Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ahhhhh te DT... Od wczoraj byłem 5 razy i tylko 2 razy dostałem szansę ubić rippera... Jak nie wywali na metkqch mordu to przed kowalem. Może administracja w końcu zajmie się naprawą DT?

To twój problem, latam codziennie pare razy na 8 kont i jeszcze ani razu mnie nie wywalilo.

Jakie bony na smierc dzialają?

Opublikowano

Ahhhhh te DT... Od wczoraj byłem 5 razy i tylko 2 razy dostałem szansę ubić rippera... Jak nie wywali na metkqch mordu to przed kowalem. Może administracja w końcu zajmie się naprawą DT?

Może zacznij ubijać moby zamiast latać między piętrami jak najszybciej.

Sam siebie wywalasz z DT a masz pretensje do innych.

0LsM05U.png

Opublikowano

Może zacznij ubijać moby zamiast latać między piętrami jak najszybciej.

Sam siebie wywalasz z DT a masz pretensje do innych.

O ja głupi bez bicia mobów DT chciałem przejść ;)

Opublikowano

ile ludzi onlie? warto wracac na metka?? 

fajnie jakby ktos odp.

Powiedzą ci,że gra 1300,ale tak naprawdę gra z 700,a reszta to sklepy offline które stoją 48h. Radzę poczekać już niedługo bo 24-go startuje sss. Grało się kiedyś serwer stał dobre kilka lat. Lepiej poczekać na coś sprawdzonego gdzie z pewnością będzie grać dużo ludzi,bo mnóstwo ludzi ten serwer zna i o niego się upomina. Zresztą na Vesteris ma to do siebie,że nie ma na nim co robić,nawet pobić nie ma się za bardzo z kim,bo wciąż przewijają się te same osoby.

00899915336540443043.png

Opublikowano

Powiedzą ci,że gra 1300,ale tak naprawdę gra z 700,a reszta to sklepy offline które stoją 48h. Radzę poczekać już niedługo bo 24-go startuje Tiveria. Grało się kiedyś serwer stał dobre kilka lat. Lepiej poczekać na coś sprawdzonego gdzie z pewnością będzie grać dużo ludzi,bo mnóstwo ludzi ten serwer zna i o niego się upomina. Zresztą na Vesteris ma to do siebie,że nie ma na nim co robić,nawet pobić nie ma się za bardzo z kim,bo wciąż przewijają się te same osoby.

A Ty dalej swoje... Nie grasz na serwerze to nie wypowiadaj się na temat serwera i czekaj sobie do tego 24-go.

Opublikowano

A Ty dalej swoje... Nie grasz na serwerze to nie wypowiadaj się na temat serwera i czekaj sobie do tego 24-go.

Poczekam. Skąd masz info,że nie wchodzę na serwer?

00899915336540443043.png

Opublikowano

wezcie go wyjebcie z tego forum na serwerze gra coraz wiecej graczy zdaje mi sie ze nawet do 1500 gram od poczatku serwera 

Opublikowano

Napisałem wyraźnie, że tu nie grasz, a nie że nie wchodzisz. A skąd wiem, że tu nie grasz? Bo Ty tak napisałeś. No chyba, że skłamałeś :)

Jakbyś nadal miał problem z przeczytaniem tego, co napisałem.

Grałem tydzień. Po dropnięciu truty nie ma kompletnie co robić,bo na serwerze nie ma wojen. Nie polecam zaczynać.

Tutaj napisałeś, że grałeś tydzień, a jeszcze wcześniej napisałeś:

Jako 2-gi miałem trutke na serwie a Ostrze miałem na P po bodajże 3-4 dniach taki to pseudo hard.

Także oczywistym jest fakt, że rozpocząłeś grę na początku startu serwera, a że serwer ma już ponad 2 tygodnie także już od tygodnia tutaj nie grasz. Powodzonka w czekaniu na ten "Twój" serwer, co startuje za 10 dni :)

Opublikowano

Napisałem wyraźnie, że tu nie grasz, a nie że nie wchodzisz. A skąd wiem, że tu nie grasz? Bo Ty tak napisałeś. No chyba, że skłamałeś :)

Jakbyś nadal miał problem z przeczytaniem tego, co napisałem.

Tutaj napisałeś, że grałeś tydzień, a jeszcze wcześniej napisałeś:

Także oczywistym jest fakt, że rozpocząłeś grę na początku startu serwera, a że serwer ma już ponad 2 tygodnie także już od tygodnia tutaj nie grasz. Powodzonka w czekaniu na ten "Twój" serwer, co startuje za 10 dni :)

Nawet śmiechowy jesteś powiem. Po dropnięciu truty konto oczywiście sprzedałem,wchodzę co jakiś czas,ale skoro ty czytasz między wierszami i tak wszystko wiesz.

wezcie go wyjebcie z tego forum na serwerze gra coraz wiecej graczy zdaje mi sie ze nawet do 1500 gram od poczatku serwera 

1500 to ty na oczy nie widziałeś. A jak to ty powidziałeś " wy****ć"  to moga cię w kakao.

00899915336540443043.png

Opublikowano

ile ludzi onlie? warto wracac na metka??

fajnie jakby ktos odp.

Gra koło 1000 wiary ;) Wiadomo że prędzej na plus jak na minus ^^ Wracaj stary wracaj i nie pacz na hejty ;) Bo nie wiedzą co mówią

Opublikowano

Czemu nie ma dostępny woda young?:D

Druga sprawa czemu od bodajże dzis lub wczoraj, w dt mam takie coś, że jak odpalam skille lub schodze z dzika, to postać bije przez 2-3 sekundy tak, jak by nie miała miecza?

Opublikowano

może ktoś z adminki odpowie mi na pytanie ?

Dodacie składniki do budowy gildii za AP?

Albo za yangi lub polepszycie drop?

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Uruchom jako admin? Zawsze na ten problem działało usunięcie tego folderu. :s

Chodzi oto, że ja nie mam tego folderu, i tak zaznaczyłem w zaawansowanych, żeby był pokazany a ja po prostu nie moge go znaleźć :/

Uruchomienie jako admin nie pomaga ;/

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Chodzi oto, że ja nie mam tego folderu, i tak zaznaczyłem w zaawansowanych, żeby był pokazany a ja po prostu nie moge go znaleźć :/

Uruchomienie jako admin nie pomaga ;/

A spróbuj ten folder stworzyć.

Scieżka u mnie taka:

C:\Users\Mikołaj\AppData\Roaming\Vesteris

Opublikowano

A spróbuj ten folder stworzyć.

Scieżka u mnie taka:

C:\Users\Mikołaj\AppData\Roaming\Vesteris

Dziękuje za starania stworzyłem nowy profil użytkownika i tam mi działa.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...