobrze :) gra tutaj ponad tysiąc ludzi bo to widać jak chcesz ubić metina czy bossa, idź na pl tam zobaczysz co to znaczy 300-500 graczy. _Android_

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Serwerek jest bardzo fajny, po dobiciu bojowca i jakiejś broni na 30lvl zarabianie to tylko kwestia wolnych spotów: ks. klątw, matowe, medale, zęby, kd, ku, bodzie, zmianki...  :rolleyes:

Wystarczyły 2dni grania po ok. 4h, a ja miałem całkiem sensowne eq+9 (ebo, yy, fms 35% 8int, wyzywka), wybonowane, dodatkowo dzik na 3dni, kostium hp/wartość.  B)

Ja po 3dniach grania na sura hacku dostałem bana więc polecam, administracja dba, warto wbijać, grać bez cheatów bo łatwo wykoksić postać i potem sprzedać za fajną kaskę. (zł)

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Krótko o serwerze: 

Serwer super, bugów większych nie ma tylko np literówki (Mroźny KsiążĘ na Nemere).

I prośba do administracji, zmieńcie Nemere na innego bossa bo jest strasznie pobugowany i urozmaićcie drop z metinów na nowych mapach żeby było warto je bić, nawet podniesienie szansy na diament duchowy byłoby w porządku (teraz na 20 metinów poleci 1, góra 2)

Opublikowano

Jaki jest % szans na zdobycie mapki w DT na metkach?

zapewne coś koło 50%, bo niektórzy dropią mapkę 40minut, a niektórzy mają ją po 2metkach

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Ty tak serio, czy sobie jaja robisz?Grales wgl na tym serwerze?Jak wbiles na 5m to sobie daruj te  komentarze i get out.

Grałem tydzień. Po dropnięciu truty nie ma kompletnie co robić,bo na serwerze nie ma wojen. Nie polecam zaczynać.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Grałem tydzień. Po dropnięciu truty nie ma kompletnie co robić,bo na serwerze nie ma wojen. Nie polecam zaczynać.

Robisz sie już nudny xddd

Opublikowano

Jajo skonczyles tutaj grać z 3 dni temu i dalej komentujesz? Nie wiem co teraz Cię boli hmm to ze gram, pisze na moc forum i oglądam dodatkowo film? Chlopcze od tego są dwa monitory, dzięki nim mam czas oglądać filmy, łowić i odpisywac takim dzieciom jak Ty a co do administracji to spisuje się bardzo dobrze :) gra tutaj ponad tysiąc ludzi bo to widać jak chcesz ubić metina czy bossa, idź na pl tam zobaczysz co to znaczy 300-500 graczy. _Android_

Który masz poziom łowienia?

Opublikowano

//

Serwer dobry na wakcje nie jest prosty więc potrzeba czasu aby wszystko osiągnąć no i na liczbę  graczy też nie można narzekać :-)

imetin_logo.png

Opublikowano
Ja już Ci na naszym forum odpisałem. Do Ciebie nic nie trafia widzę wiec dalsza rozmowa z Toba nie ma jak dla mnie sensu.

Opublikowano

Polecam zainwestować w nowy internet :p ja jakoś nie mam problemow z "logowaniem" :D

Opublikowano

on ma 18.

taak jak kolega wspomniał 18 a zaraz 19. Powiem wam że nie załuje tych 160 godzin przegranych na łowieniu ze względu że mam takiego farta że dziennie do około 300kk można na tym zrobić (oczywiście przy dobrym farcie) bo np  Drag00n mówił że ma pecha do sm a ja dziś x2 zwoje 100 sm i w moim przypadku mam pecha do Metali bo ani jeden :/ 

to jest drop z 2 dni, więc polecam 

r7dSlP9.jpg

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...